אוף עופר!

אוף עופר!

מרוב ההתלהבות מהתגובה של עינת (איתה, אגב אני לא מסכימה. אמנם אני לא מוצאת את המראה הזה מושך, אבל לעולם לא הייתי מתבטאת בצורה כזו) לא ענית על השאלה שלי. ובכלל הייתי רוצה לדעת בקשר לכל חברי הפורום: האם לדעתכם התמונות האלה הן סקסיות? נ.ב. בקרוב תמונה שלי (מלפני חצי שנה- הייתם מאמינים שזו הפעם האחרונה שהצטלמתי?!) ואני יכולה להבטיח לכם כבר עכשיו שלא תאהבו אותה (מזכירה לכם שאני לא עונה על קריטריון השמנה, יפה זה כבר סובייקטיבי). ליה

כמו התשובה לצפרדעית, הלוואי ונוכל

לקבל תשובה לשאלה הזו. אני מקווה שלא ישלחו אותך להביא הגדרות למילה סקסית, אלא פשוט ישפכו את הלב ויגידו מה יש בהן שעושה אותן סקסיות (ארחי מחשבה והתנהגות אי אפשר לקרוא מתמונה..).

klemantina

New member
הי ליה, הוא דווקא ענה על השאלה שלך

וגם על השאלה של עינת (מספר פעמים, אבל לפי איך שהתרשמתי כאן מרוב שהיא אוהבת ללכת עם ראש בקיר, היא תרוץ עד שהיא תמצא קיר בחלל פתוח, ואם לא יהיה כזה אז היא תתקע את הראש בריצפה) אני אצטט את דבריו : "אם את שואלת מדוע מישהי היא סקסית, עליך להבהיר מהי "סקסיות". נראה שאינך מסוגלת להבין את העובדה הפשוטה שאם אין הגדרה אחידה ל"סקסי" אין גם "סקסיות" אחידה - מה שמושך אדם אחד אינו מושך את האחר, מה ש"מבחיל" בעיני האחד, מגרה את האחר. את יודעת, כזה כאילו, האנשים הם שונים, עם תאוות שונות, עם מניעים אחרים, ומשהו שונה "עושה את זה" לאנשים שונים. שאלת מה סקסי בהן? את כבר ענית על השאלה הרבה לפני... הקימורים." אני אישית לא נמשכת אליהן, אבל אני אישית לא נמשכת לנשים. גם לסנדי בר לא. גם לקלאודיה שיפר לא. בנוסף, אני מכבדת את זכות מי שכן נמשך אליהן להמשך אליהן. זה שאני לא נמשכת לסנדי בר, לא אומר שלאף אחד אסור להמשך אליה נכון? וההפך גם הנכון. אם המראה של בראד פיט ממש לא מוצא חן בעיני(והוא אכן ממש לא מוצא חן בעיני), אני מכבדת את זכותם של אחרים ואחרות כן לאהוב את המראה שלו. הרי אם כולם היו בוחרים בדיוק בטעם שלי, את יודעת עם כמה גברים ונשים הייתי צריכה לריב על החבר שלי? ואם כולם היו בוחרים בטעם שלו כמה גברים ונשים הוא היה להלחם איתם עלי?

הוא לא ענה על השאלה שלי../images/Emo46.gif

הוא רק הגיב על מה שעינת כתבה. אני לא כתבתי שום דבר בוטה נגדן, רק שאלתי שאלה תמימה ופשוטה: האם עופר בצורה ספציפית נמשך אליהן. לא שאלתי איך אפשר להמשך אליהן, כמו כן לא שאלתי אם הן יכולות באיזושהי רמה להחשב לסקסיות. אני שאלתי את עופר אם הוא מוצא אותן סקסיות, לפי הטעם האישי שלו, ולא- הוא עוד לא ענה לי! אני מחכה לתשובה, עופר ליה אגב, לא פרסמת תמונה שלך ואני בטוחה שכולן נורא סקרניות!!!

למעלה