אוף, ממש חייבים? מוכרחיםלהיות שמח?
פ פרדניזון New member 11/10/06 #2 זין בעין אני אפילו אם אזכה בטוטו ארכוש לי בלונדה ייצוגית ולוני יעוף ממכבי, אפילו אז לא אהיה שמח.
צ צאט ניק New member 11/10/06 #3 אני אפילו אהיה עצוב אם לוני יעוף ממכבי. לוני לוני תישאר תהרוס אותם יותר לוני לוני תשאר תהרוס אותם יותר לחן: עממי מילים: עוד יותר
אני אפילו אהיה עצוב אם לוני יעוף ממכבי. לוני לוני תישאר תהרוס אותם יותר לוני לוני תשאר תהרוס אותם יותר לחן: עממי מילים: עוד יותר
א אבנר אפי New member 11/10/06 #6 אוטו סוגסטיה מוכרחים להיות שמח! מוכרחים להיות שמח! מוכרחים להיות שמח! מוכרחים, מוכרחים, מוכרחים להיות שמח!
אוטו סוגסטיה מוכרחים להיות שמח! מוכרחים להיות שמח! מוכרחים להיות שמח! מוכרחים, מוכרחים, מוכרחים להיות שמח!
א אבנר אפי New member 11/10/06 #7 מה שמעלה את השאלה: עד כמה היה רע לדורותי בקנזס? ["אין מקום כמו הבית! אין מקום כמו הבית!].
א א י ל ה New member 11/10/06 #8 וגם את השאלות האם האוטו הזה בטיחותי? האם הוא בא באדום? והאם היית קונה אותו מרופא?
א אבנר אפי New member 11/10/06 #9 "עדיף אוטו מרופא מאשר אוטו מחולה" ככה אני תמיד אומר... בכל הקשר... תמיד!!!