אוף... רע לי...../images/Emo10.gif
אני מרגישה עכשיו כשהבי"ס נגמר ואני לא יודעת אפילו אם אני מתגייסת אני לא יכולה להתחיל ללמוד או לעשות משהו... עבודה אני לא מוצאת, ואני ממש מקווה למצוא משהו בקרוב, כי אחרת אני אשתגע מרוב שעמום ועצבים בבית... ואני חייבת להרוויח קצת כסף כי נשבר לי להיות תלויה בהורים שלי, כי חלאס, אני בת 18 ואף פעם לא עבדתי בחיים שלי, אז אני חייבת לקבל על עצמי איזושהי אחריות כזאת לפחות. ואני רוצה להתחיל לדאוג לעצמי בדרך הזאת... אבל הצבא הזה מונע ממני להתחיל ללמוד ו/ או לטוס לחו"ל וזה גם ממש מעצבן אותי... ואני מתגעגעת לחבר שלי באוסטרליה בטירוף.. למרות שזה כבר לא קשור... ויקחו עוד חודשיים לפחות עד שהוא יחזור... ועכשיו גם המועד ב' במתמטיקה...
אוף, מה אני אעשה? יש לי רק ועדה רפואית בדצמבר עם הצבא המזדיין הזה.. ואין לי מושג מה אני עושה עד אז... אני חייבת למצוא עבודה, אבל זה ממש קשה! ואמא שלי לא מעריכה את כל ההשקעה הזאת, היא חושבת שאני לא מחפשת בכלל... אבל אני מחפשת כל הזמן! באינטרנט, בעיתונים, בקניון, בתי קפה, פאבים, מסעדות, קולנוע.. הכל!!! וכלום... מאפריל זה ככה בערך... והיא פשוט טוענת שאני לא מתאמצת מספיק (ותאמינו לי שכן, כי אני משקיעה המון ואני משאירה את הטלפונים שלי בכל המקומות האלה... וכלום.. אני גם מנדנדת לכל מקום...) ונמאס לי כבר!!! אני חייבת שיהיה לכל הזמן הזה איזושהי תכלית! כרגע שומדבר לא מתקדם לאף מקום... ועצוב לי... נטלי
אני מרגישה עכשיו כשהבי"ס נגמר ואני לא יודעת אפילו אם אני מתגייסת אני לא יכולה להתחיל ללמוד או לעשות משהו... עבודה אני לא מוצאת, ואני ממש מקווה למצוא משהו בקרוב, כי אחרת אני אשתגע מרוב שעמום ועצבים בבית... ואני חייבת להרוויח קצת כסף כי נשבר לי להיות תלויה בהורים שלי, כי חלאס, אני בת 18 ואף פעם לא עבדתי בחיים שלי, אז אני חייבת לקבל על עצמי איזושהי אחריות כזאת לפחות. ואני רוצה להתחיל לדאוג לעצמי בדרך הזאת... אבל הצבא הזה מונע ממני להתחיל ללמוד ו/ או לטוס לחו"ל וזה גם ממש מעצבן אותי... ואני מתגעגעת לחבר שלי באוסטרליה בטירוף.. למרות שזה כבר לא קשור... ויקחו עוד חודשיים לפחות עד שהוא יחזור... ועכשיו גם המועד ב' במתמטיקה...