אוף עם זה../images/Emo123.gif
ככה זה בכל תחילת שבוע, אחרי שכבר יומיים לא הייתי בפורום, פתאום ההההההכל חדש, אני לא בענינים ומרגיש שוב זר. אווווווווווווף
אין לי כח. איזו שבת נפלאה.
היה כזה כיף. הייתי בבית של ההורים בירושליים, אכלתי המון פירות יבשים, ונתתי המון נשיקות
לפיצפוצים שכבר נורא התגעגעו אלי. חוץ מזה שכשרציתי לעשות קידוש, בבוקר אחרי שחזרתי מהטיול שעליו כך סוכם מראש לא אוותר, כדי שאחי לא יבחינו בשינוי, ולהוציא בו ידי חובה את אחותי, אחי אמר שאני לא כשר להוציא ידי חובה ומייד התחרט על כך, וכווולם עשו ת´צמם כאילו הם לא שמעו קצת מביך אבל נסבל. בכלל ההרגשה ה
ית הזות נורא תורמת, שלא לדבר על עוגות הגבינה המיוחדות, שמהן לא הפסקתי לנגוס במהלך השבת, אם אני מסכם, היה אחלה. ביחוד שבשעה 1:30 בצהוריים, נסעתי היישר לבית של חברי משכבר הימים "יגאל" שם, פשטתי בגדי לבן, עליתי ונסתפגתי, וכשאני זך וטהור עליתי על מדים אזרחיים. (סתם קטע, בדרך לביתו, הייתי לבוש כחרדי, ורק זעקת הדל, זקן מהמושב זקנים, העירה את תשומת לבי לעובד שאני מעשן ומדבר בטלפון בעיצומה של השבת, לא נורא קורה) בכלל, בערב שבת, גם הייתי אמור לצאת לסיבוב תפילת השבת, היה לי נורא קר, והחלטתי לסור לבית הכנסת, הלכתי לבית הכנסת השכונתי, שם מכהן אחר כבוד כרב בית הכנסת הרב הראשי לישראל לשעבר "מרדכי אליהו" שבדרשת השבת שלו דיבר על כלבים שהפחידו את עם ישראל ביציאתם ממצרים. כששמעתי את ה"אמן" הקולני שבא אחרי ה"יתגדל ויתקדש שמיה רבה" שמתי לב שהסתימה הדרשה המלבבת של מי שכמעט ונעשה נספח לעובדיה יוסף בהנהגת ש"ס, ושעכשיו עומדת להתחיל תפילת הערב שבה לא ממש התחשק לי להשתתף. יצאתי החוצה, והפעם כן זכרתי לדחוף את הכיפה עמוק בכיס לפני שהדלקתי את הסיגריה, עליתי שמונה קומות ברגל, (כי להמתין למעלית שבת זה הבה יותר מעצבן) עפתי לשירותים לפני שירגישו בריח הניחוח שעולה מבגדי, שטפתי את פי היטב היטב במי פה ריחניים, ויצאתי אל הסלון, שם המתינה עבורי ערימת עיתונים שתמיד אני מתלבט מה הם יותר, מעצבנים או חרדיים. נטלתי לידי את מה שהם קוראים "חדשות משפחה" לא חדשות ולא נעליים, כל האירועים מתחילת השבוע מתומצתים שם בשפה עילגת, אין שם שום ידיעה שלא קשורה בקשר ישיר או עקיף לציבור החרדי. אין "ידיעות" יש "מסע הסברה" הם פשוט לא יודעים לסקר אירוע, פשוט לא, הם חייבים לדחוף שם דיעות אישיות, עד שזה נדמה שהם דוחפים אירועים לגיבובי הדיעות האישיות שלהם ולא ההיפך. המעניין לראות שם איך שהעיתון נקרע בין המגזרים כדי לרצות את כולם, כולם מקבלים ממנו חיבוקים ונשיקות. אני לא מתעצבן מזה שהם, באותו גליון מעיזים עוד לכתוב על התקשורת החילונית שהיא חד צדדית, אני פשוט מרחם עליהם, הם פשוט משוגעים ל"אותו דבר" רק שנורא עיצבנה אותי הידיעה הבאה: יהודה משי זהב, הקים מערך ריגול משומן, שיזהה את החרדים שעובדים למפלגות חילוניות ויפרסם את תמונתם בשער בת רבים. העיתונאי, כתמיד, מביע עמדה אישית תוך כדי הדיווח ומשבח את היוזמה הברוכה של המנוול. ראיתי גם את קלטת הבחירות של ש"ס, אומרים שהיא עוצמתית, ושבכוחה לגייס לפחות עוד שני מנדטים לתנועת הקודש, אני לצערי לא כל כך זיהיתי עוצמה, אבל הבנתי שהבעיה היא בי, ולא בציבור הבוחרים הפוטנציאלי של ש"ס. שגם היא זכתה לסיקור נרחב בדפים הפנימיים של העיתון, המעניין הוא, שמה שאותי עיצבן עד טירוף, גרם לחלק מהאנשים בציבור לבכות. אותי לדוגמא, נורא הרגיזה תמונתה של האשה העניה שממררת בבכי קורע לב על רוע גורלה, שאלתי את אמי מה פשר העניין, אם זה לא באמת, אז א´ היא שחקנית טובה, אבל מה בדיוק מרגש כאן. ואם זה אמת, או לפחות ראוי להיות אמת, אז תתבונני מה קרה כאן, הושיבו אשה מול מצלמה ועודדו אותה לבכות בשביל מנדטים, במקום לחבק אותה, לפשוט את החליפה ששוויה מעל 2500 ש"ח למכור אותה, לתת לה את הכסף כדי שיהיה לה אוכל לתת לילדים אתה משתמש בה? מנוול שכמוך! אין גבול לרעות? מה עובר עליהם? אלי ישי המנוול הזה עובר הפעם כל גבול, שילך לעזאזל. אבל מה זה מעניין אותו, הוא בכנסת הבאה, ימשיך לכהן כשר מכובד בממשלת ישראל, יהנה ממנעמי העולם, ואני, ימשיך כאן לקרוע את התחת עם הלימודים ועוד מעט הצבא. ואח"כ. "למה אתה שונא חרדים" עוד יגידו לי, וואל, לא יודע למה אני שונא אותם, כנראה הם פשוט נורא חמודים ואני מקנא בהם. אוי ברוריה, את רואה, אם אני ישב כאן מנות את כל אירועי השבת, לא יאר לי זמן לקרוא את דברות שאר החברים בפורום, אח"כ הלכנו (אני, יגאל, אבזץ, מוטלה, ציפי, תמר והחבר שלה, לבית של ברוריה, והיה נורא נורא טעים, פשוט נפלא, ובכלל היה כיף נורא. עכשיו לעזאזל. אינני מבין, מה בן אדם צריך להיות כדי שאם אני ישנא אותו יגידו לי, תשמע, זה מוצדק, מה, הוא צריך לרצוח אותי. איזה רכיבים ממרקחת השינאה חסרים בחרדים, איזה? תענו לי בבקשה, איזה עכשיו, כשפרקתי את כל אשר על ליבי, אפי´ שאני יודע שרק יחידי סגולה שרדו והמשיכו לקרוא עד הסוף, אני מגיש הרבה הרבה יותר טוב. אז שיהיה לכם הרבה הרבה כיף חיים.
ככה זה בכל תחילת שבוע, אחרי שכבר יומיים לא הייתי בפורום, פתאום ההההההכל חדש, אני לא בענינים ומרגיש שוב זר. אווווווווווווף