אוף משעמם לי

keren007

New member
אוף משעמם לי ../images/Emo4.gif

לאן כולם נעלמו? דווקא כשאני יכולה לדבר כולם ברחו לי? אבא שלי רוצה שאני אתחיל ללמוד למבחנים שיש לי בסוף הקיץ, הייתי ממש טיפשה....... כל השנה זילזלתי בלימודים ועכשיו אני משלמת על זה
איי משגעים אותי באיי סי קיו, נמאס לי
אני מוחקת עוד אנשים מהרשימה או יש לי רעיון, אני אפעיל את הקאזה ואוריד שירים שהרבה זמן כבר רציתי להוריד.............. טוב, מצאתי עיסוק ל-5 דקות הקרובות

היי אני פה

תכננתי או להתקשר לחברה או לצפות בטלוויזיה, אבל אין לי בעיה לבלות עוד כמה דקות מול המסך.... אפשר לדבר על עצמי? השנה הלכתי למתמטיקה מוגברת "למוכשרים", ובמבחן אמצע שנה אני הייתי היחידה שקיבלה 100, וגם יש מעט בנות בכתה (6 כולל אני מתוך 23), אז זה בכלל גאווה והכל. אתמול עשיתי את המבחן סוף שנה וכשעברתי על המבחן אחרי שסיימתי לפתור, מצאתי לפחות טעות אחת בכל תרגיל.... בלאט! תיקנתי, כמובן, הכל, ולמען האמת אני לא חוששת לקראת התוצאות, וגם מקסימום אני אעשה מועד ב´. רק שזה יגנוב לי קצת מהחופש כי זה בסוף הקיץ... אררר... עכשיו נשאר לי לחכות לפחות חודש, עד שהאיטיים האלה יבדקו כבר את המבחן המטומטם שלי!

keren007

New member
כן תתגרי בי! בכיף!

מתמטיקה מוגבר?! מאיזה כוכב נפלת?

"מאיזה כוכב נפלת" =

איזה חנונית! או איזה מוזרה!
למה להתגרות? לפעמים לאנשים בא לדבר על עצמם. אבל למה להתגרות? פשוט כשדיברת על לימודי קיץ נזכרת. אבל למה להתגרות? למה? למה?

התכוונתי: למה את חושבת שאני מתגרה?

אולי התת מודע שלי מתגרה בך, אבל אני לא! חוץ מזה לא נראה לי שזה יכול לפגוע בך או משהו. ואני ממש גרועה בספורט אם זה עוזר לך! ואין לי הרבה חברים!

keren007

New member
ספורט?

גם אני גרועה בספורט, אבל זה בגלל המורה שלי......... היא כבר בת 63 ומסרבת לצאת לפנסיה, כל מה שהיא עושה זה לשרוק לי באוזן ולגעת לבנות בתחת... (נשבעת לכם, פעם היא שמה מוזיקה והתחילה לרקוד איתנו וגם נגעה לנו בתחת.........) ובקשר לחברים............. עדיף שיהיו מעט חברים טובים מאשר הרבה חברים לא ממש אהמ....... נחמדים

למעלה