אוף ../images/Emo10.gif
אמן תעודדו! הקיצר היום היה לי שיעור ג'אז... הכל היה טוב ויפה.. ואז המורה נתנה לי לעשות סולו על פוינט.. היא רמזה שזאת לא בטוח אני, בכל זאת- אני עולה שלושה חודשים בערך, ויש כאלו שעולות שנה, אפילו שנתיים- שלוש.. והן יותר טובות.. אז היא נתנה לי לעשות, רק על רלווה, כי לא היו לי נעליים. אין לכם מושג כמה שמחתי! בעצם בטוח יש לכם מושג
ואז באו בנות מהקלאסי, שהן יותר מתקדמות.. ואז היא נתנה את התפקיד למישהי אחרת.. היא ביקשה ממני ללמד אותה.. עכשיו, זה לא סתם סולו כמה שמיניות על פוינט.. אלא ממש ריקוד שלם- יש את הקטעים על פוינט, ויש את הריקוד שכל הקבוצה עושה אותו.. לא על פוינט כמובן
והיא די רמזה שהיא תקבל את זה.. והייתי ממש מאוכזבת.. ואני מבינה שהיא יותר טובה, היא עולה כבר שנה וחצי או משהו כזה, ומגיע לה. באמת שמגיע לה. אבל די מאכזב, לא? טוב אני אנחם את עצמי! עוד מעט, שאני אשתפר, גם לי יהיו סולואים על פוינט!
אמן תעודדו! הקיצר היום היה לי שיעור ג'אז... הכל היה טוב ויפה.. ואז המורה נתנה לי לעשות סולו על פוינט.. היא רמזה שזאת לא בטוח אני, בכל זאת- אני עולה שלושה חודשים בערך, ויש כאלו שעולות שנה, אפילו שנתיים- שלוש.. והן יותר טובות.. אז היא נתנה לי לעשות, רק על רלווה, כי לא היו לי נעליים. אין לכם מושג כמה שמחתי! בעצם בטוח יש לכם מושג