אוף עזרה

lior362

New member
אוף עזרה

מה קורה . קבתי מחזור לפני שבועיים - אני לא על דיכוי. ועכשיו אחרי שבועיים שוב דימום כמו מחזור מישהי יכולה לעזור לי ולאמר לי מה קורה פה . אני היסטרית , לחוצה ומה לא . יכול להיות שזה גיל המעבר -אני בת 40 וקצת ...

galim29

New member
היי יקירה../images/Emo24.gif

לצערי אני לא יכולה לעזור לך... אבל נפלאות דרכי האנדו... אי אפשר לדעת למה זה קורה לצערי הרב...אבל למה את לא על דיכוי? זה לא ממש טוב לאנדו להיות בלי דיכוי וכשהאנדו מתחילה להשתגע, היא ממש לא צפויה וקורים גם דברים כאלה.... את נשמעת לי בלי טיפול אם את לא על דיכוי... זה עלול להחמיר את המחלה שלא מקבלת בברכה מחזור... לא כדאי שתבדקי את זה?

liatsw1

New member
יקירתי מקווה שכבר יש לך תשובות מעודדות

מהרופא. שולחת חיבוק ענק.

כמו שכבר הסברתי לך שלשום ליאורי-זה הכל שיבושי

ם הורמונליים. לא משנה אם את עכשיו לא על דיכוי. ברגע שכל השנים משתמשים בדיכויים למניהם או גלולות או זריקות או מה שלא יהיה יש המון שיבושים. היו לי תקופות רבות ביותר של דימומים שלא נדע. כל הזמן הייתי מסתובבת עם דימומים. רצתי מרופא לרופא ואת רואה שעד עכשיו אני עם השיט הזה. לא משנה שבשלש השנים האחרונות שלא נגעתי בכלום חוץ מגלולות לא היו לי דימומים כמעט. כל הדברים ההורמונליים האלו כשמפסיקים ומתחילים וחוזר חלילה גורמים לשיבושים. אל דאגה יקירתי.

lior362

New member
אז רגע

רק למי שיש אנדו יש את זה . האם זה כתוצאה מהאנדו או שזה יכול לקרות לכל רחם גם זה בלי האנדו. עוד לא שוחחתי עם הרופא . מחר אני אשוחח . אני פשוט נורא בלחץ ממה זה קורה. זה לא דימום רציני . מאוד לייט אבל ישר יש לי כאלה פחדים שיוציאו לי את הרחם . אפילו שאני כבר יודעת שיש לי רחם עם אנדו ואדנו שילדים כבר לא יביא אבל אני לא מסכימה להוציא אותו. טוב אני אלך לקחת כדור הרגעה. אני עצובה נורא....

יש כל מיני סיבות לחוסר איזון הורמונאלי

אנדו.. בלטות התריס.. גיל מנופאזה מוקדמת, תרגישי טוב
מקוה שהכדור עשה את העבודה

למעלה