אוף!!!....... נייטרלי ראשון....

anatbarshalom

New member
אוף!!!....... נייטרלי ראשון....../images/Emo10.gif

ואני אפילו לא מבינה מה הטענה שלו... הוא קיבל את התמונה מזמן, לא השאיר פידבק ואז אני נתתי לו פידבק חיובי (חשבתי שהוא מאלו שלא משאירים אף פעם פידבק) ועכשיו הוא כותב ככה: From the listing: high quality giclee print on canvas, at the size of app. 12"X 12" (30x30 cm) ready to be hang. *other sizes available: 8"X8", 16"X16" and more... Perhaps I made a mistake by specifying 8x8 in the comment to seller. In any event its pretty and the wrong size. שלחתי לו קונבו שיסביר את עצמו יותר והוא לא עונה. מה עושים?

../images/Emo115.gifנתחיל עם...

....סבלנות לא הבנתי את תלונתו גם... רק שזה משהו לגבי הגודל, יש מצב שנוצרה אי הבנה לגבי הגודל. אז תחכי לתשובתו ועוד יומיים שלושה אם לא יענה תנסי שוב, אולי דרך "קיס אנד מייקאפ"... בקיצור לאט לאט ובסבלנות

anatbarshalom

New member
כן, בינתיים אני מחכה, קיס אנד מייק אפ יכולים

לשנות מנייטרלי לחיובי?

ממה שאני מבינה

ציינת בתיאור הפריט שניתן להזמין במידות אחרות והוא אומר שזה מה שהוא עשה - הזמין במידה אחרת שאותה כתב בהערות של ההזמנה. יכול להיות שלא שמת לב לבקשה שלו ושלחת לו 12X12 במקום 8X8?

anatbarshalom

New member
יכול להיות, זה מה ששאלתי אותו, אבל

יש לי גם את הגודל הקטן בתור פריט אחר בחנות, וזה עולה פחות....

glassarah

New member
אולי כדאי לך

לקשר לגדלים האחרים כדי שיהיה ברור שמדובר בליסטינגס אחרים, או לכתוב משהו כמו "Check my shop for other available sizes". במקרה הזה, הייתי מתנצלת על הטעות ושולחת ריפאנד או את הגודל שהוא רצה בלי עלות נוספת.

anatbarshalom

New member
שולחת עוד תמונה נוספת בלי לקבל את הראשונה חזר

חזרה? ובקשר למשפט שהצעת, גם אני חשבתי על זה והתכוונתי להוסיף הערב, בזמן שבמילא אוריד את כל התגיות של סייבר מנדיי. תודה על העצה

RolyzCreations

New member
אני הייתי שולחת לו קייס אנד מייק אפ

ושואלת אותו איך הוא היה רוצה לפתור את הבעיה כך שיהיה מרוצה האם הוא רוצה ריפנד על ההפרש במחירים (אני לא חושבת שאת צריכה להחזיר לו את כל הכסף) או אם הוא רוצה שתשלחי לו תמונה בגודל אחר והוא יחזיר את זו ששלחת לו.

anatbarshalom

New member
תודה, רולי, זו באמת הכוונה- להתייעץ איתו איך

הוא היה רוצה לפתור את העניין, רק שיענה.....(את הפידבק לקח לו שבועיים לפחות לכתוב...)

glassarah

New member
זה מה שאני הייתי עושה.

כי איך שמסתכלים על זה, הטעות כאן היא שלך - גם לא ברור מהתיאור שמדובר בפריט שונה, וגם היית צריכה לשים לב למה שהוא כתב לך בהערות לפני ששלחת את המוצר. הוא יצא קצת מניאק שהשאיר לך נייטראלי במקום לפנות אלייך קודם, אבל בסופו של דבר, זכותו. לא הייתי דורשת ממנו לשלוח את התמונה בחזרה, נראה לי שהייתי מנסה להגיע להסכם של החזר של 50% או משהו כזה, או שולחת תמונה נוספת במתנה, והייתי סופגת את ההפסד. וזאת כמובן בתנאי שהוא משנה את הפידבק לחיובי. אבל זו רק דעתי.

efratjewelry

New member
הוא כותב שציין בהודעה שרוצה 8X8 כי היתה שם

אופציה כזו. ושקיבל את הגודל הלא נכון (כנראה שלחת לו 12X12)

לימיצ

New member
גם אם הקיסאנדמייקאפ לא יעבוד

אל תשכחי שמי שרואה נגטיב נכנס לראות על מה, ובמקרה הזה הבחור עשה לך שירות מצוין כי הוא פירט למה הוא לא מרוצה. והסיבה הזאת היא לא משהו שבגללה לא היתי מזמינה ממוכר, רק הייתי מוודאת איתו אולי שוב את המידה. תעדכני מה הוא עונה?

רות מלר

New member
------->> זה קרה וזה יקרה שוב אלא אם <-----

אני מתנצלת מראש אם הנימה שלי קצת מורתית העיסוק שלי הוא ללמד, ללמד אנשיםלהשיג תוצאות טובות יותר אם פתחת את השרשור הזה א רק על מנת לקבל ניחומים אני מבקשת את סליחתך אל תקראי הלאה אם פתחת את השרשור הזה על מנת הבין מדוע קיבלת נגטיב הנה התשובה: יש לקוחות שצריכים שנאכיל אותם בכפית המידע אצלך כתוב כך: A high quality giclee print on canvas, at the size of app. 12"X 12" (30x30 cm) ready to be hang. *other sizes available: 8"X8", 16"X16" and more... AN ORIGINAL IS AVAILABLE AT YOUR REQUEST. הפרידי את המידע ל- A high quality giclee print on canvas, ניתן לקבל באחד מהגדלים: 12X 12" (30x30 cm) r. 8"X8", 16"X16" AN ORIGINAL IS AVAILABLE AT YOUR REQUEST. הוסיפי שורה- אנא ציין בהודעה למוכר באיזה גודל הינך מעוניין אם לא תכתוב הגודל שתקבל הוא .......... מעוניין בגודל אחר ? כתוב לי קונבו ונדסקס על כך

anatbarshalom

New member
תודה, רות על התגובה, אני לא רוצה ניחומים אלא

באמת ללמוד איך לשפר את הנוסח ע"מ שלא יקרו טעויות כאלו. בהחלט הולכת לעבוד על זה הלילה...

anatbarshalom

New member
זה הקונבו ששלחתי לו אתמול

I was very sorrry to read your feedback. As I wrote in my policies, your satisfaction is very important to me, so I would like to try and solve your disatifaction, therefore I would like to know what really happened. Since i don't remember the size I sent you, please, kindly, would you be able to specify which size you wanted and which size you got? לחכות עוד קצת לתשובה או לשלוח עכשיו נישוקים והשלמות?

glassarah

New member
הנה קונבו ששלחתי פעם כשקיבלתי נייטראלי

Hello XXXXX, Thank you for purchasing my e-books. You left neutral feedback for my color schemes book, without any explanation - if you are not happy with your purchase, I would be happy to try and solve the problem. This feedback leaves a permanent bad mark on my record, and as a shop owner yourself I am sure you can understand the implications of that. I am sending you a "kiss and make up" request, and I hope you will be willing to change this feedback to positive. If there is something I can do to solve the problem please let me know. Thanks, Sarah (תגובתה: I think i just clicked it wrong. I'm so sorry. I'm going to change it....!)

למעלה