אוף סופשבוע

........../images/Emo9.gif

"החלק הטוב בחיי אדם כולל את המעשים הקטנים הנשכחים וחסרי השם שעשה מתוך חיבה ואהבה" ויליאם וורדסוורת "אנשים הם כמו יין: חלקם הופכים לחומץ אבל הטובים שבהם משתבחים עם הזמן" האפיפיור יוחנן ה23 "עתיד אדם לתת דין וחשבון על כל מה שראתה עינו ולא נהנה" התלמוד, קידושים פ"ד "ההנאה הגדולה ביותר בחיים היא לעשות ברים שאנשים חושבים שאינך מסוגל לעשות" וולטר בג'הוט וזה לנעה שאי שם בלונדון
"מילים גורמות לך לחשוב. מוסיקה גורמת לך להרגיש. שיר גורם לך להרגיש מחשבה" א.י. הרבורג

תסלחו לי אני מחפשת דרכים להעברת

הזמן בזמן שאני ....
"לפעמים כשהלהבה שבנו דועכת, מצליח אדם אחר להפיח בה רוח ולהפכה לאש גדולה. כל אחד מאיתנו חייב להודות מעומק לבו לאדם שהצית שוב להבה זו" אלברט שווייצר "אם אדם לא מצא דבר שלמענו הוא מוכן למות - אין הוא ראוי לחיות" מאתין לותר קינג גוניור (יש מישהו כזה?
) "ובסופו של דבר, הכל בעצם בדיחה"
צ'רלי צ'פלין זהו לבינתים ביי אמיגוס

היתה אזעקה בחיפה :-S

מעצבן.... ועוד שני ציטוטים "אנני יכול למצוא מכנה משותף בין האנשים שאני מחבב, אבל בין אלה שאני אוהב יש מכנה משותף ברור - כולם גורמים לי לצחוק"
ו.ה. אודן וזה נכון גם לגבי הערצה- עדי בשבילך
"יש רק בוס אחד - הלקוח. והוא יכול לפטר כל אדם בחברה, כולל את היושב ראש, אם רק יבחר לבזבז את כספו במקום אחר"

m e m o r y

New member
זה באמת משפט מאוד נכון ../images/Emo3.gif

אולי אני אלך לבזבז את "כספי" בפורום נינט?

זה עצוב להגיד

אבל אפילו התעשיה הזאת ואולי אפילו במיוחד היא
מונעת מכסף, הרבה כסף. אולי אפילו יותר מכל תעשיה אחרת הם תלויים בכסף של הקהל. אז כדי לטלי להיות נחמדה אלינו... כי א לא זה לא נעים לנו בכלל
עדי אני מתה עלייך... יצרת משפט ענקי

danit1234

New member
אני ממש אוהבת משפטים כאלו..

כמה יפים, כמה נכונים וזה גם נותן מקום לקצת מחשבה כאילו האם זה נגון לגבייך וממצמ קשה לי קצת להסביר את זה

Dark chocolate

New member
יוו היו טילים על חדרה!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני בשוק שאני עדיין בחיים!!!!!!
זה פגע איזה 10 דקות ממני!!!!!!

את בשוק שאת עדיין בחיים????../images/Emo12.gif

תאמיני לי אחרי 200 מטחים שספגתי בעירי איזה 1000 ויותר קטיושות אחת מהן שנפלה לי מטר מהבית וניפצה את כולו אחרי 30 ימי גלות והאמת שאחרי אזעקה ובומים ואמבלנסים ששמעתי ממש לפני רגע... אני חושבת שיש לי בהחלט את הזכות והיכולת להגיד לך שלא מתים כל כך מהר... נכון אל לכם החדרייתים להיות שאננים. אתם הבאים בתור לפחות מבחינת כוונת הזבאללה אבל עדיין - קצת פ ר ו פ ו ר צ י ה

Dark chocolate

New member
אותי אף טיל לא יפיל!!!!!!!1../images/Emo211.gif

נסראללה הזה לא יחגוג לי על התחת!!! ואני לא אמות מחתיכת טיל מטומטם וטיפש!! אז אם אני אמות, תזכרו שאהבתי את טלי תל"י שרון!

danit1234

New member
../images/Emo45.gif צודקת לגמרי

ואני מסכימה איתך כעי אנחנו לא גרות בקצוות עולם שונים אלא ממש להפך..
אגב שמתי לב שיש לי נטייה להסכים איתך ביותר מידי דברים בזמן האחרון , לא שזה שלילי

../images/Emo16.gif אני לא נוהגת לעשות את זה

בדרך כלל.... אני אנטי העברת מסרים לזכר המת, אס אמ אסים והודעות במסן בפורום וכאלה. אבל במקרה הזה פשוט הצטמררתי. דווקא בגלל שכבר דיי הרבה זמן אני חושבת מה היה קורה אם זאת הייתי אני. אחד החיילים שנהרגו לפני יומיים בלבנון קוראים לו אנדריי והוא היה בין 18 במותו.מסתבר שהיה לו ניק בתפוז - "קשמר" והוא היה כותב בלוג במשך תקופה על שירותו הצבאי :-S ב20.7 לפני שהוא מת הוא כתב בלוג אחרון וביקש שיאחלו לו בהצלחה. אני שמה פה קישור לבלוג שלו. תקראו אתםיכולים גם להגיב אותי זה ממש צמרר היתה תקופה שאני ונעה חשבנו מה היה קורה אם היינו מתות. יש פה חבורה של אחלה אנשים שלא היתה יודעת בכלל... מוזר

עשיתן לכן שם ממש קייטנטלי../images/Emo6.gif

אז מה אם יש קטישות... קייטנטלי מתקיימת כסדרה. בתוכנית: ערב גבינות ויין ערב יין וגבינות וערב סתם של יין הקייטנה לגילאים 0-27 בואו בהמוניכם. יצאו הסעות מכל חלקי הארץ...

mary17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי!!

צריך למכור את הפורמט ולעשות מיליונים!!!!

אולי יותר מאוחר

אני אכין פורמט יותר מסדר
חחחח קייטנה בצל המלחמה רק לי נראה כאילו רק קייטנטלי תוכל להתקיים במצב הזה... הבחורה העפיפון הזאת בטח לא מבינה בכלל מה הולך סביבה

שירוש1989

New member
סופ"ש חם(מאודדדדדדדדד) ומגניב!

הייתי בב"ש וכמו תמיד הלכתי עם המשפוחה לאכול בגלידת באר שבע (הם כנראה לא קולטים שיש בדיוק את אותה הגלידה בקניון הקרוב לבית אבל שיהיה, היה חם
) ומדהים כמה שהגלידה שם מרדימה אותי תמיד
מה הם שמים שמה מה? אה ותנסו פעם גלידה עם שוקולד חם
שבוע טוב לכל מבקשי התל"י מטלי למיניהן

למעלה