אוף...עוד אכזבה...

אוף...עוד אכזבה...../images/Emo7.gif

טוב רשמית אני מכריזה שיש לי בעיית בנים חמורה! מלבד העובדה שאני תמיד מסתבכת עם אלה שהכי לא מתאימים לי...אני גם מסתובבת כמעט מכל בחור שנכנס לי לחיים.... אז ככה: בתחילת השבוע הייתי צריכה לעשות עבודה למשרד שלי אבל במשרד אחר... הגעתי לשם. O.K תדרכו אותי קצת לגבי המקום דיברתי קצת עם "הבוס" (נקרא לו רן...), וסתם גלשנו לשיחה קצרצרה...לגבי המקום לגבי תוכנת המחשב שהם עובדים איתה...סתם שיחה (בלי שום קשר לכלום גם הסתבר שלפני 3 שנים יצאתי עם אח שלו...). טוב...התחלתי לעבוד ורן ל 3 דקות בערך נכנס לבדוק שהכל בסדר..." את צריכה משהו?" "מסתדרת" "הכל טוב..." ומפעם לפעם הוא נהייה יותר ויותר נחמד...נוצרה ממש תחושה של פלירטוט (די הדדי אני חייבת לציין כי ממש נראה לי מותק, וגם לא נראה רע בכלל...מה"מקסימים" האלה...)אחר כך הוא נכנס ופתאום נגע לי בלחי...לא משהו בוטה, סתם נגיעה קלילה...וחייך ושאל בצחוק אם "התגעגעתי אליו..." סוג של פלירטוט. אה...שכחתי לציין פרט חשוב- שהוא גדול ממני ב7 שנים...פרט שולי... טוב.המשכתי לעבוד והפלרטוט המשיך...כמובן שבתוך תוכי התלהבתי, כי הבחור עורר בי עניין, אבל ניסיתי לא לחשוב על זה יותר מדי, כי אחרי הכל מה לבחור בגילו יש לחפש עם "ילדה" בגילי. ואז ...פתאום הוא שאל כאילו מתוך המובן מאליו אם אני רוצה ללכת לשתות אחר כך משהו... ברור שהסכמתי... סיימנו לעבוד והלכנו לשתות משהו....ורק אז, הבחור נזכר להגיד שיש לו מישהי...נו באמת!!! פשוט באותו הרגע הרגשתי כ"כ קטנה ותמימה...לא יכולה אפילו להסביר לכם....הוא טען שזה דייט עיסקי... ביום למחרת כמובן שההיתי די מבואסת וראו את זה... הוא שם לב וניסה לעודד אותי ולהבין מה קרה (האשמתי את חברות שלי ברור...). לא משנה. בסוף היום כשסיימתי...הוא שאל אותי אם אני ארצה לבוא לעזור להם במשרד לתקופה זמנית כי יש להם חוסר בכ"א... ולקח את הטלפון שלי... בערב, הוא צילצל...הייתי בטוחה שזה לגבי העבודה,,,אבל לא. דיברני 5 דקות ואז הוא אמר שהוא ייתקשר אלי עוד מעט... זה היה שלשום... ועכשיו אני כמו ילדה קטנה שמחכה לטלפון...אוף אני מרגישה כ"כ פאטתי! למה לעזאזל חשבתי שבכלל ייהיה לו עניין בי? אבל למה לעזאזל הוא התקשר סתם...ולמה הוא לא מתקשר שוב!!! די רשמית- והפעם אני מתכוונת לזה: נמאס לי מבנים והכי חשוב- נמאס לי מעצמי אוי...לא סמתי לב שההודעה יצאה כזאתי ארוכה... סורי...

mariana

New member
נרקיסי שלום שלום

איפה נעלמת? מי ישמע איפה אני נעלמתי. אז ככה את מכירה את המשפט "כסף בא לכסף" "אושר בא לאושר" ואת ממגנתת אנשים מסויימים שלא מתאימים לך אלייך. אם תתחילי לדחות אותם אז הם לא יתקרבו אלייך. מה שאני מנסה להגיד לך זה פשוט את מראה עיניין מלכתחילה ואז הוא מנסה לראות לאיפה העיניינים יתחממו והוא מה אכפת לו לעבוד קצת קשה הרי הוא יודע שאת נגישה. אני מצטערת אם דברים שאני אומרת לך הם קצת פוגעים, אבל את חייבת להבין, תרדי מימנו לפני שתתחילי להיסתבך, לא אמרו לך שלא מפתחים רומן מעבודה כי זה לא יזרום לשום מקום ואני מדברת מניסיוני האישי. אז אין לך מה להיתאכז מימנו ובטח שלא מימך, פשוט את צריכה לשלוט ברגשותייך ולהבין מה באמת את רוצה, כאשר תביני מה את רוצה אז תוכלי להשיג את מה שאת באמת חפצה בו. אז שיהיה לך בהצלחה באהבה מרין

GALI02

New member
נרקיסוש../images/Emo39.gif

תראי. הצגת פה שתי סיבות ללמה קשר בינך לבין הבוס שלך. בעצם 3 סיבות שזה הרבה. אחת הגיל- שזאת הסיבה הכי פחות משמעותית לדעתי. כי הכל תלוי במידת הבגרות שלך ושלו. זה יכול להוות גורם מפריד אבל אפשר להתגבר עליו לדעתי השנייה היא שהוא הבוס שלך וזה להכניס קאש בריא למיטה חולה- פשוט לא! והשלישית- יש לו חברה. ואם הבנת נכון את הרמזים שלו אז הוא מנוול לא קטן. ואם לא הבנת נכון בכל מקרה אל תיכנסי לזה. שורה תחתונה- תמשיכי לחפש ומראש תפסלי מצבים חסרי סיכוי. בהצלחה- ואל ייאוש!
נ.ב יחסית לאחת שגם די מיואשת הצלחתי לעודד גם את עצמי קצת

אבל...../images/Emo5.gif

הוא לא הבוס שלי! עבדתי שם חד פעמית...אני בכלל עובדת במשרד אחר! וחוץ מזה אני בכלל לא נגישה... לא הראתי שום עניין בבנאדם- הוא זה ששידר לי כל מיני דברים לא מובנים... אני כבר לא מחפשת. כואב לי הראש מלחפש...הם מוצאים אותי....והם לא מה שאני באמת צריכה, אבל איך אני יכולה לדעת מה אני באמת צריכה? הרי אף פעם לא היה לי את זה! יכול להיות שזה מול הפנים שלי ולא שמתי לב? ואולי הבעיה היא לא אצלי אלא אצלם???

golem

New member
שאלה לי אלייך....

אם דביל אחד התנהג ככה- זהו את כבר פוסלת את כל עולם הגברים באשר הוא??? לא כולם מפגרים ולא כולם מנייאקים כמו שלא כולן רעות או כל דבר כזה... מה את עשית רע שנמאס לך מעצמך?? הסכמת לפלירטוט - זה נחמד... אבל הייתי מצפה ממך ברגע שהוא אמר שיש לך מישהי את תגידי לו ,תודה ושלום". ואם הוא כן יתקשר אלייך תגידי לו " לא מעוניינת לדבר איתך.." פשוט האמת - אל תסבכי את זה יותר מדי.. זה קשר חדש - ואם את כבר יודעת שזה לא טוב - תחתכי מראש - בלי להסתבך יותר מדי. ואת אומרת לעצמך "הוא כ"כ מתוק ומקסים" - אז יש עוד כאלה.... וכמו שאומרת ורדה גקונט או משהו כזה.. "תזרקי אותו - תזרקי אותו לעזאזל.

@@

New member
נרקיסושששש

רק התחלת את חייך וכבר נמאס לך מגברים ומה אני אגיד? אחרי האכזבה הכ"כ קשה שעברתי, אז? מה זה אומר זהו די לא רוצה גבר, להיפך לא מאסתי בגברים ואני רוצה שתהיי לי אהבה. אני מבקשת לא להכליל, בכל דבר בחיים, את לא יכולה להכליל את כולם, "לא כל האצבעות שוות" . אז מה קרה בעצם? שכבתם? נפגשתם? הייתה מערכת יחסים כלשהיא? לאאאאאאאא, פשוט לא, רק ישבתם לכוס קפה ומזה את מתאכזבת? יקירתי, אז נפלת על גבר שאוהב בחורות למרות שיש לו אחת כזאת בבית. מה את חושבת, שכולם טהורים וזכים? שלא תחווי עוד אכזבות בחייך? תתעורריייייייי האהבה שלך תגיע, את זה אני מבטיחה לך. לעולםםםםםםםםםםם לא לאבד את התקווה, לא להתייאששששששששש. הבנת? הפנמת? חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךך שלך ריקי

אוף...אתם לא מבינים..

עד היום, במרומי 20 שנות חיי...נתקלתי רק בזבלים שבזבלים... סתם כמה דוגמאות: 1. דייט ראשון בחיים שלי- לקח אותי לאיזו מסיבה- הציג אותי כמו בשר, ואז לקח אותי.....לסופרלקנות שוקו וג´ל... 2. נשיקה ראשונה- גם הייתה מתוך איזה שהיא הכרחה...וגם אותו אחד הפיץ אח"כ ששכבנו...(מה שכמובן לא קרה...) 3. משהו שהיה לי קטע איתו- ושהייתה לו חברה וטען לשהוא חייב לעזוב אותה אחרי שהוא פגש אותי ("כי אני כזאתי מדהימה ומושלמת והוא בחיים לא פגש משהיא כמוני...). עשינו "מה שעשינו", לא משנה שאחרי שבוע+ סיימתי את זה כי הסתבר לי שהוא סתם שקרן וזיין שכל... ידיד שלי (שהוא במקרה גם חבר\מכר של אותו בחור...) סיפר לי שהבחור המקסים שלנו החביא את חברים שלו ככה שיראו אותנו "עושים דברים"... 4. כדורגלן- וזה אומר הכל... 5. בחור שיצאתי איתו שלושה שבועות ועזב אותי בלי שום סיבה- אח"כ התברר שהוא בכלל הומו... שאני אמשיך???כי יש לי עוד מליוני סיפורים!!! אז עכשיו אתם מבינים למה אני לא ממש מאמינה ומחבבת בנים?!?!?!? זה לא שהוא איכזב אותי...זאת אני שאיכזבתי את עצמי בזה שבכלל נתתי לעצמי אפילו לחשוב עליו במובן של מעבר לפלירט...

@@

New member
אנחנו לא מבינים?????

את לא רוצה להבין !!!!!!!! יקירתי, אם היינו יודעים מה יקרה בכל דקה, החיים היו משעממים, את לא ידעת שהוא מעוניין רק בסטוץ, די, צאי מזה תפסיקי לרחם על עצמך ולהאשים את עצמך, את יודעת כמה פעמיים הרבה גברים ניסו להתחיל איתי במטרה רק להשכיב אותי, אז??????? אני אמורה להרגיש רע עם זה????? לא????? אני אשמה שיש סוטים. אוהבתתתתתתתתתתתתתת ריקי

@@

New member
אנחנו לא מבינים?????

את לא רוצה להבין !!!!!!!! יקירתי, אם היינו יודעים מה יקרה בכל דקה, החיים היו משעממים, את לא ידעת שהוא מעוניין רק בסטוץ, די, צאי מזה תפסיקי לרחם על עצמך ולהאשים את עצמך, את יודעת כמה פעמיים הרבה גברים ניסו להתחיל איתי במטרה רק להשכיב אותי, אז??????? אני אמורה להרגיש רע עם זה????? לא????? אני אשמה שיש סוטים. תפסיקי להרגיש רע, את לא אשמההההההההההה. מאיפה את אמורה לדעת מה עובר בראש של כל גבר שאת מכירה? איך שאת לוקחת את החיים קשה, מה יהיה שבאמת תתאכזבי. אוהבתתתתתתתתתתתתתת ריקי

golem

New member
אם יורשה לי נרקיסי....

אמרו שנבואה ניתנה לטיפשים אבל תני לי לנחש הודה שלך בסגנון הזה עוד כמה שנים.. 1 - גרוע.. 2-גרוע... - - - - - ואז פתאום - ולא ברור באיזה מספר זה יהיה - "האהבה המושלמת שלי הגיעה אני מאושרת בטירות אותו חיפשתי..".. עכשין - מה הקטע היפה - שאנחנו לא יודעים מתי זה יהיה!!! וזה הכי כיף והכי תענוג שמשהו בא לנו ככה בהפתעה..

jess ועוד

New member
יקירתי צריך 2 לטנגו

אולי לא היית צריכה להסחף איתו אבל לא חטאת הוא יכול היה להגיד לך שהוא עסוק\תפוס\לא פנוי אבל בחר שלא ככה שאין עליך אשמה ואולי לטובה שגילית מי האיש לפני שבכלל היה משהו רציני לא אמין לא אמיתי שקרן ובוגד עדיף לך בלעדיו!!!

GALI02

New member
נרקיס

את עושה טעות בזה שאת משליכה על העתיד שלך דברים שקרו לך בעבר. אני לא אומרת שצריך להתעלם ממה שקרה בעבר- ההיפך לא להתעלם אלא לנסות ולראות אם יש משהו משותף שגרם לכל הדברים האלו ואם יש אז ללמוד מזה לעתיד. דווקא בגלל כל הנסיונות הכושלים בעבר כשהדבר האמיתי יגיע(והוא יגיע- הוא מוכרח להגיע) אז הוא יהיה מושלם!!!!
גילי

ניקולי

New member
נרקיסי...../images/Emo12.gif

מתוקה מה שלומך??? כואב לי לשמוע שאת מסתבכת עם כל מיני יצורים ועוד יותר כואב לי לשמוע שאת מסתבכת עם עצמך... יקרה!!! נראה לי את מתוסבכת מידי.. עלייך לעשות הפסקה עם המהירות שלך ובכלל בקטע של הרגשות שלך את צריכה להתחיל קודם כל להכיר את עצמך.. אולי אם תכירי את עצמך תדעי בדיוק איפה לנבור ואיפה לא!! לא כל בחור שמזדמן הוא הבחור המתאים לך עלייך לבחור את הבחורים בפקידה ולא בזריזות...נראה לי את מתאהבת בכל אחד שאומר לך קוש´י מוצ´י וזה לא לעניין.. לכן את שוללת את רוב הבנים.. נשמה לא כל מה שזז ניתן להשגה או הצלחה..חשבי ותאמיני לי ברגע הנכון ובזמן הנכון תמצאי את מה שליבך חפץ בו!! אם פגעתי בך או התבטאתי בצורה לא נאותה סליחה מראש!! בסך הל אני רוצה שיהיה לך רק טוב ושתהיה מאושרת שלך ניקול*

למעלה