אוף קומו עורו אנשים!!

limors2

Well-known member
מידת נעליים 28-9?../images/Emo12.gif

מה האורך של הרגליים שלך, 5 ס"מ?
ואיך מעולם לא היית אצל רופא שיניים?

limors2

Well-known member
יהושוע פוּקינג בנו של מתתיהו../images/Emo2.gif

זה ארוך
שעת התחלה:22:53 שיר שמתנגן ברקע:משהו לא מזוהה במסור בגלגלצ ספר קצת על עצמך:אני לא בת 47, ואין לי תפוח על הראש מחשבה שעוברת בראש:מגרד לי האף מה עשית היום?עבדתי, למדתי(פחח) לפסיכומטרי ושמעתי מלא אינפקטד מאשרום מה תעשה מחר?אשב ואראה סרטים, ואז אשן! חשק ל...:א רגיל לסיידר הגליל. לפעמים מצב הרוח, מתחשק פתאום תפוח! יש לי חשק לא רגיל, לסיידר הגליל. אוווואהההה! סיידר הגליל! מה המידה שלך בנעליים?42.5 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?בעיקר בגלגלצ, גם בזהות בדויה וניפ/טאק איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?משמרת מלפפונים בארגז מתחת לתחנה מרכזית בי-ם מה אתה הכי אוהב לאכול?בשר! מה אתה הכי שונא לאכול?חומוס מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?ריקדתי ערומה ביער בירח מלא בעודי מייללת אליו מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לקחתי את הכלבה שלי איתי, היא צילמה אותי והעלתה את התמונות לאינטרטנט
מה הצבע האהוב עלייך?כתום זוהר מה הצבע השנוא עלייך?ורוד על שלל גווניו מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית, אחרי כיתה י'. שיעור חופשי! מה המקצוע השנוא עלייך?כל השאר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?הייתה! עיר/ים אהובות:ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא זוכרת, כל ימי ההולדת שלי היו עברו מזמן! איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?לראות סרט עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם האישיות החמישית שלי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בסביבות 00:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?בית ספר? מה זה?
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?בית ספר? מה זה?
מה היה המבחן האחרון?מבחן? סימולציה של פסיכומטרי כמה קיבלת בו?588. אבל לא למדתי שום מתמטיקה אז אני מקווה ללמוד ולהשתפר! יש לך חברים מחוץ לכיתה?אין לי כיתה ומחוץ לשכבה?אין לי שכבה ומבית ספר אחר?אין לי בית ספר! ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לפעמים לדבר, בעיקר לקלל היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?כן חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?לפני הרבה זמן מדוע?מי זוכר? לקחת סמים מתישהו?חלילה וחסה אתה מעשן?לעולם לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?ממזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?"סרט הודי" של דנה אינטרנשיונל ועידן יניב. כי מה שווה כזאת אהבה??????????????????????? (בקושי חצי שקל
) למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי השירים שאני מורידה הם שירים בודדים שאני ממילא לא אקנה את הדיסק, או כי הדיסק עוד לא יצא! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?איש זקן מעצבן היום בעבודה ולחבק?את הכלבה שלי ולנשק?את הכלבה שלי! ולספר לו משהו מהלב?לגרב השמאלית שלי. כן, היא בנאדם! יש לך חברה?או משהו כזה?משהו כזה! עם מי התנשקת בפעם האחרונה?עם הכלבה שלי מתי?לפני כמה דקות, היא ניסתה לגנוב לי אוכל ראית בחנוכה את הפסטיגל?פסטישו? את מי היית לוקח לאי בודד?אותך! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אותך! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?איתך! שם מיוחד לבן?איתכי! שם מיוחד לבת?אותיכיה! מאכל אהוב:דה ז'ה וו מאכל שנוא:ועוד אחד כזה! דבר אחרון שאכלת:נקניקיות בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?מי זוכר! . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצה אתה לומד ביום שישי?נופ מה הספר האחרון שקראת?הנסיכה הקסומה אהבת?מאד! מה הסרט האחרון שראית?ממממ לא זוכרת אהבת?אולי, מי יודע! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?השאלוןם הזה לא נגמר:| על מה דיברת איתו?על זה שזה לא נגמר!

limors2

Well-known member
אין בכלל חצילים עם כנפיים../images/Emo4.gif

מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?ג'קי כלבתי האהובה על מי אתה יודע הכי הרבה?על ג'קי! מה הדבר האחרון שקנית?פחית של פאנטה כמה הוא עלה?4.5 ממי הsms האחרון שקיבלת?סלקום מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?הפלאפון רחוק! מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?הוא עדיין רחוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו?בורגרס באר יש לך עדשות/ משקפיים?גם וגם! עשית ישור שיניים?כן, ממזמן. לא הלך משהו
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני שעה! מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים למה הלכת לשם?לעבוד וללמוד לפסיכו איך קוראים לאמא שלך?קרן יש לך שם שני? מהו?יש! לאה
אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתא שלי אתה אוהב ילדים קטנים?ממש, אבל ממש, לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אני חושבת ש11, אבל משפחה אחת בחו"ל ואני לא עוקבת אחרי כמות הילדים שלהם כמה בני דודים יש לך מצד אמא?שוב אמא? מה עם אבא?
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אין כזה/את! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?להקטין כמה דברים ולהגדיל אחרים ובפנימיות?כלמיני איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?חוסר הקשבה לפעמים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם בראד פיט למה?כי יש לו אנג'לינה
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?0 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?חציל מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?מני(?) כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה?לא זוכרת, זה היה ממזמן מתי זה היה?ממזמן
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אגרד את הראש מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לפני שניה, גרדתי את הראש
את מי אתה רוצה לידך עכשיו?את ג'קי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?bloodey hell מה עושה לך טוב?לגרד את הגב מה מעצבן אותך?לא לגרד אותו מה תמיד צריך להיות בכיס?חור! איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לנגן על גיטרה מה הפריט הכי יקר שיש לך?המחשב שלי וכל התוספות שלו מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קור מה היית לוקח לאי בודד?סקייטבורד לאצבעות, מברשת שיניים, מטחנת בשר, אדנית ריקה, מחק, גרב ואטב כביסה המלצה לסרט:אוסטין פאוורס 2! תוכנית טלוויזיה?רק בישראל! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?את דורכת לי על הרגל איך את/ה מתגבר על באסה?מגרת את האף איפה היית רוצה לבקר בעולם?בניו יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ
איזה חג אהוב עליך?יום העצמאות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:הכי בעולם! חיית מחמד:יש! ג'קי! כמה אחים יש לך?4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?למה לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?מעמסה מיותרת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?תלוי למה הכוונה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?חופש
מה את/ה אוהב/ת לעשות?להתבטל! מקומות בילוי מועדפים:כלמיני את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן מה השם הראשון שעולה לך בראש?חדווה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית, מאד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא, למה לי לעשות משהו כזה? את\ה אוהב\ת אותי?תלוי, מי את/ה? את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:bloodey hell ועוד קללה בריטית שאינני יודעת לאיית האם את/ה מאמינ/ה באלוהים?אולי החיים טובים לדעתך?הם סבירים לבוש:מה איתו? איפור:ועם זה? מאכל אהוב:איזה מחזור שאלות נוראי! שתייה אהובה:נסטי אפרסק להקה אהובה:דפנה והעוגיות! סרט אהוב:אוסטין פאוורס 2/3 גלידה:לא תודה עיר בעולם:לא ממש יצאתי מהארץ
ארץ:ישראל! מה תעשה כשתסיים את השאלון?אקפוץ לבקר בפורום גלגלצ ואראה מסכים מאתמול שיר ברקע:קאבר לשיר כלשהו של REM שעת סיום:23:15

kepit

New member
אופס.

יצאתי טיפשה
אין בכלל חצילים עם כנפיים***

limors2

Well-known member
האם רמזתי אי פעם שלא?

כמובן שאני שומעת מטרופולין! כולנו שומעים מטרופולין! אי אפשר לשמוע גלגלצ ולהתחמק משמיעת מטרופולין!
(אבל אני שומעת ואוהבת!)

prongs3

New member
אז אפשר שנייה איזה פרגית?../images/Emo9.gif (עוף קטן, כאילו)

שמעת את האלבום החדש? החצי הראשון שלו טוב, אבל החצי השני פשוט מדהים!

limors2

Well-known member
קניתי, ושמעתי פעם אחת לא בריכוז

יש לי בעיה עם דיסקים חדשים. אני קונה כמה ביחד ואז מזניחה אותם ושומעת רק אחד מהם
אני אשמע כמו שצריך בקרוב, אבל הוא נשמע מבטיח

kepit

New member
ליאורה? הכל תקין?../images/Emo12.gif

את רוצה לקחת אותילאי בודד?
את רוצה לחבק אותי? את מדברת איתי?

limors2

Well-known member
לא ידעת?../images/Emo2.gif

ולא אותך! את כותב/ת השאלון! לא כל העולם סובב סביבך!

kepit

New member
ואני גם קראתי.. וכתוב אותך.

אז ייחסתי אתזה לעצמי

למעלה