אוף נמאס לי...

אוף נמאס לי...

אני מתגעגעת וזהו. אני אראה אותו רק עוד שבוע ביום שני ואני מתגעגעת...מאוד מאוד. בדרך כלל אני באוניברסיטנ אז אני לא שוקעת כל כך בגעגועים, אבל יש שביתה, לא שזה רע, אבל אני רוצה אותו עכשיווווווווו.

McBlack

New member
../images/Emo201.gif

אולי תנסי לעשות ספורט/קניות/ויזה לארה"ב?

אמממ...

ספורט זה טוב, אבל אני צריכה את החדר כושר- באוניברסיטה. קניות לא רוצה, גם ככה אין כסף, עשיתי סיבוב בעיר לפני יומיים, אין שום דבר שאהבתי. ויזה לארצות הברית יש לי

McBlack

New member
יש למישהו מושג עד מתי השביתה צפויה להימשך?../images/Emo4.gif

אם זה עניין של כמה ימים את תמיד יכולה לנסוע לאוניברסיטה כבר מעכשיו, ללמוד או משהו. ותעשי עוד ויזה, את יודעת, בשביל הכיף

מה פתאום לנסוע לאוניברסיטה...

רחוק... ואף אחד לא יודע עד מתי תמשך השביתה... לא רוצה עוד ויזה, גם ככה אני לא אצא מהארץ בשנים הקרובות אז בשביל מה?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo201.gif

לפחות את תראי אותו בעוד שבוע אולי תקראי איזה ספר או משהו? >< אוף איזה חיים מסובכים כנראה שהחייל שלי סוגר 21 וזה יוצא שגם שבוע הבא אני כנראה לא אראה אותו

קבלי חיבוקי חזרה

אני יודעת ששבוע זה עוד טוב יחסית לאחרים, אבל אני רוצה אותו עכשיוווווו. ספרים זה טוב, אני דווקא קוראת הרבה.

lia2sh

New member
אתמול סיימתי את "דיוקן הונגרי" של אורלי קראוס

התחלתי וסיימתי אתמול... ספר ענקקקק

אני קראתי את "הסיפור של דוגו"

סיפור על השואה מזווית ראייה של ילד. ספר מרגש, כתוב בשפה קלילה אבל התוכן מאוד קשה. דויד לייטנר, שעליו כתוב הספר, שרד את כל הזוועות, עלה לארץ, פגש את שרה, וכיום לזוג שתי בנות, 10 נכדים ושלושה נינים.

lia2sh

New member
וואוו... האמת היה לי ספר שקראנו בפולין...

ברח לי השם שלו ודודה שלי לקחה לי אותו (אף על פי שיש לי הקדשה מהסופרת) לפני מלא זמן... כשאני אזכר אני אשלח לך במסר את השם! בכל אופן אני שמחה שיש עוד אנשים חוץ ממני שקוראים ספרי שואה... תמיד עניין אותי משום מה..

devilz

New member
../images/Emo9.gif אני מכורה לזה קשות../images/Emo9.gif

פיי... זה עולה לי יותר מדי ...

devilz

New member
הדבר הכי יפה שהכנתי לאחרונה נסע לבלארוס

היום לפני שהספקתי לצלם אותו... לול... אני מבטיחה שבוע הבא לעלות תמונה של משו במיוחד בשבילך
הולך?

למעלה