אוף מותק בוא רגע...

טאKילה

New member
אוף מותק בוא רגע...

תמציא לי איזה פנטזיה . לא לא על ציצים גדולים, בעצם מה כ'פת לי נו, תמציא לי משהו מרנין .

RAMESES

New member
לזאת אשר אוהב.

הלכתי יום אחד לתומי על שפת הנהר. מהרהר לי על גורלי כי שפר. לפתע מהצד השני אני רואה דמות מורידה בגדיה וקופצת לנהר. ללא שהיות מוריד אני את בגדי, נותרתי ערום כביום הולדי והחילותי לשחות. דמינתי לעצמי כי הנה תכף אני מחלץ נערה זכה וברה מאסון נורא. הגעתי ללא נשימה לדמות ולהפתעתי כי רבה אני רואה אותה מניפה ידיה בקצב. פולחת את המים כסירת קנו מהירה. איבדתי עשתונות והחילותי לבלוע מים. ראיתי את חיי הקצרים עוברים לנגד עיני ואבדה הכרתי. כשפקחתי עיני ראיתיה מתבוננת בעיני, אהובתי משכבר הימים, מחיכת אלי ואומרת לי. "לא ידעתי כי אתה תנסה לאבד עצמך לדעת עקב אי הענותי אליך". נשקה אותי על שפתי ולחשה באוזני. "אל נא תרדוף אחרי, גם אנה שמור על חייך לזאת אשר תחזיר לך אהבה". ונעלמה.

bugbuster

New member
טאקקק.. אין לי נהר...

אבל היכן שגר.. טבע. הרבה טבע. נוף גיבעי ניתפס כלא מאיים. נכון, לא דרמטי כנוף הררי, אבל גיבעי.. חמוקי גבעות? יש פוקוס? הלכתי היום אחהצ. בטבע. הירהרתי. פינטזתי כמההתי! וכן. לשדיים. שדיים גדולים. נכון זו את המזמינה, ולך אשלח את החשבון, אבל זו את שנתת מידות די שמונים וחמש... להזכיר?
איפוא הייתי? בטבע. הולך.. ומפנטז. ובמיקרה... רכב ארבע על ארבע החליק וניתקע. יושב עמוק עמוק בקוליסים. אישה. איך לא. היא קועה. לא הצלחתי לחלץ. כמה שרוצה להיות סופר גבר, סופר מאצ'ו - לא הלך. אבל.. הצעתי לה להיצטרף. כן,, בנאלי... אלי. למישכן רווקים דל. את יודעת איך זה. כשלרגע היא חייבת להאחז בזרועך כשכימעט מועדת לרגע? בהליכה. ושדיים כבדים של די שמונים וחמש נהדקים לשניה? את לרגע אחריה, סוקרת. במבט צידי מהיר, רגלים בג'ינס. ארוכות. שדיים מיזדקרים כבר היזכרתי, כולל מידות. כשלרגע מאט, במיקרה... מבט כשהיא לפני, גמישה, איילה חטובה, תחת חצוף. אני חולה על מותניים צרים. היו. זה אוטו של אבא אמרה.. מבינה? שמונה עשראית כזאת? להמשיך? או כבר לשלוח חשבון?

טאKילה

New member
א'תה שומע????../images/Emo5.gif

חומד נראה לי שההיא הוא לא היא, יש לי תחושת בטן שזה גבר . אני קוראת הודעות שלה, יש שם הרבה בורות, נראה לי שזה מתחזה שלא הכין טוב שיעורי בית . ואולי אני טועה . :)

bugbuster

New member
טאאקק? דו איי ריד יור ליפס?

את מיתכוונת ל.. ששאלה על מידות? רגע... אני רץ שניה.. חוזר אליך..

טאKילה

New member
אמממממממ...

לאן אתה רץ בגשם? חכה, אולי אצטנף לי מתחת מעילך
אהה מיישרת כוונות, כן .

bugbuster

New member
טאקק... אני משיב לחשד!

טאקק חביבה... מניפלאות הווירטואל, האין זאת? המחשבה התמידית מיהו מי.. הידיעה התמידית שלעולם אינך יודע.. הופכת לידע.. וניסתרת תמיד.. זה מסעיר! דוגמא.. כן.. ניתפסתי..! אני מיתוודה טאקילה! זה אני! והרי אינני. הלוואי מתוחכם עד כדי כך. אבל כמי ששדיים הם מוקד הריגוש שלי, אני חושב על זה מבעד לפילטר ששמת ושואל את עצמי - למה לא! איזה תשואה הייתי מקבל, כמניפולציה שכזאת.. לערב נימה אישית..? היתגריתי ויותר כשציינת מידת חזייה. את שלך. מותר? וחוזר לנושא - היה לי חשד. ובכיוון אחר לגמרי. לרמוז? למי כתבתי: "את צוחקת עכשיו" תחשבי על זה. כשהפורום מדשדש... ואומר את זה לא בשלילה חלילה להפך. בהערכה למניפולציה חיובית. יצירתית. נשית נורא. אופפ.. אני קשקשן נורא..?

טאKילה

New member
אופסססססססססס מותק...

רגע רגע :) התבלבל לי, מי זו ההיא מהציצי? התכוונת לומר שזה אתה? אם כן אתה אדיר . זה בורות לאישה אבל כגבר זה משעשע . :) למי כתבת, תן עוד רמיזה כזו שקופה . כן אני מחוייכת .

bugbuster

New member
היתבלבל לה.. נו בטח...

לא.. לא יקירה... הייתי מודה בשימחה לו אני הוא המניפולטיסט הזה.. חשבתי שזו ג´י תשע תשע עצמה. פשוט ככה. ואומר שוב, לא בשלילה - אלא בהערצה ממש.
ומאידך.. זו היית את שפתחת לי את אפיק המחשבה לכיוון גבר, ואני מודה (תרתי משמע - הודאה ותודה) וזה לא מחמיא לי, ורק מראה עד כמה לא מתוחכם מספיק למניפולציה כזו. ומתרי דך...
אולי אני מחנטרש ומחנטרש.. ו... מטשטש

tshashkeberman

New member
אוי אדון באסטר

אני שמח שלפחות אתה מודע למצב הבנאלי שלך.. מחרטש ו מחרטש... בלי סוף למה לא תיתן לנו מידי פעם קצת סיפורים מעניינים? שתף אותנו בחייך המסעירים... מקווה שהם כאלו כי אתה טיפוס מאד מאד בנאלי... אבל מה ? אני מעדיף לראות את שמך מעל סיפור מעניין ומחרמן מאשר סתם התקשקשות מטומטמות כאלה ואחרות... ברמן!

bugbuster

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif צ'מע!

אם לא היית קיים, היו צריכים להמציא אותך!
אתה מבין? מהם חיי ללא שירשורים? ואתה חביבי, משרשר, מברבר, משרשר, מברבר.. משרשר אותי!
אנא חביב, המשך נא המשך!
נסה אותי. אתה לא מתאר לעצמך מה מוכן לעשות למען שירשור מסעיר!

טאKילה

New member
אם לא היית קיים..../images/Emo122.gif

עם מי יכולתי לחלוק מסרים על הירהוריי בדבר הציצי ש ?

bugbuster

New member
../images/Emo9.gif חחח טאאקק... ../images/Emo24.gif

לא כל כך ירדנו לפואנטה. היינו צריכים לעבוד על זה. לא'משנה... שנסביר?
הפנטזיה על הבחורה בטבע.. אולי ביגלל הברמאן המתוסכל שכל כך מבסוט ממני, לכתוב? אפרופו.. הייתי בארמאן.. שיקרא אותי בסטוצים, שירשור מכונס - "זה לא ניגמר" חחחח..
טאאקק, משו' לא בסדר! אני מבוהל רצח מג'י תשע תשע כוכבית! המנהלת שלנו. היא קוראת לי בשירשור האחרון: באגי, לאב יו, לא הולכת בלי, טאאאק, את גם מנהלת פורומים. דברי איתה! זה חייב להפסיק! אגב, יש אצלך את "הרע של הפורום"?

טאKילה

New member
bugbuster ../images/Emo24.gif

אם כך הירידה נשארה פנטזיה
לא ממשנו . רגע רגע, מה זה? הפכת אותי לבוררת בינך ובין g'99 ? היא חמודה, מה נבהלת? אולי נפלטת לה לאב יו, מותק,,שמעת על פליטה מוקדמת? אהה אצלי בפורומים אין את הרע .
אני צריכה להמציא אחד כזה לדעתך ?

*g99

New member
באגוש,

אל תהייה מודאג בגללי.. כמו שטאקילה כתבה,פליטה מוקדמת <גם לנו יש כאלו> חחח מה לעשות שאתה כזה מאמי..התאהבתי,זהו..לא יוצא לי מהראש חחח }{

bugbuster

New member
טאקק, את רואה את השיטה שלה?

הכאילו כזותיאית, כזאת! הנה, ציטוט: חחח מה לעשות שאתה כזה מאמי.. התאהבתי, זהו.. לא יוצא לי מהראש חחח }{ עם זה עם ה-חחחח אז סתתםםם צחוקים. אם זה בלי.. באג.. אני לא יודעת איך להגיד את זה. אתה.. אתה פשוט.. טוב, אני לא מאמינה באלוהים, אבל.. מה לעשות שאתה כזה מאמי.. התאהבתי, זהו.. לא יוצא לי מהראש! אז חוץ מלחשוב שאדוני הפגיש בינינו אני כבר לא יודעת מה לחשוב... בלהה בלההה. ג'י תשע תשע כוכיבית שני מיפלסים.. אינויאנדו? ומוסטלי וולקאם!
אלא שחצית קוו אדום כשכתבת התאהבתי . בחייאת ג'י! אני הרע של הפורום!

*g99

New member
חוץ מיזה שיש לי משהו עליך שלא

אמרתי לך שאני יודעת עליו..אז אתה לא הרע היחידי שלמ הפורום חחח ההבדל הוא שאני שומרת לשעות כאלה את המידע ובשעת הצורך (רצוי לשמור לעצמי) אני יורה חחוחחחחח

bugbuster

New member
ג'י... ווקשהההה..! על אחת אני יודע,

אבל מי עוד? את חייבת.. פליזזז.. חוץ מההיא, יותר רע ממני?
מה קרה לך? את כאן ביכלל?

למעלה