אוף...

אוף...

קשה לי.
בהתחלה הבעיה הייתה המרחק(הוא מהדרום ואני המהצפון), אבל בסוף החלטנו שהולכים על זה ומתגברים. מה שיהיה יהיה, אמרנו.
אח"כ הגיעה עוד בעיה שתמיד ידענו שהיא שם. הוא דתי, אני חילונית. לא קל, אבל גם על זה הלכנו עד הסוף.
עכשיו הוא החליט שבגלל שהוא לא חושב שיהיה לקשר הזה עתיד בגלל הדת הוא גם לא יכול להרגיש "מחוייב" אליי.
"למה אני צריך להיות מחוייב למישהי שאין לי עתיד איתה?" ככה הוא אמר לי.
אני כבר לא יודעת מה לעשות..

הוא אומר שהוא אוהב אותי, אבל לא מרגיש נוח להיות מחוייב אליי כי אין לנו עתיד(מבחינתו).

lolypop6

New member
אין מה לעשות..

אני מבינה שאתם אוהבים, אבל כנראה שזה באמת לא הכי מתאים.. הוא כבר חושב על העתיד שלו והוא לא רואה אותך שם.. כנראה חשוב לו שהילדים שלו יקבלו חינוך דתי.. אפשר להבין אותו..
עדיף שתחכו לגמרי כבר עכשיו.. ותמצאי מישהו שיהיה יותר קרוב אלייך וזה יהיה אפילו יותר טוב לך נפשית..
להמשיך להיות איתו בהרגשה שהוא כל הזמן חושב על זה שאת לא מתאימה לו-תאמיני לי שלא תהייה לך הרגשה טובה מזה.. אז אני באמת לא רואה פה אופציה אחרת=\
כמה זמן אתם ביחד ד.א?

lolypop6

New member
מצטערת אבל לדעתי עדיף להמשיך הלאה.. יהיה לך

הרבה יותר טוב.. תאמיני לי!

Mr Blue Sky1

New member
אני חושב שבמקרה הזה הוא צודק

לפי דעתי, על פער מבחינת המרחק עוד אפשר להתגבר, אפילו שזה לא קל.
לעומת זאת, על פער בדת קשה מאוד להתגבר.אם היית מסורתית אז אולי זה יכול היה להצליח.אבל אם את מגדירה עצמך כחילונית, בהחלט יש פה בעיה.
אל תשכחי שאנשים דתיים הרבה פעמים מכירים במטרה להתחתן, ולכן אפשר להבין אותו.

שיהיה לך בהצלחה בהמשך !

זה לא קשור למסורתית

דיברנו על העניין הזה כבר ואני מוכנה לעשות בשבילו התפשרויות, אבל הוא אמר שזה לא מה שהוא רוצה.
הוא רוצה דתייה עם חצאית וכל השאר. לא מסורתית ולא חילונית, דתייה נטו.

Mr Blue Sky1

New member
אז אם ככה

אם את לא מוכנה להיות דתייה כמו שהוא רוצה, תחתכי.
אם הוא אמר שאין לזה עתיד הוא כנראה יודע מה הוא אומר.

שלום

קודם-כל, יכול להיות לכם עתיד. תוכלו לתת לילדיכם לבחור בעצמם באיזו דרך לחיות. בנוסף עדיף להתרכז בהווה ובקשר ופחות בעתיד.

Survivor Man

New member
יכול מה יכול...

הוא לא רוצה וזה מה שקובע.

הניסיונות לתת ל"אהבה" לנצח בכל מחיר לא נכונות בכל מצב חביבי.

מבינה לליבך

גם אני הייתי בקשר כזה עד לפני כמה ימים(אני חילונית הוא דתי) ולמרות שעשיתי בשבילו התפשרויות,
לו זה לא הספיק. מבחינתו עתיד משותף זה עם דתייה ואני, עם כל האהבה שלי אליו, לא יכולה לחזור בתשובה רק כדי להציל את הקשר.
אני מבינה לליבך את הכאב שאת בטח מרגישה, אבל אני לא חושבת שיצא משהו אם תמשיכו להיות יחד.
בהצלחה!!!

Megie

New member

מזה השטויות האלו?!
אז אם הוא חושב ככה, תחתכי..למה לבזבז את הזמן על בחור שמדבר עליך ככה?! זה זלזול..אני לא יכולה להאמין שמישהו שאוהב באמת, מסוגל לראות את הדברים בעיוות כזה..
ולדעתי, מחויבות לא נובעת מחובה, אלא מהרצון ומהכנות, מהעובדה שאנחנו מסוגלים לראות רק את האדם שאנו אוהבים לצידנו, ולא לחשוב במקביל על אחרים.. אם הוא מסוגל, אז זה לא אמיתי.

בשבילך, תעזבי.. חבל שתפגעי עוד יותר.

Survivor Man

New member
חמודה את יודעת מה לעשות.

הקשר הזה אבוד, הוא בעצמו סתם את הגולל על כל צ'אנס לעתיד ביחד.

אי אפשר לקבוע בנחרצות שתפיסה ואורח חיים שונים ב180 מעלות הם דיל-ברייקר, אבל בפועל זה מה יש בד"כ. צר לי שנאלצת לחוות את זה בדרך הקשה.

תהיי חזקה ואל תתני לו לשבור אותך או לפתח מנגנוני הגנה בקשרים הבאים. צריך לדעת את מי לסנן לא רק ע"פ תכונותיו אלא גם ע"פ התאמה כללית של אמונות ומנהגים.

שולח חיבוק

את יודעת מה לעשות

לא מרגיש מחוייב אליך? לא משנה הסיבה,
אם את לא עונה לצרכים שלו, למערכת האמונות שלו, והפער הוא גדול מדי -
תשמחי על התקופה הטובה שהיתה לכם ביחד, היפרדי ממנו בידידות, והמשיכי בחייך.
את יודעת מה לעשות, אבל לעשות - זה לא קל. השאלה היא עד כמה את אוהבת את עצמך,
כמה את מעוניינת שלך יהיה טוב. רק כשתשימי את עצמך בעדיפות ראשונה - יהיה לך
את היכולת לעשות את מה שצריך.
בהצלחה!

inessa222

New member
אל תהיה מבואסת...

הייתי מציע לך פשוט לא להלחיץ אותו, תני לו להרגיש שאת שלמה עם זה ואני מאמינה שזה יסתדר.

אם את מאמינה שיש לזה סיכוי, זה בטח עוד יסתדר..

אני מכירה מישהו חילוני שנסוי לדתייה והכל בסדר, כך שזה יכול להסתדר...

לא להלחיץ אותו?

לא ביקשתי טבעת וחתונה, אנחנו סה"כ 4 חודשים ביחד(למרות שמכירים כבר שנה),
הוא זה שהתחיל לדבר על העתיד ואמר שהוא לא רואה אותנו יכולים להסתדר מבחינת הדת.

dudix2

New member
נשמע כמו פנטזיה

למה להשלות את הבחורה.
הוא אמר שהוא לא מעוניין בקשר איתה בגלל הדת והם נפרדו.
הוא דווקא די בוגר שלדעתו אין צורך סתם למשוך אותה ולבזבז את הזמן שלה. יש דברים שלא מסתדרים בחיים, מה שכן לומדים מהניסיון.

אני מאחל לך הרבה בהצלחה, אולי קשה לך להבין את זה עכשיו בסערת הרגשות אבל זה נשפרדתם זה טוב לשניכם לעתיד, אם הצד השני לא מעוניין בקשר ולא חשובה הסיבה אפילו אם יש לו סיבה טובה, לא צריך להמשיך אחרת צד אחד תמיד נפגע. צריך שהרגש יהיה הדדי.

למעלה