אוף עם זה

אוף עם זה../images/Emo123.gif

ככה זה בכל תחילת שבוע, אחרי שכבר יומיים לא הייתי בפורום, פתאום ההההההכל חדש, אני לא בענינים ומרגיש שוב זר. אווווווווווווף
אין לי כח. איזו שבת נפלאה.
היה כזה כיף. הייתי בבית של ההורים בירושליים, אכלתי המון פירות יבשים, ונתתי המון נשיקות
לפיצפוצים שכבר נורא התגעגעו אלי. חוץ מזה שכשרציתי לעשות קידוש, בבוקר אחרי שחזרתי מהטיול שעליו כך סוכם מראש לא אוותר, כדי שאחי לא יבחינו בשינוי, ולהוציא בו ידי חובה את אחותי, אחי אמר שאני לא כשר להוציא ידי חובה ומייד התחרט על כך, וכווולם עשו ת´צמם כאילו הם לא שמעו קצת מביך אבל נסבל. בכלל ההרגשה ה
ית הזות נורא תורמת, שלא לדבר על עוגות הגבינה המיוחדות, שמהן לא הפסקתי לנגוס במהלך השבת, אם אני מסכם, היה אחלה. ביחוד שבשעה 1:30 בצהוריים, נסעתי היישר לבית של חברי משכבר הימים "יגאל" שם, פשטתי בגדי לבן, עליתי ונסתפגתי, וכשאני זך וטהור עליתי על מדים אזרחיים. (סתם קטע, בדרך לביתו, הייתי לבוש כחרדי, ורק זעקת הדל, זקן מהמושב זקנים, העירה את תשומת לבי לעובד שאני מעשן ומדבר בטלפון בעיצומה של השבת, לא נורא קורה) בכלל, בערב שבת, גם הייתי אמור לצאת לסיבוב תפילת השבת, היה לי נורא קר, והחלטתי לסור לבית הכנסת, הלכתי לבית הכנסת השכונתי, שם מכהן אחר כבוד כרב בית הכנסת הרב הראשי לישראל לשעבר "מרדכי אליהו" שבדרשת השבת שלו דיבר על כלבים שהפחידו את עם ישראל ביציאתם ממצרים. כששמעתי את ה"אמן" הקולני שבא אחרי ה"יתגדל ויתקדש שמיה רבה" שמתי לב שהסתימה הדרשה המלבבת של מי שכמעט ונעשה נספח לעובדיה יוסף בהנהגת ש"ס, ושעכשיו עומדת להתחיל תפילת הערב שבה לא ממש התחשק לי להשתתף. יצאתי החוצה, והפעם כן זכרתי לדחוף את הכיפה עמוק בכיס לפני שהדלקתי את הסיגריה, עליתי שמונה קומות ברגל, (כי להמתין למעלית שבת זה הבה יותר מעצבן) עפתי לשירותים לפני שירגישו בריח הניחוח שעולה מבגדי, שטפתי את פי היטב היטב במי פה ריחניים, ויצאתי אל הסלון, שם המתינה עבורי ערימת עיתונים שתמיד אני מתלבט מה הם יותר, מעצבנים או חרדיים. נטלתי לידי את מה שהם קוראים "חדשות משפחה" לא חדשות ולא נעליים, כל האירועים מתחילת השבוע מתומצתים שם בשפה עילגת, אין שם שום ידיעה שלא קשורה בקשר ישיר או עקיף לציבור החרדי. אין "ידיעות" יש "מסע הסברה" הם פשוט לא יודעים לסקר אירוע, פשוט לא, הם חייבים לדחוף שם דיעות אישיות, עד שזה נדמה שהם דוחפים אירועים לגיבובי הדיעות האישיות שלהם ולא ההיפך. המעניין לראות שם איך שהעיתון נקרע בין המגזרים כדי לרצות את כולם, כולם מקבלים ממנו חיבוקים ונשיקות. אני לא מתעצבן מזה שהם, באותו גליון מעיזים עוד לכתוב על התקשורת החילונית שהיא חד צדדית, אני פשוט מרחם עליהם, הם פשוט משוגעים ל"אותו דבר" רק שנורא עיצבנה אותי הידיעה הבאה: יהודה משי זהב, הקים מערך ריגול משומן, שיזהה את החרדים שעובדים למפלגות חילוניות ויפרסם את תמונתם בשער בת רבים. העיתונאי, כתמיד, מביע עמדה אישית תוך כדי הדיווח ומשבח את היוזמה הברוכה של המנוול. ראיתי גם את קלטת הבחירות של ש"ס, אומרים שהיא עוצמתית, ושבכוחה לגייס לפחות עוד שני מנדטים לתנועת הקודש, אני לצערי לא כל כך זיהיתי עוצמה, אבל הבנתי שהבעיה היא בי, ולא בציבור הבוחרים הפוטנציאלי של ש"ס. שגם היא זכתה לסיקור נרחב בדפים הפנימיים של העיתון, המעניין הוא, שמה שאותי עיצבן עד טירוף, גרם לחלק מהאנשים בציבור לבכות. אותי לדוגמא, נורא הרגיזה תמונתה של האשה העניה שממררת בבכי קורע לב על רוע גורלה, שאלתי את אמי מה פשר העניין, אם זה לא באמת, אז א´ היא שחקנית טובה, אבל מה בדיוק מרגש כאן. ואם זה אמת, או לפחות ראוי להיות אמת, אז תתבונני מה קרה כאן, הושיבו אשה מול מצלמה ועודדו אותה לבכות בשביל מנדטים, במקום לחבק אותה, לפשוט את החליפה ששוויה מעל 2500 ש"ח למכור אותה, לתת לה את הכסף כדי שיהיה לה אוכל לתת לילדים אתה משתמש בה? מנוול שכמוך! אין גבול לרעות? מה עובר עליהם? אלי ישי המנוול הזה עובר הפעם כל גבול, שילך לעזאזל. אבל מה זה מעניין אותו, הוא בכנסת הבאה, ימשיך לכהן כשר מכובד בממשלת ישראל, יהנה ממנעמי העולם, ואני, ימשיך כאן לקרוע את התחת עם הלימודים ועוד מעט הצבא. ואח"כ. "למה אתה שונא חרדים" עוד יגידו לי, וואל, לא יודע למה אני שונא אותם, כנראה הם פשוט נורא חמודים ואני מקנא בהם. אוי ברוריה, את רואה, אם אני ישב כאן מנות את כל אירועי השבת, לא יאר לי זמן לקרוא את דברות שאר החברים בפורום, אח"כ הלכנו (אני, יגאל, אבזץ, מוטלה, ציפי, תמר והחבר שלה, לבית של ברוריה, והיה נורא נורא טעים, פשוט נפלא, ובכלל היה כיף נורא. עכשיו לעזאזל. אינני מבין, מה בן אדם צריך להיות כדי שאם אני ישנא אותו יגידו לי, תשמע, זה מוצדק, מה, הוא צריך לרצוח אותי. איזה רכיבים ממרקחת השינאה חסרים בחרדים, איזה? תענו לי בבקשה, איזה עכשיו, כשפרקתי את כל אשר על ליבי, אפי´ שאני יודע שרק יחידי סגולה שרדו והמשיכו לקרוא עד הסוף, אני מגיש הרבה הרבה יותר טוב. אז שיהיה לכם הרבה הרבה כיף חיים.

Le Fay

New member
כל זה בטח היה הרבה פחות מרגיז אילו

לא היו בשר מבשרך. ככה זה. כמו שדברים שסתם אדם אומר לך הם מגוחכים, אבל כשאמא´שך אומרת לך אותם - אתה רואה אדום.

חוצפן אתה!

אני קוראת את ההודעה שלך עד הסוף (כמעט כל הודעה! כשיש לי זמן) ואתה מעלה בזה בכלל ספק? <אלוהימית בעד טיפת אמון>

אני חוצפן../images/Emo35.gif

לא גבירתי הנאווה, אני רק הבעתי הערכה לאלה אשר שרדו אני חושב שזה מינימום שאני חייב, לאנשים שיש להכח לבילבולי שכל שלי. ותודה תודה שאת קוראת הכל וע זה מגיע לך
ואפי´
וכל הדברים הטובים, ז באיייייייייייייי. האאאאאאא, קבלתי מידע אודות השמטה טראגית, אגב שיטפה דלשונא נשמט ממני שמ של שי הלוא הוא סיטרא מפורומינו שגם הוא השתתף. האמת, הוא חצוף גדול, כי הוא איחר (גם אבזץ שניהם הגיעו עם אותו רכב) ולכן מגיעה לו כפה, אבל בכל זאת בגלל שהשמטתי אותו אני יאמר כמה מילין לשבחו. שי, הלא הוא סיטרא, הוא יצור מופלא שבמופלאים, את טוב ליבו הוא מקרין על כל הסובבים אותו ברדיוס של קילומטרים, ומשרה עליהם אווירת סבבה מלבבת. יש בו כישרון מופלא שמקבל ביטוי נהדר בצורת כתיבתו הקולחת, בהתנסחות הקולעת, ובהדגשים הנוגעים ללב שהוא יוד לשים בדיוק במקומות הנכונים. הוא ניחון בצחוק משעשע, קצת דומה לצחוקם של המפגרים, אבל מזכיר יותר את צחוקם המוק של מביני דבר. (טוב נו, זה אתם כבר מבינים היה ק כדי לסחוט ממנו עוד קורטוב צחוק מצחיק.) מה עוד, האאאאאאאאא, הוא יודע לאהוב, לפרגן, לתת מעצמו, התחביבים שלו משעשעים, והשאיפות שלו ראויות שיתכבדו בהם טובי המוחות, הוא בחור שיודע להיות שקול ומחושב ובד בבד לשלב שנינות צעירה שובבה, מושלם. פשוט כליל המעלות. ועליו בהחלט הכתוב היה אומר. "אילו רק היית כוסית הייתי מתחתן איתך" היה שווה לברוח לי מהראש הא? הא סיטרא? פעם הבאה שתגיד לי שאני כותב יעלים במקום אעלים, אני ישקול לנקוט נגדך צעד אלימים. ואם רק תעז, ואם רק תעז להוציא שוב פעם מהפה שלך משפט כמו, "מפרק לפרק בסיפור אתה מתחיל לזייף" אני יהרוג אותך, ויאמרו עליך סוקים אחרים אשר לא שיערום אבותינו, הזהר והישמר. ולך אלוהימית, את בטח לא מבינה מה לך ולויכוח ההררים הזה (סתם) אז מפאת קוצר הזמן, ומשום היות האינטרנט המהיר שלי "מהיר" של ה"מבצע" "לכל החיים" אז אני מעדיף לנצל הודעה זו כדי להעביר בה כמה שיותר מסרים. אז אלוהימית, נסיים איתך, שהרי לשמך נפתחה הודעה זו, היי שלום, ודעי לך, אתמול בערב, כשחזרתי באוטובוס מאשקלון הייתי עצבני, לא רק בגלל שהטלפון "אורנג´ שלי שבק חיים מחוסר בטריה וגם לא רק בגלל שהיו כמה מילים בעיתון שלא הבנתי, אלא בעיקר בגלל שהייתי עצבני. אז כהרגלי, הוצאתי את הטלפון הסלולארי של "פאלפון" וחיפסתי מי יהיה זה שיזכה לטלפון ממני כדי שאשפך בפניו את צקון לבי, היו כמה תנאים, א´ שיהיה לו גם "פלאפון" כדי שיעלה זול, ב´ שיהיה בנם נחמד שכיף לדבר איתו, ג´ בנדם שלא דיברתי איתו על הבעיה הזו כבר שלוש מאות פעם ועדיין לא יצא לו מהאף. ד´ בנדם שלא יזיין את מוחי בהטפת מוסר. ועוד כמה תנאים, ואת עמדת בכולם, וכמעט התקשרתי אלייך, רק שבסוף אמרתי בליבי "הבחורות האלה עוד עלולות לחשוב שאני מתכווין להתחיל איתן, בוא נמצא איזה גבר". ואז נבחר מוטלה, שרק ההלו שלו כבר השכיח ממני בכלל למה התקשרתי, ואז דיברנו ודיברנו, וואלה אני כבר לא זוכר על מה, מה שחשוב הוא שכשסיימתי לדבר היה לי יותר טוב. בקיצור, אני חייב אבל חייב חייב ללכת שיעור גיאוגרפיה מחורבן, ותאחלו לי הצלחה במבחן באזרחות, ביום שלישי (די סיימנו עם חלק מהחרה) והיום אני הולך לראות סרט, (ממש לא מאורע נדיר לצערי) וזהו, האאאאאאאאאא, לא סיפרתי שאימי הנכבדה הביאה לי פוווווווול עוגות, ואני לא מפסיק לאכול, אז כום מוזמנים. האאאאאאאא, זו בשורה שאתם חייבים לשמוע עליה, יבגני, חבר חדר שלי הרוסי, (אני לא גזעני, פשוט הוא יותר רוסי מיבגני, סתאאאאאאאאאאם, זה היה בצחוק, סיכמנו על נושאים כאלה לא צוחקים, אז בבקשה לבכות עכשיו כדי להחזיר בורורס את הצחוק) אז הוא כבר לא ישן בחדר, ואני לבד לבד, יכול לעשן חופשי, ולהזמין את מי שבא לי, בקיצור הולך קטעים מה שאב היה אומר באידיש "החושילינג" אז כן, דיווחתי פחות או יותר על כל המתרחש בחיי יש עוד המון אבל יש שיעור, אגב, המורה לגיאוגרפיה, כמה שהוא נראה כזה תפרן, הוא רוכב על קראיזלר חדשה, מה זה? אפליה? שיהיה בכיף נשיקווווווות
חיבוקים
והמון אהבה (שמתם לב, את האהבה אי אפשר לתאר בציור, צריך לכתוב עליה, הופה, סיימתי באמירה של פילוסוף, כאילו מהמילה "הופה" זה כבר לא נחשב, כדי לא להרוס את הסוף.

Le Fay

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה באזרחות!

מה הקטע של יבגני, הוא לא מרשה לעשן?

הוא איש נורא נורא קשה

נודניק ממדרגה ראשונה, וזה שהוא לא מרשה לעשן, נבלע בתוך ים החסרונות שלו. איש קר מזג, רע לא מתחשב בקיצור כל הדברים הרעים. זהו.

בהחלט אפשר.

על העיניים שלי, במיטה שלי תישני ואני ישן על המזרון, על העניים שלי, מה קורה לך את? השתגעת, בגלל זה את לא באה לבקר, כי את לא יודעת איפה יהיה לך לישון? "את יכולה לבוא אלי בלי להודיע" אמר המשורר הדגול "אייל גולן"

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בטח בגלל זה! רק בגלל זה!

התכוונתי אם אתה מוכן להעביר אותו הנה ולקחת במקומו את השכנה ממול שמבקשת ממני כל ערב שבת שני להזיז בשבילה את שעון השבת שנתקע לה. מה לעשות, כנראה רק כשהיא נשארת בחושך היא בודקת מה נתקע לה. או לפחות שנחליף בסופי שבוע. שלא תבין אותי לא נכון, היא דווקא נורא נחמדה השכנה, גם אופה יופי של עוגות, ואפ´פם אפ´פם לא מוכנה לטעום משלי, רק בשישי בערב בדרך כלל יש לי דברים הרבה יותר נחמדים לעשות. זה אייל גולן אמר? אני בכל זאת אוותר עליו.

סיטרא

New member
שבתאי............./images/Emo39.gif

תודה על השבחים, אני מקבל על עצמי מעכשיו ולהבא בלי נדר כמובן, להישמע לכל המאפיינים שאפיינת אותי בהם. רוצה שאשבח אותך חזרה ? אני לא טוב בשבחים בריש גלי, בחדרי חדרים כבר אמרתי לך כל מה שיכלתי, אתה איש מדהים, מיוחד, אני אוהב את הגישה שלך לעולם הסובב אותך - אתה מרצה את דעתך ללא התחשבות בעומד מולך, ולא מתפשר על שלך, וכיו"ב שבחים ותארים מאותה הליגה ( אני ממש חרא בזה, אבל אתה יודע שאני מתכוון ברצינות ראה מסר אישי ). ואגב, כותבים אני אשקול ולא כמו שכתבת, ומה שאמרת לגבי הביקורת שלי... נו נו, ביקורת בונה לא תזיק לך, מי אני הקטן שאעיר לך על כך, אבל זה היה כחבר אל חבר ולא כמבקר אל אומן. ולברוריה , היה פשוט מדהים! אכן, אירוח יוצא מן הכלל, יש לך דירה ממש מגניבה, מומלץ לאוהבי השאנטי למיניהם, תודה לך חופשיה ומאושרת על חלק מהתבשילים, יש לציין כי גישתך כשל אמא פולניה, יש לי קיבה קטנה, מצטער ! אם אני רוצה לאכול, אני אוכל, האמיני לי, לאבזץ, תודה שהבאת אותי בשלום והחזרת אותי בשלום, אני עדיין בהלם שאנחנו מתהלכים עדיין תחת השמש, כשחיינו באפינו, ( אם תסעו עם אבזץ, תבינו ). לחברינו יגאל, אתה גדול, תצטרף כבר לפורום, יש לך הרבה מה לתרום, אני לא מבין את הפוביה הזו ממחשבים, תפסיק להסתלבט כבר ורד לעם. (כנ"ל לציפי אחותה הצעירה של ברוריה ) למוטלה, אין מילים, פשוט אין מילים, וכל מילה נוספת - מיותרת. (אחרי זה גם היינו במעונו הדל בהרי ירושלים [אני ואבזץ] והתכבדנו בכוס קפה ובכסף לדלק ). והכי שמחתי לראות את היידישיסטית המתוקה, ממש נשמה טובה, גם שנונה וגם קומפקטית, אה, והכי חשוב, גם מתנדבת בהל"ל. לגבי האיחור, זה לא אני זה הנהג הפרטי שלי, (אבזץ, מי זה עוד יכול להיות, ) ממש נס שיצאנו בחיים. שבתאי, עלה והצלח במעלות המטמטיקה והגאוגרפיה, ומי ייתן לנו עוד הרבה כאלה שבתות. שי הלא הוא סיטרא. < למה לא פתחת בקשר לזה הודעה נפרדת ? זה שווה את זה >

היי נתחיל מהסוף.

קודם כל, אתה אמת לא יודע לפרגן. מה אלו זיבולי המוח האלה? אם ככה גם תספיד אותי אחרי מותי לא משתלם למות!!! יופי, האאאאאאאאא, הסוף היה עם זה שלא פתחתי הודעה נפרדת, פשוט אם על כל דבר שאני חושב אני יפתח הודעות נפרדות, כל הפורום יתמלא בהודעות נפרדות שלי, ואז שמ של הפורום יוחלף מ"יוצאים בשאלה" ל"פורום שבתאי" ולייזר ונועם יהפכו מ"מנהלי פורום מכבדים" לפראירים שלי, שמוחקים לי בחינם הודעות שלא מתאימות לפורום פשוט, תקרא את ההודעה ותראה כמה נושאים יש שם שכל חד זוקק בפני עצמו פתיחת ודעה נפרדת, טוב זה היה סתם. זהו סתם. עכשיו בענין השבחים לשאר החברים, אחי, מה זה? הכי הכי שמחת לראות את היידישיסטית, מה גם אתה כמוני שכחת איך קוראים לה? (אני אגב פשוט המצאתי שם דומה, וואלה אולי זה קלע.) אבל מה זה "קומפקטית"? חוץ מזה, בהתחלה, כמעט נפגעתי מזה שכתבת "והכי הכי שמחתי לראות את ידישיסטת, ועוד לפני שניחמתי את עצמי בטענה שפשוט לא מצאת שבח אחר, (וכמו שאצל מוטלה, ממש נתקעת, והודת על כך באומרך, "אין לי מלים") כבר שמתי לבי להדגיש את המילה לראות בטח ששמחת לראות הכי הכי אותה כי היא... נו, אתה רואה, אני סא סתם "קורא" את ההדעות שלך, אני פשוט "לומד" אותן. רק משהו אחד לא הבנתי, אתה, כמו דפוק, קורא ליגאל יקירינו להשתתף בפורום מעל במה שאין סיכוי בעולם שהוא יגע אליה וישמע את קריאתך. כל אלה ועוד מוכיחים, שזה לא שאתה לא יודע לפרגן, פשוט היית נורא עייף כשכתבת את הודעתך, ולכן יצאו לך פירגונים תחת. טוב אחי, אני חייב לעוף לראות על מה ולמה אלוהמית "המומה" ראיתי את הכותרת, ונכנסתי לכאן מאת הקידמה. האאאאאאאאאא, היא בטח המומה בגלל מה שכתבתי אתמל אדות הטלפון, היא בטח תשחק אותה כאילו היא לקחה את זה ברצינות, והיא נורא נפגעה, טוב, נראה אם יש לי חוש צפי אמין, אני חושב שכן, טוב, אז אחי, אל תיקח אותי רציני, הכל בצחוק. ואל תשכח מה אבא אמר לפני שמת. "בכל צחוק יש קצת אמת" וואלה, יצא חרוז, לפני שמת, אמת, אבל אל תשכח שאצלי כללים כאלה לא תופסים, או קיי. באייייי נשיקות חיבוקים. ותגיד לי ימפגר, מה זה ה"ראה מסר אישי" הרי עוד לפני שאנ קורא כאן, אני נכנס למסרים האשיים, וחוץ מזה, הלוא התכתבנו עשרות פעמים במסרים אישיים, וא"כ בטח שני קורא את המסרים האישיים, טוב, אתה פשט צריך אישפוז דחוף. (ואין לי שום השפעה מ, נו איך נגיד את השם שלו בלי להתחייב אח"כ, נו, זה שאם אני עכשיו כותב כאן את השם שלו, הוא מגיב באותו טון שהגבתי על אמירתך "ראה מסר אישי", נו, טמבל, מי זה יכול להיות? בן הפותרים נכונה יוגרלו פרסים)

אני ה-מ-ו-מ-ה!

אתה יודע שבתאי? חשבתי שאתה אחר, חשבתי שאתה הגיוני וחכם בכל התחומים. כנראה שטעיתי. חבל לך!!!! אלוהימית.

הלווווווווווווווווווווו../images/Emo7.gif

מה קרה לך? מה קורה פה בעולם? היה צפי, אבל הוא היה כושל לחלוטין (ראה הודעה קודמת) מה קרה? הלווווווו. את הבנדם השלישי שרב איתי בעשרים וארבע שעות האחרונות, מה קרה השתגעתם? הלווווו, אני המום. פשוט המום. על מה בדיוק את עצבנית? לא נו במת, אל תעשי לי את זה היום, פתחנו את היום טוב, בוא נגמור אותו טוב. טוב, אני ברגע זה מרים לך טלפון כדי לאחות על הקרעים וכו´ וכו´

האמת שהארוחה אצל ברוריה

שווה שירשור נפרד! וזו הזדמנות לומר שוב תודה לברוריה הנשמה הזכה שאירחה ובישלה וטרחה. נורא נהניתי ואכלתי יותר מדי, כהרגלי, והחברה הייתה משובחת. (אגב מי היא זו ה"פסאודו מרכסיסטית"?) כבר מתגעגעת...

האמת האמת,

האמת שאני עכשיו כל כך עצבני מה"ולא יודעת" בעניין הצבא, כך שאני עכשיו לא יכול להתיחס לכלום ברצינות, פשוט לא נורמלית.

למעלה