אוף מה עובר עלי????

shadow Prince

New member
אוף מה עובר עלי????

הלכתי לישון ב-6:30 בבוקר אחרי שדיברתי כל הלילה עם 2 חברים טובים במסנג'ר. השארתי את המחשב עובד עם הורדת סרטים באימיול. קמתי ב-8:30 וגיליתי כי הספק כוח של המחשב שלי הלך פייפן. הייתי חייב ללכת לקנות ספק חדש (מה לעשות, המחשב זה החיים שלי
) הגעתי הביתה עם הספק החדש, החלפתי את הספק הישן בחדש והחיים חזרו... אחרי שהכל עבר והמחשב התחיל לעבוד שמתי לעצמי קצת מוסיקה והווינאמפ החליט להתעלל בי קצת. הוא שם לי את השיר של נינט טייב "אם תבוא" לא יודע למה אבל הפעם השיר הזה הוריד לגמרי את המצב רוח. אני מרגיש הכי זוועה שאפשר להרגיש לא יודע מה עובר עלי ולא יודע למה זה בכלל

../images/Emo204.gifאוווו ../images/Emo23.gif אל תרגיש עצוב!

אין לי איך לגרום לך לשמוח, אפשר לנסות לשעשע, אבל זה יישמע דבילי מדיי. ;[ כי זה בא ממני. מי שטוב לו ושמח כף יימחא! נה... עזוב! פשוט תנסה לא לחשוב יותר מדיי על דברים מדכאים!

../images/Emo204.gifאז תנסה להסיט את עצמך

תנסה שוב, כמה שאתה יכול, ממחשבות מדכאות. או שפשוט תשכב במיטה תחשוב על כל הדברים הרעים, תוציא את הכל מהראש, ואז אתה תרגיש יותר טוב. זה עוזר לי בכל אופן.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אני מבינה לגמרי על מה אתה מדבר

לא מבטיחה שאגרום לך לשמוח אבל לדבר תמיד עוזר אם אתה רוצה תשלח לי מסנג'ר.. :]

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif חח ניקוש ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

עשית לי מצב רוח טוב עם ה"מי שטוב לו ושמח.." חחח הרגת אותי ואני בכלל עצובה כבר כמה ימים חחח אתה גדול אתה.

היי בר מה המצב מותק שלי ... ../images/Emo13.gif

אמרתי לך שזה מה שיקרה למחשב שלך עם תשאיר אותו ללילה הוא היה דלוק נון סטופ שנתיים כמעט אז סביר להניח שהספק ילך פייפן ואת זה למדתי אחרי מה שקרה לי עם המחשב שלי עכשיו אני מדי פעם סוגר אותו כדי שינוח. בקשר למה שקרה לך אל תשים לב למה שקרה לך עם השיר הזה והכל זה סתם אל תיתן לכל דבר קטן להוריד לך את המצב רוח תהיה חזק זה הכי חשוב.

למעלה