אוף עם הפואט הזה..

shanikoo

New member
אוף עם הפואט הזה..

בשביל מה יש פורום משוב?בשביל שיעזרו לנו בבעיות שלנו,לא?בגלל זה הם צריכים לבדוק את ההודעות כל הזמן... ואני מחכה לתשובה.... טוב,בטח אני לא אקבל משם תשובה,אז אולי אתם תעזרו לי... כל פעם מחדש שאני מתחברת,אני צריכה למלא שוב את הפרטים שלי בפורום...וזה משגע...משגע אפילו יותר מצוש! אם אתם יודעים איך אני משנה את העסק הזה,אני אודה לכם מאד.... שני

צוש

New member
שאף אחד לא יעזור לה !!!

חוצפנית קטנה ! שאף אחד אפילו לא יחשוב על לעזור לה, גם ככה היא מציפה את הפורום שבטירוף. ואני לא מספיק משגע ? אנחנו עוד נראה... צוש

shanikoo

New member
אחחחחחחחחחחחחח

(תופסת לעצמי את הראש ומורטת שערות) תראה לאן אני מגיעה בגללך!!!!! כן,אתה מספיק משגע אותי,יותר מדי!!!!!! אני לא מבינה...שמת לעצמך מטרה להיום? לשגע את שניקו?אני כזאת נחמדה..כזאת מקסימה..ותראה לאיזו התמוטטות עצבים אתה גורם...זה לא מגיע לי... אני מבינה שמשעמם לך ואין לך חברים...אבל רבאקקקקקקק,יש גבול... חחחח,באמת שאני חולה עליך.....אבל זה לא אומר שאני לא אקרע אותך....אוף,אתה פשוט נוראי.... אבל יהיה לי קשה לשגע אותך גם אם ההתערבות עדיין בתוקף...בכלל,מה החלק שלך בהתערבות?את החלק שלי אני יודעת....אבל אתה?מה אתה עושה? הממממממ,אני אמצא דרכים אחרות להציק לך.... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איתך!!!!!!! וד``א,צחוק צחוק,אבל תעזרו לי....אני באמת משתגעת מזה...צושי.....תגלה בלבך חמלה ותגלה לי אם אתה יודע....אחרי הכל,אני הבת שלך... וזהו,מתה עליך!!!!!! שני

shanikoo

New member
ואני לא מציפה!!!!!

אני משאירה הודעות חינניות ומראה שאני אוהבת אותכם.... ואתה עוד מתלונן??????? ואתה מדבר על חוצפנים!

למעלה