אוף,נורא רציתי ללכת

אוף,נורא רציתי ללכת

לחרמון!!!
אני מנסה לשכנע את החברות שלי שניסע איזה סופש לחרמון..נעלה לרכבל שם-שנים שלא הייתי.. ניקנה
נישנושים ואוכל
ונהיה שם באיזו בקתה או בית הארחה למרגלות ההר.. אבל מה עושים כשאחת מתעצלת כי חורף..ואחת אין לה כח..ואחת רוצה... חבל לי שאין הענות
השלג ממש יפה שם...שנים שלא ביקרתי שם!

גם אני רוצה משהו כזה ליום הולדת של בעלי

זה עוד 3 שבועות וכשהתחיל השלג הוא כולו התלהב ואמר שהוא מת לנסוע אז ישר קפצתי על הרעיון, אני בדיוק מחפשת מקום שווה אם יש למישהו המלצות
וחשוב שזה יהיה בסופ"ש (חמישי-שישי-שבת, גם כי יום ההולדת שלו יוצא בחמישי וגם כי אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להפסיד ימי עבודה).

originali

New member
חחחחחחחחח

לא ידעתי שאת מזוכיסטית... לחרמון... ועוד בסופש... לשלם המון המון כסף בשביל להרגיש שלג, ולהצטופף על ס"מ שלג יחד עם כל המוני ישראלים(משפחות{אין מקום לזוז}, ילדים{צרחות צעקות}, ערסים{טפו טפו טפו}), מה ההנאה בזה. רוצה להרגיש שלג, סעי לאירופה, נכון זה יעלה יותר, אבל אם כבר אז כבר. נ.ב: החברות שלך חכמות...

EastGirl83

New member
נכון מאוד

למילים יש השפעה מאוד גדולה ולאו דווקא מעשים... יש זמן למילים ויש זמן למעשים

daoli

New member
לא צריך לנסוע עד החרמון

שלג יש גם בעין זיוון, מרום- גולן, אודם, אורטל, שעל, אלרום, מג'דל שמס, עין קניה, ומסעדה. בכל הקיבוצים יש בקתות אירוח (רק שהתפוסה בטח מלאה כרגע). תעצרו שם בדרך איפשהו ותבנו איש שלג,תעשו מלחמת שלג. תאכלו באיזו מסעדה ותחזרו הביתה
בחרמון יש סתם תורים אדירים לכל מקום. חבל לבזבז את הזמן.

LadyIINpinkkk

New member
נכון מאוד

מסכימה איתך. הכפרים שם מדהימים, וזה חוסך את הכסף של הכניסה לאתר החרמון.

Megie

New member

תעבדי על זה.. או תקחי איזה קרובת משפה וסעי.. אני כרגע הייתי בהרים המושלגים של שוויץ..אז שלג הספיק לי מעל ומעבר..אבל מבינה אותך

למעלה