אוף

זהבית 77

New member
אוף../images/Emo10.gif

אני לא מרגישה שאני מאוהבת בו ! אולי גם לא אהבה ? אני שואלת את עצמי את השאלות האלו ללא הפסקה למה אני כאן איתו ? אני קוראת הודעות כאן בפורום על נשים שמסתכלות על בן זוגן באהבה בהתאהבות וזה לא קורה אצלי ! במצבים שהייתי הכי זקוקה לו הוא לא היה שם בשבילי שאני עצובה ובאה אליו לתמיכה אז הוא לא תומך בי הוא צועק ומדבר עלי לא יפה ואפילו לא טורח להתנצל ותמיד איכשהו אני אשמה היינו ביעוץ שבוע שעבר פגישה ראשונה השבוע יש לנו פגישה נוספת ואני שואלת את עצמי האם זה כדאי ? סתם בשביל לשפוך את

SuperGirl 25

New member
הי זהבית

קשה שלא להבחין בתסכול שלך, והאמת? אני חושבת שלכל אחד הזכות לאהוב ולהיות אהובים. אבל, בטח משהו קושר אתכם אחד לשניה. מה זה? של מי היה הרעיון ללכת ליעוץ? האם יש לשניכם מוטיבציה לעבוד על הדברים? האם הרגשת כלפיו אהבה או התאהבות בעבר?

Miss פטל

New member
מצטרפת לשאלות האלו

וזהבית, תודה רבה על הכנות, רבות מאוד לא מדברות על הדברים השליליים של זוגיות. אתם נשואים? כמה זמן? יש ילדים? איך זה היה בתחילת הקשר? מתי זה התחיל להיתדרדר? וגם לפעמים יש תקופות שאנחנו רואים הכל באור שלילי..קורים כמה דברים רעים ואז אנחנו משייכים לשם עוד וחושבים שאין דרך חזרה. תמשיכו עם הטיפול ותראי לאט לאט האם זה תורם ועוזר לכם, תני לעצמך זמן, אל תתעמקי במחשבות על האם את אוהבת אותו כי כרגע את רואה הכל באור שלילי בגלל שאר הבעיות בקשר שלכם.

אל תתיאשי כל כך מהר ../images/Emo24.gif

גם לי היתה תקופה מאוד קשה שעשיתי חשבון נפש רציני מה אני עושה איתו. אני חושבת שאם לא היו לנו ילדים לא היינו היום יחד. אבל התאמצנו קשה ויצאנו מזה. וזה היה מאמץ שלו לא פחות משלי. כי רק עם שיתוף פעולה הדדי אפשר לתקן ולשפר. האם יש לו מחוייבות כזו? ואולי הוא לא תופס כמה המצב גרוע וכמה יש לו להפסיד. לגברים יש תכונה כזו. ואני בטוחה שברגע שיבין מה על כף המאזניים הוא כבר יתנהג אחרת. בינתיים אנחנו כאן בשביל לחזק ולתמוך

g u r a

New member
../images/Emo24.gif בשבילך זהבית

אני יודעת שזה ישמע כמו קלישאה..אבל תהיי חזקה! גם אני מרגישה רוב הזמן כמוך. אבל למדתי לחיות עם זה ,כי להבדיל מבעלך - האיש שלי תמיד תומך ונמצא מאחורי -בשבילי.וממש לא משנה לי אם אני מרגישה מאוהבת או לא. אני יודעת בוודאות שהוא אוהב אותי. ולמדתי להסתכל על חצי הכוס הריקה. אם כבר התחלתם ביעוץ תמשיכו. לדעתי זו הדרך הנכונה .כשהולכים ליעוץ הכל עולה על פני השטח ולכל אחד ניתנת ההזדמנות לשפוך את ליבו, ולשני להגיב והכל נעשה בצורה מתורבתת.( אם תנסו לנהל את אותה השיחה בבית הטונים יעלו ולא תגיעו לכלום) . בהצלחה

למעלה