אוף משעמם.. מה אתם עושים היום?
נ נשימה תאית New member 13/8/04 #2 אני הולכת לישון מוקדם ../images/Emo11.gif שמעי, את יכולה לבקר גם בפורומים אחרים בתפוז.. אולי תחברי סקר עם כ-50 שאלות ותפרסמי אותו כאן? כדי שלמי שיהיה משעמם, יוכל להעביר את הזמן בכיף שבת שלום לכוווווו-לם!!!!!!!!!1
אני הולכת לישון מוקדם ../images/Emo11.gif שמעי, את יכולה לבקר גם בפורומים אחרים בתפוז.. אולי תחברי סקר עם כ-50 שאלות ותפרסמי אותו כאן? כדי שלמי שיהיה משעמם, יוכל להעביר את הזמן בכיף שבת שלום לכוווווו-לם!!!!!!!!!1
ר רונקי New member 14/8/04 #3 חחח../images/Emo13.gif הכוונה לא הייתה על הפורום.. פשוט לא היה לי מה לעשות אתמול [שישי ערב]
נ נשימה תאית New member 14/8/04 #4 =\ לזה התכוונתי בדיוק- שאם לא היה לך מה לעשות, היית לפחות יושבת ומחברת איזה סקר נחמד.. =\ אוף, איך את מבאסת אותי ככה
=\ לזה התכוונתי בדיוק- שאם לא היה לך מה לעשות, היית לפחות יושבת ומחברת איזה סקר נחמד.. =\ אוף, איך את מבאסת אותי ככה
ר רונקי New member 15/8/04 #5 ../images/Emo41.gif התכוונתי ל-"את יכולה לבקר גם בפורומים אחרים" אחח לא משנה,חיח איך הסתבכנו
T tomervanono New member 15/8/04 #7 מנצל"ש מורייייייי יא קקי אחת ! את לא אוהבת אותי יותר ? מנסגר איתך תתקשרי לפעמים יא ... מתגעגע עד דמעות תומר
מנצל"ש מורייייייי יא קקי אחת ! את לא אוהבת אותי יותר ? מנסגר איתך תתקשרי לפעמים יא ... מתגעגע עד דמעות תומר
T tribe spirit New member 18/8/04 #10 אוף!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif מיס רונקי לא עונה לטלפון יום לפני! רק רציתי לומר לך שיהיה בכייייף....למרות שעד שתחזרי זה בטח יעבור לדפים הבאים..
אוף!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif מיס רונקי לא עונה לטלפון יום לפני! רק רציתי לומר לך שיהיה בכייייף....למרות שעד שתחזרי זה בטח יעבור לדפים הבאים..