אוף

אוף ../images/Emo10.gif

הרבה זמן לא הייתי פה... תקופה מגעילה עוברת עליי.. אמא גילתה ועוד מצאה את כל הסיפורים והקטעים שכתבתי, עוד מישהי נכנסה לי לחיים אבל נאלצתי לגמור את זה לפני שבכלל ניסתי כי אמא רצתה להתלונן על הגיל, גמרתי עם האקסית שמתסבר שהיא משתמשת בסמים והיא צריכה אותי... בטח תגידו לי ללכת לפורום לסביות או משהו כזה כי הנושא לא מתאים לפורום הנוכחי, אז אני מבקשת סליחה מראש. בכל אופן הקטע שהכי קשה לי איתו- אני רוצה לכתוב אבל המילים לא יוצאות. כל כך הרבה משפטים רצים לי בראש ואני ידועת שאני יכולה להפוך אותם לקטע אבל כשאני מתיישבת לכתוב אותם הכל נעלם, המילים לא מתחברות למשפטים בכלל =/ זה הורג אותי מבפנים כי אני יודעת שלא משנה כמה אני אדבר עם אנשים ואספר להם מה עובר עליי אני לא ארגיש משוחררת באמת כמו שאני ארגיש אחרי שאני אכתוב על הנושא. מה עושים?! רוצה שייעבור כבר...

ברוך שובך../images/Emo140.gif

אמהות נמצאות שם כדי לשמור עלינו ולדאוג לנו והכל - רק מאהבה ואנחנו פה נשמח לשמוע מה קורה איתך. כיתבי וספרי לנו ולא נורא איך שזה ייצא. הכתיבה משחררת ומי כמוני יודעת.

ברוכה השבה ../images/Emo201.gif

הלוואי והייתי יכולה ליעץ ולעזור בנושאים הפסקה הראשונה, אבל אני לא. אז רק אגיד שאני מקווה שיהיה טוב בקרוב. בנוגע לכתיבה, נראה שיכול להיות שתעזור לך כתיבת רצף, זה תרגיל כתיבה שמאוד מאוד עוזר לפתוח מחסומים מהסוג הזה. קחי לך עט ומספר ניירות, או דפדפת ועיפרון או כל דרך אחרת שבה הכי נוח לך לכתוב, עדיף לא מחשב אם כי גם אפשרי. (אני עושה את זה במחשב בלת-ברירה, אבל זה הרבה יותר טוב כשכותבים ביד) כווני לך שעון לעשר דקות, חכי איזה דקה בשקט (או עם מוזיקה שבחרת לך, אם בחרת מוזיקה אז בדרך כלל רוב האנשים מעדיפים מוזיקה בלי מילים או עם מילים בשפה שהם לא מבינים), תלחצי על השעון, ותתחילי לכתוב, אל תחשבי, אל תנסחי, אל כלום, רק לכתוב, את לא מרימה את העט מהדף במשך עשר דקות, אם אין מה לכתוב כותבים שאין מה לכתוב, אבל חייבים לכתוב, או לצייר, זה לא כל כך משנה, העיקר שהעט לא ירד מהדף. תנסי אז זה, זאת גם מדיטציה טובה מאוד וגם עוזר לפתוח מחסומי כתיבה כשיש כל כך הרבה מה לכתוב אבל פשוט לא מצליחים.

princhipeta

New member
../images/Emo24.gif

דבר ראשון, you are more than welcome ואנחנו פה גם סתם בשביל לשפוך, לא רק פורום של לסביות.. דבר שני, ההצעה של אבוקדו מקולף מצויינת, אני עשיתי זאת פעם וזה פתח לי מחסום של תקופה רצינית. אז שווה לנסות! וחוץ מכל זה, מקווה שאת מרגישה טוב, איך אמא שלך הגיבה?

תודה

אני אנצל תהזמנה
בכל אופן, אמא? היא הייתה בשוק.. כאב לה שמישהי אחרת באה ואמרה לה שהיא ראתה אותי עם מישהי ולא אני אמרתי לה.. זה מה שהכי פגע בה. היא קיבלה את זה קשה יחסית, היא בכתה לי מול העיניים ונשברתי.. בהתחלה התגוננתי ונרתעתי, לא סיפרתי לה את האמת... אחרי שהיא בכתה נישברתי סיפרתי לה שאני לא יודעת מה איתי.. ברור שלא סיפרתי לה שהייתי בקשר עם מישהי בת 19 7 חודש ולא סיפרתי לה שיש לי משהו עם המורה לפסיכולוגיה שלי ולא סיפרתי לה על שאר הסטוצים. לא הרגשתי שזה יעשה לה טוב. סירפתי לה שכן יש לי משיכה וכל מה שהיא קראה בדפים שהיא מצאה זה דימיוני לחלוטין. והיא ביקשה ממני לסיים קשר עם איזה אחת שכן סיפרתי לה עלייה כי היא בת 18 ואם אני לא אתרחק ממנה היא תתלונן =/ היא בהריון ואמרה שזה עושה לה לחצים וקשה לה עם זה.. בסוף סיכמנו שלא נספר לאבא שלי ושביחד אנחנו נבנה את הקשר ביננו שוב.. כי באמת חשוב לי שיהא תסמוך עליי ותאמין לי... עכשיו אני חושבת להתרחק קצת מכל מה שהייתי רגילה אליו עד כה.. זה אומר בלי בנות מעל גיל 18, ממ בלי בנות בכל (?!) ושוב תודה..

../images/Emo9.gif

אני חושבת שברגע שתהיי מוכנה לכתוב, את תכתבי. תני לעצמך קצת זמן. ברגע שיסתדרו כל המילים בראש, אולי תצליחי לכתוב שוב. כמובן שאת יכולה לנסות בדרכים אחרות כמו שאמרו, אני חושבת שתתני לזמן לעשות את שלו.
יהיה טוב!
בהצלחה!

למעלה