אוף ני צכה עצה..

אוף ני צכה עצה..

מישהי מהמשפחה הכירה לי בחור, הוא בחור פשוט מדהים, מנומס, חרוץ, עובד, דואג והכל. נפגשנו פעם ראשונה לפני שבוע הוא ישר נדלק עלי. אני היה לי מלא ספקות לגביו-מבחינה חיצונית זה לא שהוא מכוער הוא פשוט נמוך ומתלבש זוועה, אני נמשכת אליו אבל מתפדחת להסתובב איתו. וכבר החלטנו חתונה ואני לא רוצה להתחתן איתו אבל אני יודעת שאם אני מתחתנת איתו אני יהיה הכי מאושרת שבעולם ולא יחסר לי כלום, וכל החלומות שיש לי הוא מגשים לי אותם, ויש בנינו חיבור וכמיה.. אבל שוב אני מפחדת מה יגידו, יצחקו, אוף ני לא יודעת מה לעשות.

תחשבי על זה

יש לך השפעה על הלבוש שלו... בטח אם את מאורסת לו.... אתיכולה ללכת איתו לשופינג ולקנות לו על הדרך כמה דברים , או לייעץ לו שהוא קונה לעצמו ואז לאט לאט בבקרים אם אתם גרים ביחד לכוון אותו לכיוון הבגדים שניראים לך...לגביי בגדי החתונה בטח ובטח יש לך השפעה ... אז נצלי את מה שיש לך , את ההשפםעה שלך וותרי על מה שמחוץ להשפעתך... זו דעתי...

elena20

New member
"נפגשנו פעם ראשונה לפני שבוע......החלטנו

להתחתן" החלטתם להתחתן אחרי שבוע, באיזה סרט את חיה?

elena20

New member
אוקיי ,אבל החרדים לובשים תמיד חולצה

לבנה וג'קט שחור, אז למה זוועה? בת כמה את?

בת 19

ונכון הם תמיד לובשים לבן, אבל בלבן יש את הלבן היפה המודרני, לא המזעזע, והוא לבוש כמו איזה סבא!

elena20

New member
קשה לי לייעץ לך, כי אני מאוד מתנגדת

לערכים שעל פי הם חונכת, בעיניי זה מזעזע שבחורה בת 19 החליטה על חתונה עם מישהו שראתה אותו פעם קאשונה לפני שבוע. אבל בכל זאת זה רק בגדים, אולי כשתהיו מאורסים, את יכולה להגיד לו בעדינות שיש חולצות יותר יפות או אפילו להביא לו במתנה חולצה שנראית לך יפה ולהגיד שחולצות כאלה מתאימות לו, אבל החיצוניות שלו מפריעה לך עד כדי ך שאת מתפדחת להסתובב איתו, אז אולי לא כדאי לך להיות איתו.

מתוקה,

כשבא מישו ואת ישר מרגישה שזה זה, ויודעת שאיתו את מתחתנת אז אין טעם למשוך את זה. אני גם אמרתי כמוך..`אני יצא עם הבחור שנה ורק אחכ יתחתן` תכלס כשמגיע הבחור זה שונה, ובקשר לביגוד אני יודעת שזה ישתנה! הקטע זה שהוא נראה חנון כזה..

elena20

New member
אני ממש לא אומרת שאני אצא עם מישהו

שנה ורק אז אתחתן, כי גם שנה לדעתי זה לא מספיק. ולדעתי בגיל 19 את לא יכולה לדעת שזה זה, במיוחד אם זה בחור שרק ראית אותו כמה פעמים, והכרתם לפני שבוע, להחליט להתחתן זה מטורף.

oferyosi

New member
אחות שלו כמה בחורים הכרת בחיים שלך???

אחרי שבוע להגיד זה זה???? קצת מהר מידיי... זה שהוא מצא חן בעינייך - זה טוב ויפה אבל המרחק מזה לחתונה עוד גדול...

voguemaster

New member
את ישר מרגישה שזה זה ?

אבל בהודעה המקורית שלך כתבת בבירור שיש לך ספקות לגביו. בקשר לביגוד, אם לא תתייחסי אליו בתור הבעיה הוא יסכים להיות הרבה יותר גמיש וגם קצת לשנות.

omer73

New member
זה שעפ"י

הערכים שגדלת וחונכת את אמורה להתחתן זה יופי, אבל בהכרות של שבוע אי אפשר להכיר בנאדם, ולהכיר בנאדם זה תהליך שלוקח זמן, כשהוא נחשף בפנייך, כשאת חווה איתו דברים, כשאת נתקלת באירועים ואת רואה איך הוא מטפל בהם וכו'...

השאלה היא כמה משקל את מחליטה לתת

למראה. התשובה שלי היא כללית כי אני לא רוצה להכנס למהירות ההחלטה שאת לוקחת (אני מצטרפת לדיעות שרצוי לחכות קצת). האם אל מול התכונות הטובות שלו, ההרגשה החיובית שלך והאפשרויות החיוביות שאת רואה לעתיד שלכם, יש למראה חשיבות גדולה עד כדי דחיית החבילה? מעבר לזה, איכשהו אני מקבלת את הרושם שאת חוששת ממה שיגישו על הבחירה שלך, בגלל איך שהוא נראה. האם זה מה שבאמת מפריע לך? או שבחדרי חדרים את חוששת שלא תמשכי אליו?

קשה לי לענות לך על זה

לאור העובדה שהכרת את הבחור רק לפני שבוע וכבר החלטת שזה זה והוא מסב לך אושר. בשבוע ימים הגעת לתובנה שהבחור יסב לך אושר ולא יחסר לך כלום בעולם וכבר בשבוע הבחור הספיק להגשים לך את כל חלומותייך..? לא ברור לי...את מגיעה לסיכומים לגביו מהר מידי. לגבי הלבוש שלו - את בהחלט יכולה לעזור לו להשתדרג. לקנות חולצות "אופנתיות" יותר וכנ"ל לגבי המכנסיים/נעליים. הערה: אל תמהרי להתחתן. אל תמהרי לקבור את עצמך עם בחור שהכרת רק לפני שבוע. תני לזה עוד זמן.

bloody2

New member
רק אני רואה יעני שהיא לא באמת אוהבת אותו?

אלה סתם מנסה לסדר לעצמה חיים נוחים...ועוד במהירות האור.....שבוע??? להתחתן? אחרי שבוע בקושי מתנשקים!(תלוי בכל מיקרה לגופו).... לדעתי תמשכי את זה קצת...תכירי אותו יותר טוב...הרבה יותר טוב...ותני להתאהבות לעבור(התאהבות ואהבה זה דברים שונים...)...כדגי שתוכלי ליראות אותו ולחשוב על זה בראש יותר צלול ולא ב"היי" של התחלת הקשר...! מצחיק אותי שחרדים מנסים לתת הרצאות עד כמה חילוניים מופקרים ושהם מתנשקים ועושים סקס סתם ככה.... אבל בעצמם מתחתנים אחרי שבוע...אין גבול לצביעות!

אתה לא היחיד שרואה אבל ..

בל נשכח שמדובר פה בנישואים של חרדים .. אולי היא מתכוונת למינימום חיבה ששני חרדים שנפגשים אמורים להרגיש לפניי החלטה לחתונה אולי על זה מדובר אני מאמינה שרוב החרדים שמתחתנים בשידוך לא אוהבים אחד את השני בשבוע הראשון ... ככה נראה לי

omer73

New member
שאני אבין,

הכרת בחור, רק לפני שבוע, נפגשתם פעם אחת, וכבר הגעתם למסקנה שאתם רוצים להתחתן? בכל מקרה, אם הבעיה שלך זה איך שהוא מתלבש, זה משהו שבהמשך, כשתהיה ביניכם יותר פתיחות, אפשר יהיה לשנות, תלכו ביחד לקנות בגדים, ותוכלי להמליץ לו על קו אופנה חדש... נ.ב- בשביל לדעת אם תהיי מאושרת איתו, ואם יהיה לך טוב, זה לא בטח שלא תדעי אחרי פגישה אחת, ובטח שלא בהכרות של שבוע, בשביל להכיר בנאדם לוקח קצת יותר זמן.

אל תשכח

שהיא באה וגדלה במקום בו מתחתנים בגיל צעיר ללא אפשרות להכיר "יותר מידי" ו"למשוך זמן" עם השידוך שלה. כן, זו אטימות, וכן זו לפעמים טעות מרה מאוד אבל זו דרך חייהם.

omer73

New member
ברור לי

שהיא חונכה וגדלה עפ"י ערכים מסויימים, שחלק מהם זה להתחתן בגיל יחסית צעיר ובלי יותר מדיי זמן שאפשר לבזבז. אבל אני עדיין חושב, שלמרות שמדובר בשידוך, ואין זמן פנוי, הכרות של שבוע זה כלום זמן בשביל לקבוע אם להתחתן.

למעלה