אוף! שוב לא הצליח לי... :(

דנה^^

New member
אוף! שוב לא הצליח לי... :(

ניסיתי ווילד- אני רוצה חלומות צלולים הנה תיאור של נסיונותי הכושלים: הלכתי לישון, נשארתי ערה אך עברו כמה דקות והתודעה נעלמה התעוררתי באצמע הלילה החלטתי שוב לנסות אך שוב נרדמתי כעבור כמה דקות קמתי ב 8:30 הזדמנות אחרונה להיום השעון צלצל ב 9:00 ושוב לא חלמתי חלום לא רוצה לקום, הראש נשמט על הכר זה יכול להיות רגע מאושר... אבל יש בית ספר, צריך להתעורר יש לי בוחן, אני לא רוצה לאחר כך עבר עוד לילה, לילה כשלוני כשאף חלום לא נחרט בזכרוני

חלמן

New member
את מתחילה ב - 9!!!

פשששש באיזה בית ספר את!?? אני מתחיל כל יום ב- 7:00

דנה^^

New member
אל תקנא כל כך לפני שתשמע..

קודם כל זה היה להתעורר ב 9:00 כי אני התחלתי ב 10.. שעה רגילה של הבית ספר זה 8:15, השנה בגלל המגמות יצא שיש לי ארבע פעמים בשבוע שעת 0 (מתחיל ב 7:25 מה שאומר לקום ב 6:30 בבוקר) וסך הכל פעמיים בשבוע אני מתחילה ב 10.. תאמין לי שהמערכת שלי מסודרת בצורה כזו מגעילה...

Zipadidoda

New member
אממ תנסי

אין ספק שכשרק הולכים לישון עייפים מאוד וקשה לשמור על התודעה ערה. לכן צריך לשים שעון מעורר לאחר כמה שעות שנה להתעורר ואז לנסות (כשהשינה למען אנרגיה נגמרה ומתחילים החלומות).

דנה^^

New member
אני אנסה

אני מקווה שיהיה לי זמן היום כי מחר יש לי טיול שנתי וצריך לקום נורא מוקדם.. אז דרך אגב- אני לא יהיה בפורום 3 ימים אז אל תציפו אותו בשטויות.. תשמרו אותם לאחרי שאני אחזור.. חח :)) שוב תודה! דנה.

למעלה