אוף

ליזיגי

New member
אוף ../images/Emo10.gif

אמן תעודדו! הקיצר היום היה לי שיעור ג'אז... הכל היה טוב ויפה.. ואז המורה נתנה לי לעשות סולו על פוינט.. היא רמזה שזאת לא בטוח אני, בכל זאת- אני עולה שלושה חודשים בערך, ויש כאלו שעולות שנה, אפילו שנתיים- שלוש.. והן יותר טובות.. אז היא נתנה לי לעשות, רק על רלווה, כי לא היו לי נעליים. אין לכם מושג כמה שמחתי! בעצם בטוח יש לכם מושג
ואז באו בנות מהקלאסי, שהן יותר מתקדמות.. ואז היא נתנה את התפקיד למישהי אחרת.. היא ביקשה ממני ללמד אותה.. עכשיו, זה לא סתם סולו כמה שמיניות על פוינט.. אלא ממש ריקוד שלם- יש את הקטעים על פוינט, ויש את הריקוד שכל הקבוצה עושה אותו.. לא על פוינט כמובן
והיא די רמזה שהיא תקבל את זה.. והייתי ממש מאוכזבת.. ואני מבינה שהיא יותר טובה, היא עולה כבר שנה וחצי או משהו כזה, ומגיע לה. באמת שמגיע לה. אבל די מאכזב, לא? טוב אני אנחם את עצמי! עוד מעט, שאני אשתפר, גם לי יהיו סולואים על פוינט!

the mush

New member
מבינה אותך כלכך.

גם לי זה קרה מלא פעמים. אני לא רוצה להתלהב, אבל בכל דבר שהוא לא פוינט אני די טובה. אבל שאר הבנות בכיתה כבר שנה עולות על הפוינט, ומעולה. ולכן, להופעה האחרונה שלנו {מפצח האגוזים.} לא קיבלתי ת'סולו. אני לא יודעת אם שאר הבנות הן חברות שלך או לא, אבל אם הן כן {ובעצם, גם אם לא.} תהיי שמחה בישבילהן
ו- למה אתן עולות על הפוינט בג'אז

ליזיגי

New member
../images/Emo3.gif

שלא תבינו לא נכון! אני ממש ממש מפרגנת!! באמת אני כל כך שמחתי בשביל מי שקיבלה.. היא אמרה לי: ליאור את שונאת אותי? אז אמרתי לה שממש לא.. ואני ממש שמחה בשבילה, וזה לא כזה חשוב לי כי זה ר-ק תפקיד, וצריך לקחת בפרופרציה.. אני ממש מאושרת בשבילה, אני יודעת שהיא קורעת את התחת שלה בשביל להיות טובה..
וגמני ככה חח.. בג'אז אנחנו לא עולות על פוינט, ובעצם יש המון בג'אז כאלו שאפילו לא הולכות לשיעור קלאסי! פשוט יש ריקוד שהמורה רוצה שתהיי מישהי אחת על פוינט, שהיא נכנסת לרקוד כמה קטעים בריקוד, לא בקלאסי- אלא ג'אז על פוינט, סטייל מרכז הבמה
לכל דבר יש יתרונות וחסרונות, זה יכול להיות מממש מגניב סולו כזה, אבל מצד שני לא רוקדים רב הריקוד.. תודה על העידוד
וגם לשניה!

אוי../images/Emo10.gifאני מבינה את זה..אבל אל תדאגי

כמו שאמרת הרי...עוד מעט שתשתפרי תקבלי סולואים על פוינט

למעלה