אוף, פסח

אוף, פסח

אני שונאת החג הזה. לחם-ארז סגור, האלרגיה שלי משתוללת והפמיליאריות בשיאה. ארוחות-חג וכאלה, יו נואו. הבחורות הרווקות נאלצות להדוף מתקפה דודתית בסגנון ``מתי תתחתני`` ואילו אני, שכבר התחתנתי ועשיתי ילד לתפארת מדינת-ישראל, טוחנת עם הלשעבר כל שנה את אותו סיפור: לאן הולכים בחג, לצד שלו או לצד שלי. כשהיינו נשואים זה נראה ככה: ``למה שלא נלך פעם לאחותך?`` - ``לא, אין כמו האוכל של אמא שלך``. תמיד היינו באים בשביל האוכל, כי אנחנו נרדמים משיעמוום גם שם וגם שם. אבל היום יש את בנצ`וק, שיותר יהנה בצד הגברי עם כל הילדים שמתרוצצים באיזור. אבל לי מגעיל שם אז אני הולכת להורים שלי. ככה מרוב רצון טוב ו``הכל למען הילד`` יוצא שמשפחתו הגרעינית לא תהיה יחד בחג. איפה, איפה התסריטאי הזה שאוריד לו את הראש. אוריאנה

_רונן_

New member
אני שמח שהעונש

הזה שנקרא ``לאיזה צד הולכים השנה`` נגמר מבחינתי. ובענייני לחם וכו` : אני נוסע בחו``ל. שיהיה לכולם חג שמח

לא חבל על הכסף?

יש רוגלך. יש פריזר. יש קיבה שהמילה ``בצק`` גורמת לה להרעיש. משלושה יוצא אחד. אוריאנה

שרי42

New member
עונש עונש אבל...

אני בטוחה שהיית מאושר להתחלק בעונש הזה עם מישהי אוהבת... מאחלת לך מכל הלב ו.....תעשה חיים בחו``ל

יפעת*

New member
שרי הרי אומרים שאין טוב בלי רע

וההפף. אז צריך תמיד להסתכל על הצד הטוב של הדברים. ולפחות זה נמנע, אז למה לא לשמוח בזה? אני למשל חיה עם ה``צרה`` הזאת של לאן ללכת, כמעט כל חיי. ודווקא התחתנתי עם יתום, אבל כשיש הורים גרושים, זה בכלל לא עוזר, כי תמיד צריך לחשוב על מה אמא תחשוב, ומה אבא יגיד. זה בכלל לא משנה אצל מי הגפילטא יותר טעים, ואיפה החברה יותר נעימה... רק חשבונות של איפה הייתי בראש השנה, ואיפה עשיתי את החג בשנה שעברה.... השנה אמא שלי (כמו כל שנה אגב) הוזמנה לחגוג עם משפחתו של אבי, הם חוגגים יחד ימי הולדת שלנו, ושל הנכדים, ועוד כל מיני ארועים חשובים יותר או פחות. השנה היא הסכימה לבוא אבל התחרטה....אוווףףףף. לא חשוב, אני איתה בראש השנה (טוב שיש עוד שלושה אחים- חלוקת נטל) מי בכלל המציא את החגים האלה:p . חג שמח

למעלה