אוף נמאס לי כבר מעצמי

אוף נמאס לי כבר מעצמי

אני כל הזמן בבית וכל הזמן אוכלת. אם רק הייתי מצליחה להקיא! אני הולכת להיות ממש ממש שמנה.

מבולבלת יקרה שלי

החוכמה היא לא ללמוד איך להקיא... כי אז רק תרשי לעצמך יותר להכנס לבולמוסים. החוכמה היא, כמו שאמרנו, ללמוד לשלוט בצורך הזה. ולהבין מה עומד מאחריו. ולעבוד על זה. וככה להגיע לפתרון. ההקאה...רק תביא אותך למקום יותר גרוע. ולמקום יותר כואב. ושוב - זה לא הפתרון! מציאי לך את הדרך לטפל בעצמך...בשיחות. פיתחי את מה שעל הלב. וככה תמצאי את הדרך להילחם בבעיה במקום לברוח ממנה בדרך אחרת. אוהבת אותך ודואגת לך אז שימרי על עצמך...אל תרשי לעצמך להדרדר. מיצאי את הדרך הנכונה ועלי עליה. רק היא תוביל אותך למקום טוב יותר. שלך תמיד מאיה

מיטל*

New member
מבולבלת

אני מציעה לך לנסות למצוא לעצמך דברים שאת אוהבת,שיסיחו את דעתך מהאוכל,שתלמדי שוב מחדש שיש לך עוד דברים בחיים מלבד העיסוק הבלתי פוסק באכילה,ודברים שיעשו לך טוב,ויביאו לחיוך על הפנים שלך.את מבינה? אני מציעה לך גם לנסות להכין לך ארוחות מראש.לי זה עזר. הכנתי לעצמי אוכל מראז,ואז שהרגשתי את היצר של הבולמוס-היה לי אוכל,וניסיתי וזה הרבה פעמים הצליח,לאכול את האוכל שהכנתי ולא לרוץ למקרר ולאכול מכל הבא ליד,מבלי שיהיה לי טעים,מבלי לחוש בטעם. את לא צריכה להתיאש מעצמך כי את יכולה לעשות המון .המון דברים שיגרמו לך אושר מלבד הבולמוסים והצומות.את מבינה? יש לך מלא דברים אחרים שהם חיוביים ויכולים לתת לך שמחה וזה מה שמגיע לך שיהיה לך שמח בלב. שלך מכל הלב, מיטל

למעלה