אוף!!!

snoopy36

New member
אוף!!!../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

חזרתי עכשיו מהים עם הבן שלי...זו השבת השניה ברציפות שהייתי איתו בים, שבת שעברה-היה מקסים ומהנה,לראותו שוחה(בן 3.5)עם מצופים ועם הגלים... אך אבוי השבת נחלנו אכזבה כשגילינו כי חוץ מאיתנו הגיעו לשחות גם להקות של.....מ ד ו ז ו ת....
ענקיות,כחולות,לבנות,שקופות ו.......צ ו ר ב ו ת!!! את רוב הזמן בילינו בחוף כשהוא משחק בחול ואני משקיף על
... אין ספק שטוב היה מראה העיניים...אבל מבעס שרצינו לשחות ולהנות במים ולא יכולנו...
ולחשוב שזהו...מהיום ואילך,עד סוף הקיץ,לא יהיה עוד ים בגלל הצורבניות האלה...
טוב,כנראה שנסתפק בבריכה...גם משהו לא?

kleo patra

New member
אל תחרוץ את דינו

של הים בצורה כזו קיצונית זו רק תקופה ותחלוף מקס' תחליף חוף או מקס' תשב ותבהה ב
או
-יות למיניהן או סתם תקרא
או תעשה ארמונות חול ותדמיין שזה אמיתי...
או שיש תמיד בריכה מלאה בפיפי של כל הילדים וההורים...

snoopy36

New member
למיטב הבנתי...

כל(!!!) חופי הארץ נגועים ב-
, והPP של הילדים לא צורב במי הבריכות... לא בוהה אלא משקיף(!!!) על היפהפיות למיניהן, ועל ארמון חול שיהיה אמיתי-אדמיין??? הרי בבוא הגל-אותו יהרוס, ואז מעצבים לא אסיים
,כי אם את כל ה"גרוס"... לקרוא ספר גם בבית ניתן, מבלי לעמוד מול הגלים איתן... הבה נקווה שאכן המכה תחלוף, ושעד סוף הקיץ עוד נשוב אל החוף!!! שבוע טוב לכוללללללם....

שרשירית

New member
מדוזה זו החיה האהובה עלי

זו חיה מדהימה ביופיה וכל כך עדינה. כמו בלרינה אצילית במים. אני מאוד אוהבת מדוזות, מרחוק כמובן. מעניין מה הטעם שלה? אני יודעת שיש כאלה שאוכלים אותה. סנופי אל דאגה, הן יחלפו ויעברו במהרה. וחוצמזה אני רואה שבסופו של דבר שניכם נהניתם בחוף.

א פרסקי

New member
אני מעדיף לוויתנים ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חיהלה23

New member
שמעתי פעם...

שמכת המדוזות נגמרת בסוף חודש תמוז.. נחכה קצת עם הים אפשר בינתיים לבלות בבריכה. גם נחמד לא? שיהיה קיץ בריא!

אין ספק שהמעבר מהגלים לחוף

מוציא את "בוב-הבנאי" שבך, בניית ארמונות, חפירות שוחות, יצירת צורות סימטריות, ובסופו של דבר אתה א. נהנה עם הילדים כמו שמזמן לא ביליתם ב. באופן אישי נראה כמו ילד קטן בעצמך, מלא בחול ובוץ ג. מביט בכל ה
, אבל תוהה למה הן לא משתפות פעולה עם מבט ה"אני-חושק-בך" שאתה מרעיף (ראה סעיף ב. לעיל) ד. חוזר הביתה עם טונות של חול בבגד הים. ה. הולך לישון מאושר

למעלה