אוף נמאס...

אוף נמאס...../images/Emo186.gif

לכל אלה שבלי בני זוג - נמאס גם לכם להיות בתוך השמיכה לבד, לא לשמוע שמישהו אוהב אתכם (אני מדברת על בן/בת זוג), לא לקבל חיבוק ארוך מלא משמעות ולא לעשן את הסיגריה של אחרי...? אני לא מזמן הפכתי להיות "רווקה" ואני שוב צריכה להתחיל מהתחלה, לתת למישהו להכיר אותי, להיפתח, להיות נחמדה במיוחד, להיראות תמיד במיטבי גם כשלא ממש בא לי (כי אולי הנסיך נמצא בדיוק עכשיו לידי), להיות זוהרת ואז אולי זה יגיע שוב? אני עייפה, עייפה מלהסתכל על ה"פוטנציאלים". אין לי כח לזה יותר - אבל גם אין לי כח לשבת בשמיכה לבד. מה דעתכם/דעתכן? אני היחידה?

plato

New member
יש לך טעות (לעניות דעתי)

"להיראות תמיד במיטבי גם כשלא ממש בא לי (כי אולי הנסיך נמצא בדיוק עכשיו לידי)" אל תחפשי כל הזמן, תחיי את החיים, תתנהגי טבעי. מי שלחוץ - זה פשוט לא בא. וזה תמיד בא כשאתה הכי לא מצפה ולא מוכן. (ואני לא יודע איך נכנסתי למצב המיסטי הזה פתאום. חוסר שעות שינה)

פלטו צודק ../images/Emo142.gif

קודם כל את ממש, אבל ממש לא היחידה. נכון, לפעמים נראה שאנחנו חיים בתיבת נח, כולם זוגות זוגות ורק אנחנו לבד. אז קודם כל להיות לבד זה רע, בתור אחת שהיתה בקשר א ר ו ך שנגמר לפני כמה חודשים, אני יכולה להגיד שיש בזה הרבה יתרונות (בלהיות לבד) ברור שלפעמים זה קשה, ובודד (וקר בחורף..) אבל תנצלי את ההזדמנות שלך כשאת לבד ללמוד להכיר את עצמך בתור "את" ולא בתור "אנחנו", עכשיו יש לך זמן לעשות מה שאת רוצה ולפתח תחביבים חדשים. הכי גרוע זה להלחץ מזה כי ככה גם אם תהיה לך הזדמנות להכיר מישהו סבבה את תבריחי אותו ,כי זה מה שקורה כשלחוצים. וחבל.
בינתיים,
ממני.

מותר להיזכר איך זה?

קודם כל זה בלללללללללללעעעעעעעעעעעע. חוצמזה האם את באמת צריכה להרגיש "בהיכון" כל הזמן? אני לא הקפדתי להיראות תמיד זוהרת, וגם היום זה לא ממש בראש מעייני. לפעמים נוחתת עלי הרוח האלגנטית, בדרך-כלל לא. תיראי איך שאת אוהבת להיראות. זה ידבר למי שמתאים לו לראות אותך כמו שאת באמת. מצד שני גם לחכות לפיה הטובה שתסדר את העניינים לא ממש נשמע לי משהו, ופה אני בעד פרקטיקה. תחשבי מה הצורה הטובה ביותר מבחינתך להרחבת מעגל ההיכרויות שלך, ולכי על זה. זה פרויקט. כמו לחפש דירה, כמו לחפש עבודה, כמו כל דבר אחר. יש המון המון המון בני-זוג פוטנציאליים בעולם הזה ויש לנו מעט מדי הזדמנויות לאתר ולפגוש אותם במהלך שיגרת היומיום. וגם אז הם יכולים לחלוף על פנינו כי הם מתביישים או לא מעלים בדעתם שאת... לדעתי צריך להגדיר יעד ודרכי פעולה ולבצע. זה שזוגיות טובה היא בגדר נס, לא אומר שאי-אפשר לעזור לו להתגשם. בהצלחה בדרך הלא פשוטה אך האפשרית הזו! מחזיקה לך אצבעות!

נמאס גם לי..

ממזמן.. ואין לי כח להיות לבד, והבעיה השניה היא, שכבר אין לי כח לחזר אחרי בנות.. קשה מאוד כשגודלים במסגרת חרדית, ואז יוצאים בורים ועמי הארצות בכל העניין, גם לדעתי יש הרבה מאוד משחק ועשיית פוזות דבר שאני לא רגיל אליו.. אולי גידלו אותי לתמימות יתר...

R a c h e

New member
אוף, כמה שאת צודקת.....

והשבוע קיבלתי "חיזוק" נוסף לכך, כשבתוך חום גבוה וצמרמורת איומה לא היה מי שיוביל אלי את האופטלגין המושיע ונאלצתי אני בתוך רעד ועל סף בכי לדדות את המטר וחצי הארוכים בתבל אל הישועה....כמה שהרגשתי בודדה... וזה שנמאס הסטטוס של פנויה ומחפשת.... וזה שלא מבינים את זה שאני כבר חיה בשלמות עם ה"לבד"....כמעט.... וזה שכל אחד מציע לך כל זב חוטם שרק עולה במוחו באותו הרגע.... וזה שאפילו אבא שלי חושב שאני בררנית, אבל אין ממי לברור בכלל ולא סרבתי כבר שנים וחוץ מזה שלדעתי אני שווה מספיק כדי לברור..... וזה שאני על סף 35 ועדיין לא התחלתי לעבוד על הדור הבא..... ועוד? בכל זאת אופטימית, רחל
, הפנויה והמחפשת....

סיטרא

New member
את לא היחידה

ולך לפחות יש "פוטנציאלים" מה שאין להרבה. גם לי נמאס כבר להיות לבד, מחר אטעטף בבגדי לבן ואצא לחולל בכרמים למען יבואו בנות ישראל בהמוניהן ואבחר לי אשה כלבבי, זהו, החלטתי, קרי, מחר (ליל שבת) אצא למסיבת ריקודים.

לאורך הדרך ישנם הנקודות ...

שמשום מה נראות שחוזרות על עצמן די מדכאות האמת
בכל אופן כתבתי פעם שיר על זה . ורציתי לשתף עייף אני עייף אני עייף התיזוז התמידי של נשימה אהבה ופרידה. אני עייף ! אני עייף, מהחלק שבי שאומר חיה, כי לא יכול לסבול את הנתינה לזמן כאשר הוא חולף. בידי לא נשאר דבר. למעט זיכרון ! מה אעשה בזיכרון ? לא יחממני בלילות, אלא יטרידני ברפאי אהבות. לא יתן לי אוכל או תקווה, רק הוא אשר מאכילני מרורים לא פי. ואני אני ממשיך אכול כאב סריטות עבר והעתיד דורש עוד היסרט היפצע עוד ! מגיע לך אהבה, אבל מחירה בצידה. מגיעה לך תקווה, אבל עברה כמאזנה. אז אני ממשיך וכואב ושואף ומתחבר אל אותם נקודות וממשיך לנדוד לעתיד אבל, הצעד קטן הצעד קטן
אייל

מה דעתך על זה:

זאת החולצה שאת לובשת, אין לך משהו אחר? עוד פעם סרט בנות, אני לא בא איתך לזה! מצטער שלא התקשרתי אליך, הייתי עסוק. לקניון???- בשביל זה יש לך חברות, לא? אני יודע שרצית לראות אותי אתמול, אבל כבר קבעתי עם האקסית שלי שלא ראיתי אותה כבר המון זמן, את לא כועסת נכון? יא אללה, עוד פעם את במחזור? תזוזי קצת, נו, את לוקחת לי את כל השמיכה. מה, לא הספקת? מצטער, אני כבר גמרתי... וזה ככה, בלי לחשוב - יש עוד הרבה. את בטוחה שאת מתגעגעת? אם באמת לא מזמן הפכת להיות רווקה, קחי לעצמך קצת חופש מזה, תהני מהדברים שאת יכולה להרשות לעצמך רק שאין לך מישהו- דברים שרק את אוהבת לעשות ולא תצטרכי לתת דין וחשבון לאפ´חד או להתחשב במישהו. אחרי שתלמדי להנות מהלבד הזה, תוכלי להתחיל מהתחלה הרבה יותר בקלות ובסבלנות. כן, נו... קל להגיד. אבל מנסיון- זה עובד מצויין!

בן הרב

New member
Le Fay

הלהוציא את דיבת הארץ באנו (אני חושב שזהו לשון הפסוק) את הרי לא רוצה לומר לי שאין שם בארץ בחורים נעימי-הליכות ולא שובניסטים אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא???????????????????אאאאאאאאאאאאאא?????????????

Le Fay

New member
אהההמ. יש כמה. הם בדרך כלל גייז

(או נשואים לחברות שלי או מתחת לגיל 26). מצד שני, יש גם כמה שוביניסטים נורא מתוקים... רק לא יודעת אם הם נשארים ככה כשאתה גר איתם (ואני בטח לא אתנדב לבדוק את זה).

מה ?! ../images/Emo2.gif

מאיפה שמעת את המשפטים האלה ?! אם אלה הבחורים שלך, זה מחזק את הטענה ששמעתי ממישהי - שבחורות מחפשות מניאקים. אם את מחפשת מניאקים אז - . . . . . . . . . . . . . . זבש"ך!!!!

אליה1

New member
ומה דעתך על זה:

היה לך יום קשה - יש לך את הכתף שלו, את מעודדת חברה בטלפון - יש לך ממנו מבט של הזדהות, רבת עם אמא שלך - אז הוא נותן לך חיבוק, בישלת משהו והוא אמר לך שזה מאוד טעים, היתה לך בדיחה לא ממש מצחיקה - אבל הוא צחק ממנה, קמת על הצד העקום אבל זה בסדר - הוא אוהב אותך בכל מצב (טוב...כמעט) - היו גם ימים קשים, ריבים, לפעמים לא הסכמתם על כל דבר, היו מתחים לפעמים, עצבים - אבל זאת העסקת חבילה. אני לא זוכרת ששמעתי "עוד פעם את במחזור?" - למה מה, יש לי שליטה על זה??????? אני גם לא זוכרת שהאשימו אותי בגניבת שמיכות, אולי הייתי יחידת סגולה, שלא שומעת כאלה דברים. בכל מקרה כנראה שנתקלת בבחורים מסוג אחר. מצטערת. בכל מקרה צריך ללמוד להנות לבד. ברגע שאת יוצרת מכלול יותר נחמד להחזיק קשר זוגי! וזה לא קשור איזה בן זוג יש לך.

הלו הלו, כוונת המשורר היתה

לעודד בחורה שמרגישה שחייה אינם חיים ללא בן זוג. בסה"כ רציתי לתת לה נקודת מבט שאולי לא חשבה עליה. לא צריך לספר לי שיש גם כמה נשמות טובות בעולם (יותר נכון נשמים טובים..) כבר מזמן הצהרתי שהתפקיד שלי פה הוא להראות פרספקטיבה, להציג את הצד השני של המטבע. אבל מה ´כפת לי, קיבלתי הרבה תשומת לב

MAYA20

New member
אההה??????

סורי לאכזב, אבל זה לא בדיוק אמור להיות כך... בדרך כלל נראה לי שזה לא... בכל אופן, רונית, להיות לבד זה גם יכול להיות אחלה. תהני מהחיים, עד שתמצאי מישהו אחר ואז, תהני מהחיים איתו. (וכמובן, תעשי בדיוק אותם דברים שבא לך לעשות...) ובינתיים, אולי תשכרי כמה סרטי וידאו טובים, תקחי כמה שמיכות חמות, כמה ליטרים של שוקו חם, תזמיני כמה חברה ותעשו לילה סרטים. בהצלחה.

למעלה