אוף, עצוב לי
L liat1953 New member 6/2/03 #3 ../images/Emo24.gif במה אפשר לעזור? רוצה לשתף? חיבוק ענק לילדה מדהימה.
B bertap New member 6/2/03 #5 היי לונה שולחת לך../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
A aya_bsf New member 6/2/03 #6 לונה´צקה......חמודה../images/Emo140.gif גם לי אתמול היה מצב רוח נוראי.......את חושבת שיש בינינו טלפטיה))) אבל היום קמתי ליום חדש......אפילו עם חיוך...מה את אומרת???
לונה´צקה......חמודה../images/Emo140.gif גם לי אתמול היה מצב רוח נוראי.......את חושבת שיש בינינו טלפטיה))) אבל היום קמתי ליום חדש......אפילו עם חיוך...מה את אומרת???
ל לונה.. New member 6/2/03 #7 חח טלפטיה? ממ.. אולי כן, גם אצלי היום יחסית מחויך, יהיה בסדר. שיהיה לכולנו יום נפלא. ותודה לך ברטה, המון תודה.
חח טלפטיה? ממ.. אולי כן, גם אצלי היום יחסית מחויך, יהיה בסדר. שיהיה לכולנו יום נפלא. ותודה לך ברטה, המון תודה.
ר רונלי 10 New member 6/2/03 #8 מקסימה אחת... ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif אוהבת אותך המון.