אוף נמאס...

Le Fay

New member
הי... לא נמאס לנו בכלל. להפך, עבדנו

קשה כדי להשיג ערב חופשי! יותר דחוף ללמוד לחיות עם עצמך. אין לזה תחליף. כי אפ´חד לא הופך להיות רווק - אנחנו נולדים רווקים. בכולופן, "להיות זוהרת", לחכות שמישהו יבחין בזה ואז "לתת" לו להכיר אותך - נשמעת לי מדיניות גרועה שבגרועות. אם כבר, מוטב לקחת את עצמך למקומות שטוב לך להיות בהם, להנות ממה שיש להם להציע, ולעשות לך חברים (וחברות) מכלל האנשים שנמצאים שם ממילא. לפחות ככה תיתקלי באנשים שאוהבים לעשות דברים שנעימים לך, לא?

Objection your honor !!!

לה פיי אני מצטרף לכל דברייך אבל עדיין יש בני אדם שהם גברים . ועל כך אני מתנגד, תני צאנס לבני אדם תו לא .
אייל.

Le Fay

New member
חחח... כבר נתתי צ´אנס להרבה פחות

מבני אדם
גם זה בסדר.

כל כך הרבה בודדים ובודדות? מצויין!

יש לכם את האפשרות להכרויות בין חברי הפורום. חבל שאתם לא מנצלים את זה שיש הרבה כימיה בין כל חברי הפורום ומנסים לפתח את זה קדימה.

את חדשה כאן או שאני לא עוקב

אז ספרי קצת על עצמך וקבלי כיבוד קל. וכוס תה חם.

אני לא חדשה.

בהזדמנות אספר לך מי אני. אבל בכל זאת אשמח לקבל כוס תה וכיבוד קל....אם כבר הצעת...

כוס תה

עם שניים סוכר כדי שיהיה מתוק וחם בלב. עוגה גם. אני מגיש לך אותם על מגש בשתי צלחות - אל המיטה. וזה מה שנקרא סייבר תי.

בא לי כזה לכתוב.

הלווווווו מה קורה איתכם גברים, תתעוררו, מתחילים איתכם, יש פה פוטנציאל לא מנוצל. ואני אומר, לא יפה להצלוצץ על גבה של אשה נחמדה. אז אני אומר אולי פשוט נתחיל איתה קבל עם ועדה, ואז אני אומר לאאא זה לא מריח טוב, וחוצמזה לך תדע מי זאת. אבל חייבים לכתוב משהו, לכתוב דברים שהיית רוצה לכתוב זה נראה כזה ילדותי. אז ככה אחותי. אני ממש ממש לא יודע איך לעזור לך, זו ממש בעיה, צריך כתף אוהבת וואלה מה עושים? מה עושים? מההההה עושים. הא, בא לי רעיון. באים למפגש פורום, מזדהים בשם רונית 25 ומשאירים לגברם את העבודה, ואאלה, אחלה רעיון, פצצה של רעיון, רעיון גאוני ממש. והלווווו אתה, שלא מרצונו, תבוא גם ותתלבש יפה שלא יהיה לי (השדכן) פדיחות, סתאאאאאאאאאאאם סתאאאאאאאם, אני מתנצל ממש ל ההתעללות. אבל ברצינות, הרעיון הוא ממש בסדר.

מה?????????????

אני רק רציתי לשתף פה אנשים במה שאני מרגישה. חשבת שאולי לא היו כוונות נסתרות מאחורי הדברים?????????!!!!!!!! מה קורה לך, שבתאי? פשוט רציתי לכתוב לאנשים - זה הכל. כל כך פשוט. חבל לסבך כל דבר ולנהל דיון על דברים שלא קיימים. אם הייתי רוצה להכיר, עולה בדעתך שאולי הייתי נכנסת לפורום הכרויות??????? אני פשוט הגבתי למני באני - זה הכל. אתה מכיר אותי. אז יאללה תרד מהעניין. ואל תדאג - בטיש לא תבוא אליך רוניתי 25! הבטחה שלי.

הלווווווווווו

בצחוק, הכל בצחוק, אני בקטע של קטעים עכשיו. מה קורה לך. מזל שאני עדיין פה כדי להשיב לך. הלוווווווווו. וואלה הבכת אותי. וואלה מה זה פה. שלא תגידי לי עכשיו שגם את תאורית השפנים, שתבתי לאיזה אחד חדש (לצערי לא זוכר שם) גם אותה לקחת ברצינות וסיננת תוך כדי קריאתה, יווו איזה מנייק אכזרי. טוב, אני עובר לפרטי

גל נעים

New member
מי את ?,אם את לא מעוניינת לחשוף...

אז תשלחי מסר לפרטי. אולי את טרול ואנחנו לא יודעים?, מאיפה לי שאת באמת רוניתי25, אולי השתלטת על הגוף שלה בדיבוק מהיר? וחוצמיזה שתעשי מה שטוב לך, ותזרמי,זה הכי בריא, מי שיאהב אותך צריך לאהוב אותך גם כשאת לא זוהרת.

למעלה