אוף, משעמם פה
.

iguessgrampy

New member
אל תעודד אותו!!!

זה הדבר האחרון שאנחנו רוצים שמבקר יראה בפורום.

חבל, אבל יחסית ללפני חודש-חודשיים

שאז הפורום היה מאוד פעיל ומענין, היום הוא הרבה יותר יבש.

mishmishi

New member
אני חושבת שהוא התחיל להיות יבש

מאז שהתחלנו את מכשפי המישורים (ואני חושבת שלפומי מגיע הרבה על זה...) אבל הקטע הוא שמאז שהתחלנו את המשחק בעצם קצת נטשנו את הפורום. ועכשיו כשאנחנו חוזרים קצת ריק. זה נכון- מדי פעם קפצנו לביקור אבל לא באופן תמידי וכאלה... אולי נתכנן עוד משחק? אני בטוחה שיהיו פה עוד כאלה שרוצים. הרי שמכשפי המישורים לקראת הסוף אני חושבת.... עוד מעט המלחמה (ועידה אנחנו קורעים לכם את הצורה!! הי הי הי הי הי... GO אופל!!) מה דעתכם? שננסה עוד משחק?

PUMI for ever

New member
למען האמת

אי אפשר להגיד שהמשחק עדיין בכלל התחיל, חבל שיש תחושה של סיום לפני ההתחלה ...

בורן

New member
באמת?

ברגע שנהרוג את חבורת הבוגדים המסריחה שנקראת מכשפי האופל, יגמר המשחק, לא?

PUMI for ever

New member
ולהודעה שלך מתאימות 2 שאלות :

1. מתי יהיה בדיוק ה"רגע" הזה שבו תהרגו אותם. 2. האם המשחק לא יכול להמשיך אחרי המוות שלהם, אחרי הכל, המטרה שלכם היא להשתלט על העולם

mishmishi

New member
יאללה פומי!!

כסח לוועידה הזאת את הצורה!!! ואני מצטערת אם לא הבנתי אותך נכון בקשר למשחק...

יאלה,

ברגע שמכשפי האופל ימחקו(אם זה תלוי בי זה יהיה בקרוב...)אז אין לנו מתחרה ובשביל לכבוש את העולם אנחנו לא צריכים להתאמץ, לא? *אל תדאג זה שאנחנו מקימים משחק זה לא אומר לברוח מהמשחק שלך.

בורן

New member
קדימה וועידה!

קדימה וועידה! בוז אופל! קדימה וועידה! בוז אופל! קדימה וועידה! בוז אופל! קדימה וועידה! בוז אופל! קדימה וועידה! בוז אופל! קדימה וועידה! בוז אופל! קדימה וועידה! נראה להם מה זה!

elik101

New member
הלו הלו

אני לא יודע מי אתה אבל מספיק עם היחס הזה לאופל כל הזמן רומסים אותו דורכים עליו מקללים עליו וזורקים עליו דברים.... ניסית פעם להבין את האופל ? אולי יש לו אופי נעים? האם פעם הקשבת לאופל? אולי יש לו משהו חשוב להגיד? תנסה לחבב את האופל תאמץ אותו ללבך ותגלה איך האופל מקיף אותך בחמימות ובאופל.... אני אומר דיי לשנאה התהומית לאופל לימדו אותו והכירו אותו אולי עוד תאהבו אותו

iguessgrampy

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד לכם-../images/Emo16.gif

טוב אם הדיון היה באנגלית זה היה יותר מגניב...אוף!

למעלה