אוף

Yael Floyd

New member
אוף ../images/Emo10.gif

אתמול נסעתי לשדה בוקר ליומפתוח בקשר לשנת הלימודים הבאה.. אמרו שיש שם מענה לצמחונים אבל לא לטבעונים. שאלתי אם יש שם טבעונים ואיך הם מסתדרים אז הפנו אותי לאחת שהייתה פעם טבעונית ועכשיו היא צמחונית ודיברנו קצת. אחרי זה חזרתי לפירוק בצופים וזה נורא נורא קשה ומפרך ונשארנו שם עד 1 בלילה והייתי נורא נורא רעבה וכאב לי כל כך, אז כשהגענו לשבט הזמינו פיצות לכולם ואני השתגעתי מרעב אז חיכיתי שמי שהולך איתי הביתה יסיים, התחלתי ללכת ואז השתגעתי אז אכלתי פיצה. כל מיני תגובות על "שברת טבעונות" וכאלה, אני לא מאמינה שאפשר לשבור את זה ממש, אבל זה עשה לי משהו רע. במשך החודשיים של הטבעונות לא הרגשתי שזה קשה לי או משהו, אבל עכשיו פתאום התעורר מן משבר כזה, שאולי עדיף להיות צמחונית, לא לאכול ביצים אבל קצת מוצרי חלב פה ושם, אני לא יודעת, משהו ממש רע מרגיש לי עם הטבעונות הזאת.

yaeltal

New member
את צריכה לעשות מה שטוב לך...

והשאלה היא רק עם איזה הרגשה רעה קשה יהיה לך יותר להשלים- זו של הקושי עם טבעונות או זו של אכילת מוצרי חלב... זה נשמע דיי פסימי (בחירה בין שתי ברירות רעות).. למען האמת, דיי קשה לי להבין את הבעיה הזו. אני לא מבינה איך רצון להימנע ממוצרי חלב וקושי להסתדר בלעדיהם הולכים ביחד.. אמנם אצל רוב האנשים פה (כך זה נראה) זה המצב, אבל לי לא ברור איך אפשר לחיות בהרגשה של ויתור והקרבה תמידיים.. (אבל זה דיון שכבר מיציתי כנראה..). בכל אופן, חבל שהעצה צריכה להיות לבחור באפשרות הפחות רעה במקום באפשרות הטובה, אבל כנראה שהבחירה תצטרך להיות כזו...

Inoni

New member
אל תתבאסי, לא קרה שום אסון...

ואני אפילו אוסיף שחבל שהתייסרת כלכך הרבה ולא שמת קץ לסבל עוד קודם. אני מה שאת מתלבטת אם להפוך להיות... משהו באמצע. בכל מקרה, טיפ קטן לך ולכולם, אני תמיד דואג שתהיה עלי "מנת קרב"... איזה חטיף או משהו קטן שאפשר לשים בתיק או פאוץ', ובמקרה הצורך לאכול, לי זה עוזר, אפילו אם אני מת מרעב ואני לוקח משהו קטן זה עוזר לשעה או קצת יותר לפחות. ואל תשימי לב לשטויות שאנשים אומרים לך, זה לא עניינם ("מה?! שברת את הטבעונות..."), אפסים בורים אנוכיים. ינון.

Yael Floyd

New member
.....

תודה, אבל מקודם לא הרגשתי שום סבל. דווקא הטבעונות עשתה לי טוב נורא. זה פשוט התעורר עכשיו בפתאומיות ככה שקצת פחדתי. אבל תודה המון על המילים החמות.

אמנם אני לא מאוד מקפיד על כך...

אבל המלצה כללית לטבעונים היא תמיד להחזיק איזה סנדביץ'(ים) בתיק, ככה אין בעיה כאשר כולם מזמינים פיצות או משהו כדומה... אל באמת תשימי לב להערות של אחרים...

Inoni

New member
חטיף עדיף על סנדוויץ', הוא מחזיק

הרבה יותר זמן מעמד... אפילו כמה חודשים... עד שצריך אותו. לא סתם אמרתי "מנות קרב"... זה אותו עקרון... למקרי חירום, אותי זה הציל הרבה הרבה פעמים, לא מלשבור חס וחלילה אלא מלהיות מת מרעב...
ינון.

Inoni

New member
התכוונתי לסבל באותו היום, כשהיית

רעבה... ועד שהחלטת לאכול
. לא התכוונתי בכלליות עם הטבעונות, אז כמובן שאין שום סבל. ינון.

rastotman

New member
השבוע הייתי בשדה בוקר-

ולא הרגשתי שחסר לי משהו (חוץ מכשהגישו עוגות גבינה מהסוג שאני אוהבת- אבל כולם אמרו שזה מגעיל וטוב שאני טיבעונית).
.

veganoren

New member
את רק צריכה לעשות מה שאת חושבת

תחשבתי למה הפכת לטבעונית, תחשבתי כמה זה לא נוח לך להיות טבעונית, תחסרי את למה פכת לטבעונית מכמה זה לא נוח, אם התוצאה גדולה מ0 תשאיר טבעונית, אם התוצאה קטנה מ0 תחזרי לצמחונות.

למעלה