אוף

MeWithoutU

New member
אוף../images/Emo10.gif

אני לא יודעת למה...אני פשוט חושבת שיש עלי איזה כישוף רע! הדבר הכי רע שיכול לקרות למישהו זה לאבד מישהו קרוב! את סבא שלי (אבא של אבא שלי) לא הכרתי...כי הוא נפטר לפני שנולדתי! ואת אחות של אמא שלי לא הכרתי גם!היא נפטרה לפני שנולדתי! כשהייתי קטנה...סבא שלי (אבא של אמא שלי) נפטר!והיינו ממש קרובים! כשעליתי לארץ...אמא שלי נפטרה!... ולפני בערך שנתיים גם דוד שלי נפטר...היינו ממש קרובים!זה באמת הבנאדם הכי רגוע ונחמד שהכרתי בחיי!... והיום בבוקר חברה שלי מתקשרת אלי (למדנו ביחד בתיכון) אומרת לי שהמורה שלי לצילום נפטר! הייתי בשוק של החיים שלי!...המורה הזה לימד אותי 3 שנים!הוא היה המורה שלי לוידאו!...בנאדם כל כך נחמד...תמיד אהב לצחוק עם כולם...ודיבר עם כולם...פשוט בנאדם נחמד ומיוחד!תיכננתי בתחילת שבוע הבא ללכת לבית ספר כדי ליראות אותו...
אוף כואב לי כל כך! עכשיו אני חושבת עם ללכת להלוויה...תאמת שאני די פוחדת מזה! הייתי בהלוויה אחת בחיי...(של דוד שלי) וזה מפחיד אותי רצח! בית קברות ישר מזכיר לי את אמא...)=

היי לך..!

אם את מסתכלת על החיים בצורה כזו של כישוף שהרי זה דבר שאין לנו לכאורה שליטה אז את באמת תהיי ללא שליטה ותפלי ברוחך כמו שכתבת וחבל! אבל יש משפט ממש נכון על אף שאינני יודעת מי אמרו ואני מאמינה שאם תשתמשי בו מבטך על החיים ישתנה! תחשבי טוב יהיה טוב! מחזיקה לך אצבעות...!עדן

MeWithoutU

New member
אני תמיד מנסה...

לחשוב חיובי!... אבל אוף! דברים כאלה ממש מציקים לי! תודה לך עדן...(=

הי ברזילאית בנשמה

אני לא חושבת שיש עליך כישוף, אני חושבת שאנשים מסביבך מתים כי פשוט אנשים מתים מטבע העולם, גם אני כשהגעתי לעולם שלושה מסבי וסבותי כבר לא היו בחיים (היתה לי רק סבתא אחת שגם בזמנה החופשי בסוף- מתה), אנשים גם מסביבי וסביב כל אחת ואחד מאיתנו מתים. לפני כמה חודשים נפטרה בת דודתי מסרטן, דודתי מאלצהיימר, חברה שלי מהלימודים בעלה נהרג במלחמה שהיתה עכשיו בלבנון, והיום נפטרה הסבתא של החברה הכי טובה שלי שהיא גם קרובת משפחה והייתי בניחום אבלים. מבעית לחשוב אבל גם אנחנו נמות מתישהו, זה לא כישוף, פשוט ככה זה עובד. מצטערת אם זה לא היה מנחם, אבל אולי כן ?

ענתי44

New member
../images/Emo24.gif

לפני שלושה שבועות קיבלתי מסר אישי ממישהי שאני לא מכירה. מכתב שרשרת. נאמר בו בשם רב מסוים שאם לא אשלח מכתב זה תוך חצי שעה תוך שבוע ימות מישהו ממשפחתי. אמא שלי במצב לא טוב יצאה ונכנסה כל הזמן לבית חולים. החלטתי שאני לא שולחת מכתב זוועתי כזה לאף אדם. כי מכתב כזה לא מסוגל להרוג. רק אלוהים. יומיים אחר כך החזרתי את אמא לבית חולים ולמרות זאת לא חשבתי שזה בגלל המכתב.היא בבית עכשיו אבל מצבה לא טוב. ולמרות האבל ולמרות שגם לי מתו המון אנשים יקרים אני לא חשה שיש עליי כישוף. כי מוות הוא חלק מהחיים. אני בטוחה שבקירבתך גם היו לא מעט חיים חדשים. לידות.ככה זה דור הולך ודור בא. שולחת לך חיבוק גדול

MeWithoutU

New member
ענתי...תודה רבה לך../images/Emo24.gif

מקווה שאימך תרגיש יותר טוב... חיבוק ענק בחזרה

MeWithoutU

New member
אני מבינה מה שאת אומרת...

וכן אני יודעת שהחיים עובדים ככה... שסביבינו אנשים מתים...)= ויש ימים שאני מבינה את זה!אני יודעת שכאלו החיים... אבל יש ימים שאני פשוט שונאת שכאלו החיים! אבל לא משנה מה... תמיד צריך להיות חזקים(= מצטערת לשמוע על הבת דודה והדודה...ועל הבעל של החברה ועל הסבתא של החברה...)= יהיה טוב לא?

יקירה ...

מבינה אותך ... זה באמת מספר רב של אובדנים, על כתפיים של אדם אחד, ועוד כל כך צעיר, כמוך. לאובדנים מתווספים יש אפקט של פתיחה מחדש של כאבים על אובדנים קודמים, במיוחד אם הם לא עובדו כהלכה. כתבו לך כאן הרבה דברים נבונים. בתוך כל התוהו ובוהו, לפעמים אנחנו מנסים למצוא איזשהו הסבר ראציונאלי למה הדברים קורים. בחיפוש כזה, גם כישוף יכול "לעלות דרגה" ולהפוך להסבר ראציונאלי. כמו שכתבו כאן הבנות - מוות וחולי קורים. לא קשור אלינו [על פי רוב]. לעולם יש את דרך ההתנהלות הקוסמית שלו, שלא ממש "סופרת"אותנו, ותמחשבת בנו, ואנחנו גם לא ממש משפיעים עליה. מה אפשר לעשות? כל מיני דברים. להשלים עם העובדה הקיומית הזו; לחפש את הדברים החיוביים בחיים ולהתמקד בהם; להיעזר בטיפול לעיבוד האובדן; לחפש משמעות בחיינו; לנסות לחיות כל יום במלוא המשמעות שלו, ביחד עם הקרובים לנו והאהובים עלינו, כי אין לדעת מה ילד מחר ... שולחת חיבוק חם, ומציעה לך תמיד לבוא לכאן כשאת צריכה אחד כזה. [וגם כשלא...]

MeWithoutU

New member
סקאלי...

תודה על העידוד! את האמת שאני תמיד מנסה ליראות את הצד החיובי בהכול! ולא לשקוע בדיכאון מכל דבר רע שקורה (שלא תלוי בנו) אבל זה די קשה לי לפעמים... עברתי דברים כל כך זועתיים בחיים...שלפעמים מחשבה אחת רעה...גוררת אחרת... בעצם זה שאני חזקה...זאת הסיבה שאני שורדת הכול... אם לא הייתי חזקה...גם אני לא הייתי בעולם הזה עוד...)= תודה על החיבוק החם...(= תמיד פה! למרות שאני לא תמיד מגיבה לכולן...אני תמיד קוראת הכול... לראות זווית של מישהי אחרת שעוברת בצורה זו או אחרת את מה שאני עוברת... זה מלמד איך להיתמודד...

למעלה