אוף עם הצבא הזה

Mis Anna

New member
אוף עם הצבא הזה

כל כך הרבה כוסיות ואי אפשר להתחיל איתן... נדלקתי על המדריכה:-\ תמיד זה קורה לי נדלקתי גם על המפקדת האישית שלי בטירונות... אבל הפעם זה חזק יותר בעעע.. וגם היה לנו מסיבת פורים וכל הבנות מהקורס שלי פתאום על אזרחי פתאום עם איזה ג'ינס צמוד או חצאית מיני או חולצה חושפנית
באסה לי... חחח מה איתכם חוץ מזה מה חדש פה?? ראיתי יש מלא חדשים... תציגו את עצמיכם.. ותענו מהר כי אני פה עד הערב רק בעעע...

כמה מוכר =]

גמני נדלקתי עם אחת המפקדות שלי חחחחחח והייתה אחת ב'וצה מזה יפה..... אבל לא היה לאף אחת מושג אם היא הייתה בקטע... חפיף..

Mis Anna

New member
אהה לא נראה לי

לא נראה לי שזה אותו דבר.. באזרחי את לא גרה באותו חדר עם מלא בנות שמתלבשות לך מול העיניים.. את לא הולכת להתקלח באותה מקלחת עם עוד 40 בנות ששוב מתלבשות לך מול העיניים.. למרות שאני יותר שמה לב אבל לקטע שבו הן ערומות מול העיניים
ואני לא זוכרת שנדלקתי פעם על מורה שלי בבית ספר או משהו.. לעומת זאת מדריכה ומפקדת חופשי. קיצר זה לא אותו דבר

sutul

New member
לפחות במיקלחת את

יכולה לבדוק את הסחורה לפני השימוש

sutul

New member
מה יותר שווה?

בחורות במיני מאופרות ומתוקתקות או חיילות במדי ב' כתמי זיעה ומאובקות?

sutul

New member
היה לי מזל לשרת בקרקל

הכל חיילות וחיילים בעורבים.. מאובקים.. מיוזעים וחלק לא קטן בכלל גאים ומיחוץ לארוניות והמגירות אז למה לעזאזל לא היה לי שום דבר עם אף אחד/ת!?!?!?!!?!?

Mis Anna

New member
האמת

שאני יותר מעדיפה את הבנות במדי א' מוצרים עד שיצא החריץ וחולצה מוצרת וצמודה שכל פעם נפתח הכפתור של החזה.

sutul

New member
שהמיכנס כל כך מוצר

שקיימת סכנה שהכפתור יעוף ויפגע לך באישון

חחחחחחחחחחחחחחחח

וקיימת סכנה שתבוא מ.צ ותדפוק אותך לאיזה ריתוק קטן או 2.. חחחחחחחח סתם.. המכנס שלי צמוד עליי... החולצה לא כי אין לי ציצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה