אוף מה קורה איתי??!

נטלי ב

New member
אוף מה קורה איתי??!

חלמתי שאני חולמת חלום צלול...הבנתם?! בינתיים כל מה שיצא לי עד עכשיו זה לחלום שאני עושה משהו (כמו שחלמתי שאני עושה ווילד). חלמתי שאני נמצאת עם מישהי שעוזרת לי לחלום חלום צלול. חלמתי את החלום הצלול בתוך החלום ואמרתי גם "הגבר צלילות", שפשפתי ידיים וגם אמרתי לעצמי 2*3=6.. ואפילו ריחפתי קצת, אבל אז אמא שלי קראה לי והעירה אותי מהחלום צלול (אפילו חשבתי באותה שניה שהתעוררתי, איך אני אבוא לפה וארשום שחלמתי חלום צלול בלי שום טכניקה). בינתיים חלמתי עוד סתם חלומות ואז לפני שעה התעוררתי. האם מה שחלמתי נחשב חלום צלול?! נמאס לי לחלום חלום בתוך חלום!זה סתם מטעה אותי כל פעם מחדש....
נטלי

IC4

New member
וואי כמה זמן לא הייתי פה

כמה כיף לחזור
מצחיק אותי שאני מוצא מישהי שקרה לה מה שקרה גם לי היה לי גם חלום אחד שהיה חלום המשך לחלום קודם לו שהיה כמו סרט ובחלום השני הCAST של משתתפי החלום הקודם חזרו באוטובוס ואני מנסה להסביר להם שאנחנו בחלום, כי אז אני יכול לחלום בוודאות באופן צלול אם אני יודע שאני בחצלול ובשלב מסוים העפ]תי אנשים מהאוטובוס ואמרתי לאחרים - רואים?! אני מעיף אנשים מהאוטובוס!!! איך זה הגיוני אם אנחנו לא בחלום?!!?!?!?? אבל הם עדיין לא השתכנעו... באסה
היה לי גם חלום שאמרתי "הגבר בהירות/צלילות" וזה אכן הגביר בהירות של החלום לרגע אבל הייתי צריך לעשות את זה כל הזמן כי הבהירות ירדה אם לא שמתי לב והייתי מודע לחלום אבל לא עזר

דנה^^

New member
ואני אומרת...

מה אכפת לך מה אחרים חושבים? אתה יודע שאתה חולם? למה לשכנע אחרים? מילא הם סתם המצאה של התת מודע
אז תגיד להם לכו לעזעזל, זה החלום שלי ויש דברים שאני רוצה לנסות :) בהצלחה בהמשך ברוך הבא, ו..גמני לא כתבתי פה הרבה זמן :\

Variety

New member
תגובה

לדעתי כאן רואים את ההבדל בין חלום צלול - לחלום צלול דמי, שחולמים שאנחנו צלולים. לדעתי זה סוג של צלילות, אך מאוד נמוכה. אם אנחנו מתחילים לחלום חלומות כאלה, כאשר כל הבזמן חלמנו חלומות רגילים לדעתי זה מעיד על עליה בצלילות בחלום. עוד לא לרמה של צלילות כמו ביום יום, אך זה סוג של צלילות. אם החלומות האלה מתחילים לאחר שחלמנו הרבה חלומות צלולים ברמה גבוהה, זה מעיד על ירידה בצלילות. לדעתי כדאי להתחייחס לחלומות האלה כאינדיקטור להתקדמות שלנו. באמת, למה לשכנע אחרים? אבל זה לא דבר שאנו שולטים בו, אנחנו פשוט עושים את זה כי זה נראה לי הגיוני - מה שמעיד שאנחנו לא לגמרי צלולים, כי אם היינו צלולים היינו רואים שזה לא הגיוני. אפשר להשתמש בזה להעלאת הצלילות, כאשר נגיד לפני השינה כמה פעמים בלב משפט כמו "כשאסביר לאחרים שזה חלום צלול, אדע שאני חולם ואגביר את הצלילות" או משפט דומה שיעזור לנו להגביר את הצלילות.

נטלי ב

New member
יש!!!

איזה כיף לשמוע את זה!
אני מתקדמת!
תודה על ההסבר! יאללה ביי נטלי

למעלה