אוף... תקראו את זה.

TwelveEyes

New member
מה זה ערוץ 10? ../images/Emo13.gif

מישהו בכלל רואה את הערוץ הנידח הזה? בכל אופן, די טיפשי מצידו.. לא מספיק שהרייטינג שלהם שואף לאפס, אז הוא גם מעליב חלק מהצופים? פחחחח

resputin

New member
עכשיו מתדיינים על הצירוף שלו..

בעקרון, אם הוא באמת יגיד לו לתכנים הלב"טיים ופרובוקטיביים סטייל 'המורדים', זה יהיה הסוף של ערוץ 10, באמת שכל הרייטינג שיש לו, כל החצי אחוז, יעלם.

vogue15

New member
אני חייב אבל פשוט חייב

לתקן אותך... מתדיינים---> מדדיינים---> מדיינים

resputin

New member
אני חייב אבל פשוט חייב

לומר לך שסיימתי עם הבגרות הזו.. כך שHonestly לא אכפת לי ממש :)

AngelFromHell

New member
וואי הדמות מלאה!!!

בבניין התפעל!!!! פחחחחחחח כמה זמן לא ראיתי את זה! אוף כבר חשבתי שמחקתי את כל האינפורמציה הלא נחוצה הזאת מהמוח.... כנראה שלא

לירונדה

New member
חבל....מאוד חבל

לדעתי דווקא הייתה התחלה טובה בערוץ עשר, יש בו הרבה תכנים שיותר פונים לקהל כמו בני נוער וצעירים, יותר מאשר למבוגרים ואני אישית אהבתי שם כמה דברים ומאוד התאכזבתי כשקראתי את הכתבה הזו אבל אני בטוחה שדבר כזה לא יעבור בשקט, שום קריאה הומופובית בתקשורת לא עובדת בשקט...

אנק

New member
אכן, דוסלנד מגיעה לערוצים הקהילתיים

קראתי מאמר על הרכישה שאולי תתבצע ב"ידיעות" לפני מספר ימים. די הרגיז אותי, אבל הבנתי שאין משהו שאני יכולה ממש לעשות נגד זה. דרך-אגב אני דווקא אוהבת מדי פעם לראות ערוץ 10, מדי פעם יש להם דברים נחמדים... well...we'll just have to wait and see what happens...

FreakOnALeash

New member
אפשר לחשוב איזה ערוץ כן מראה

את הקהילה כמו שצריך. מה יש לנו את 'ג'וני' בערוץ 2 ואיזה כמה דמויות משנה מצחיקות במקומות אחרים?

Sonata Of Tears

New member
יש את משה פסטר

באסתי המכוערת. חח הערוץ היחיד שמראה את הקהילה זה ערוץ yes+ שמאז שיש לי את יאס יש שם תמיד תוכניות על הקהילה ויש שם גם את איה ושירלי שהם גם..משהו..

../images/Emo34.gif אין פה מה להתוכח

זה דיי ברור שהרייטינג שלו ירד אחרי שהוא יעשה את הקטע ההומופובי שלו ואז הוא יחזיר סדרות גאות להפליא כדי שהרייטינג (הנמוך) של הערוץ יבוא מדרגה -1 ל 0 כמו שהיה פעם... מי רואה בכלל טלויזיה טיפשית ?

למעלה