אוף נוו

שמעע...

יש לי שאלה... למה אתה כלל כךך רוצהה שנשרשר.. אז עם לא שרשרנו? לא יקרה כלום!! אז לא נורא אתה לא חייב לצאת על כל אחד שלא משרשר מזה לשרשר בכלל מאיפה דפקתם תמילה הזאת...!! טוב בקיצור אני לא יודעת לשרשר תעשו טובה עם מישהו יכול ל=ה=ס=ב=י=ר לי! =] אז זה יהיה גודדדדדדדד

NoOop

New member
אוקי... שרשור:

קודם כל... זה מאוד חשוב... כדי שיהיה סדר בפורום. אם את היית פותחת 100 הודעות חדשות...(ועשית את זה) נחשי איך זה היה נראה{?} זה היה מבולגן, ומה שבטוח היו עונים רק להודעה אחת. אז חשוב שתשרשרי. אם לא אני מבטיחה לך שלא תיהיי פה הרבה זמן. ותרגיעי קצת עם השפה שלך. קצת יותר תרבות. דברי נורמאלי. קצת יותר כבוד!

נו הבנתי שאתם רוצים שאני ישרשר אבל

איך משרשרים? אתם לא מסבירים לי אתם ישר מתפרצים ואומרים דברים מגעילים אז אולי תסבירו ליי בבקשה!!
ו
שהייתי קצת מגעילה חיחי...

NoOop

New member
זה לא קשור...

זה לא שהיית מגעילה... פשוט את לא יודעת לשרשר נכון... ומליון פעם הבאנו לך את "אומנות השרשור" ואת לא קראת אותם טוב... ואת פותחת הודעה כל שטויות... וזה לא טוב... את הורסת את הפורום.

תראו

מה שהבנתי מ"אומנות השרשור" הזאת זהה שנגיד את רושמת הודעה ואני רוצה להגיב לך... אז אני עושה שלח תגובה או מה שזה לא היה... זה נקרא שרשור???? או נגיד... אני שמה תמונה... אז אני לוחצת על התמונה שכבר היא בפורום.. ומוסיפה ? כאילו עושה שלח תגובה או מה שזה לא היה אמרתי כבר חחחחח ושמה עוד תמונה ואותו דבר בהבאים? זה נקרא שרשור?? זה מה שהבנתי תגידי לי עם כן או לא =\ =\....

m i c k e y 15

New member
תשמעי את סתם ילדה שאני דיי רואה

שברוב ההודעות שלך את כותבת שטויות ואוהבת להציף את הפורום!

לא נכון!!

אני לא אני פשוט חדשה פהה אני בקושי יודעת מזה פורום אתה עושה צחוק חחח אתה לא חייב להאמיןן פשוט לא ידעתי עד עכשיו

hilary22

New member
בסדר עזבי אותה...מסכנה!

היא פשוט לא יודעת לשרשר....לא נורא...!זה לא סוף העולם לא צריך להתעצבן בגלל זה!

hilary22

New member
שרשור!

שרשור זה בעצם תגובה להודעה!!!וזה חשוב שלא תפתחי על כל שטות הודעה! מקווה שהבנת..אם לא תגידי מה לא הבנת ואני יסביר!

למעלה