אוף

לימור 58

New member
אוף../images/Emo10.gif

אחרי 3 הפריות שלא הצליחו, החליטו על בדיקות חדשות אני צריכה לעשות צילום רחם שזה כבר מזעזע אותי והרופא שלי אמר שאחרי הצילום יראו אם האנדו ממש מפריע להפריה יצטרכו לנתח אותי עדיין לא עשו לי את הצילום רחם אבל אני לא יכולה להפסיק לחשוב ולהיות מתוסכלת מכול העיניין ליפעמים אני חושבת שלהיות בהריון כול כך רחוק מימני.

זואילי

New member
לימור

תעשי גוגל על ד"ר טוגנדרייך. קראתי עליו המון בקשר לצילום רחם. אני יודעת שאם גם אני אצטרך - אז אפנה אליו. בטוחה שמי שכבר עשתה את זה מהבנות פה יוכלו לתת לך אינפורמציה. האם בעברך לפה' קודמת?

ר ו מ י ה

New member
מסכימה עם זואילי

אם כבר צילום רחם אז עדיף אצל טוגנדרייך. מה שכן, ייתכן ותצטרכי לפני הצילום ולאחריו אנטיביוטיקה ע"מ למנוע זיהום. בצילום רחם לא ניתן לדעת באופן ודאי אם "האנדו' מפריע להפרייה" היות והצילום בודק את חלל הרחם, החצוצרות וצוואר הרחם, אך אינו בודק פרמטרים אחרים שעלולים להשפיע על הצלחת התהליך אצל האנדואיות . יחד עם זאת, ישנה חשיבות לבדיקה לשלילית הידרוסלפינגס שבוודאי עשוי להשפיע לרעה על התהליך. מקווה שההריון מרחק פסיעה ממך

מישמש33

New member
אני בגישה שצריך לעשות את כל הבדיקות

האפשריות שיורו על מצבך. יש המון בדיקות לא נעימות, אבל אם הן יכולות לחסוך לך ניתוח ולתת מידע בדבר מה קורה לך בבטן , אז נהדר האם עשית ניתוח בעבר ? אני מבינה את הקושי, התסכול, חוסר ההוגנות בעולם וכל הרגשות השליליים שמתלווים לכך, בתקופת ההפריותו, אבל תיכנסי בטגליינס יש שם סיפורי אנדו' והיריון מקסימים שמחממים את הלב ותדמייני את עצמך שם, מקווה שזה יעודד ויעזור.

למעלה