אוף.....קשה לי

I C E M A N 7

New member
בחייך

את מדברת על יצורים שהמתוחכמים שבהם (אלה שיודעים לנקות את ההיסטורי של הדפדפן) שומרים את הפורנו שלהם בתיקיה חבויה היטב ב-D תחת השם "XXX".

במבי53

New member
כרגיל גמני מסכימה עם אייבורי

קשה להאמין שהבעל יתן שיחה כזו ממצה בתוך הבית שלו כשהוא יודע שאשתו עלולה לשמוע. גם לדעתי הבעל הקדים מניפולציה למניפולציה....... אבל כך או כך, הוא רצה שהתוכן יעבור אליה, ולכן נכון שהיא תמשיך לשחק את המשחק ותבוא אליו יעני בהפוכה. זו אולי הדרך לצאת מהתסבוכת שהיא נקלעה אליה.

במבי53

New member
סליחה...הכוונה לאייסמן../images/Emo6.gif

אבל גם התגובה של אייבורי סבבה

אולטימטומ-טומים

הבנת נכון שהצבת האולטימטום שלך הייתה לא יותר מאשר סחיטה רגשית שבסופו של דבר עבדה כנגדך. לי יש אותו נסיון בדיוק עם אשתי שהציבה אולטימטום נגד רצוני לשנות קריירה לכיוון מסוים. ויתרתי ואין יום שאני לא מתחרט על זה (כך שכנראה לא באמת ויתרתי ), בינתיים היחסים התדרדרו לרמה שקשה לי לראות אותה מתוקנת.

מלודי6

New member
מה לעשות?

לרדת מרכבת שעלית עליה. זה לא באמת משנה איך שמעת את השיחה. מה שמשנה הוא שבעלך לא יכל להגיד לך את זה באופן ישיר. מה שאומר, שאת כנראה כל-כך אטומה לצרכיו, שאת בעצם לא מקשיבה ומנסה לבוא לקראתו, אלא רק לנוחיותך. לא היה מובן לי איך מגיל 15 את עושה מעשה של התנתקות מהמשפחה של בעלך. מחשבות וראייה של ילדה בת 15 הם שונות לגמרי עשור ושני עשורים אחרי כן. ובכל זאת, את עדיין במחשבה שמאותו גיל הם לא אוהבים אותך. אולי הם באמת לא אוהבים אותך אבל לא בגלל הסיבות של מה שחשבת מאז גיל 15, אלא כנראה בגלל שחלפו השנים, ולא ניסית להתקרב, להתפייס ולהיות חלק מהמשפחה, אלא התנשאת בעצם הריחוק שלקחת על עצמך. אולי כדאי שתפתחי שיחה כנה עם בעלך, מהם הרצונות שלו כרגע? האם הוא ירצה לפתוח פאב בעתיד? איך הוא יגיב במידה ותנסי להתקרב למשפחתו? מה השאיפות שלו לעתיד הזוגיות שלכם, לעתיד המשפחה? מה הוא היה רוצה לשנות במצב הנוכחי? תתחילי לברר מה באמת הוא רוצה, ונסי לבוא לקראתו לשם שינוי, גם אם זה בא על חשבון חלק מהנוחיות שלך.

PARPAR254

New member
אולטימטום....

אולטימטום לא פותר בעיות .... הוא הגורם לבעיות ולא חשוב איזה אולטימטום . בעיות ניפתרות בשיחות ובהבנות משותפות . כן את יכולה למשוך אותו בלשון לשיחה מבלי להגיד לו על כך ששמעת את השיחה ולחשוב איך ממשיכים הלאה. מצד שני השעה שכתבת את ההודעה מוזרה ... זו שעה שבדרך כלל נימצאים ליד בן הזוג , בדרך כלל ובזה אני כולל אותי בשעות האלו גם מפלרטטים במחשב וגם מעלים מחשבות ותובנות , ואם כן אולי גם בעלך חושד ... אבל את זה הוא לא יספר לחבר. תחשבי על הכל תהיה מוכנה להכל ובשיחה בין שני אנשים שפעם אהבו ...הם תמידיוכלו להגיע לפתרונות הנכונים .

יש דברים שלא עושים -

להתבכיין לחבר שלך איזו מכשפה איומה אשתך ואיך היא ממררת והורסת לך את החיים זה אחד מהם. צימרים, פאבים, סוסים או עגלות, מה זה משנה - העובדה היא שיש לך ילד בן חמש בבית שדורש טיפול, השגחה ותשומת לב ואם יש לך בעיה, היא בכלל לא קשורה אליו, היא קשורה לחוסר הרצון שלך לקבל על עצמך את תפקיד המטפלת. וזה לא שיש לך ברירה כי לי לא נראה שיש מישהו אחר אצלכם בבית שיכול לקחת על עצמו את התפקיד הזה - מה שכן, הייתי ניגש לפורום חינוך לילדים ונוער כאן בתפוז כדי לקבל עצות מעשיות איך להתמודד עם המצב.

לא מבינה את התגובות

כולם לטובת הבעל .מבינים את תגובתו .ומתעלמים מהדברים החמורים שהוא אומר על אישתו ודרך התנהלותו.

במבי53

New member
כנראה

שאת ממש, אבל ממש שקועה במיץ של הסיפור של עצמך, כי נכנסת לכאן. העלית בעיה ושאלת את החבר'ה מה דעתם. כולם ענו לך בצורה אובייקטיבית לחלוטין. מתרשמים אך ורק ממה שאת בחרת להעלות כאן (טוב, נו... גם קצת נסיון מסיפורים של אחרים...) והעובדה היא שכולם תמימי דעים בנוגע להתנהלות שלך בסיפור. מותר להודות בטעות, ואני חושבת שדוקא טוב שנכנסת לכאן וקיבלת ניעור. קיבלת עצות והכוונה ממש מעשית. וכדאי מאד שתפנימי ותבצעי. ויפה שעה אחת קודם. על פניו, כפי שאת מספרת את זה - אולי עוד לא אירחת את הרכבת. אפילו שלא שמענו אותו. אבל זו התחושה שמתקבלת. לכי, תתקני את טעותך ולמדי מהסיפור הזה להבא. השתמשי בכלים שקיבלת כאן.

במבי53

New member
אופסססס... ת'בלבלתי../images/Emo12.gif

חשבתי שאת היא כותבת ההודעה...... (מה קורה לי בזמן האחרון??? חייבת משקפיים דחוףףף
) אני מקווה שההיא תיכנס ותקרא את שכתבתי. לה זה מיועד.

למעלה