אוף!! למה הם לא פותחים ת´פורום!!!

Silver Fox

New member
אני מתחילה, מוריה

קוראים לי קאסי. אני לא יכולה לגלות לכם מה שם המשפחה שלי ובאיזה עיר אני גרה. זה לא שאני ביישנית. אני פשוט זהירה. כי אם היירקים יתפסו אותי ואת החברים שלי, כולנו אבודים. גם אתם. אתם בטח חושבים שיש לי הזיות ושיש לי מחלת רדיפה, אבל לא. זאת האמת. היירקים כאן. והם רוצים להשתלט על כל העולם ועל כל הגלקסיה ובכלל, להיות שליטי היקום... (תמשיכו מהמילה "יקום")

בעעעעעעעעעעעעע../images/Emo188.gif

לא עושים את זה ככה!!!!! צריך קודם לחכות קצת שכולם יראו את השירשור ויגידו אם הם רוצים להישתתף או לא, ואז צריך לקבוע תורות... אני מכירה את המשחק הזה מחוץ לאינטרנט... חוץ מזה שיום אחד הייתי ממש ממש משועממת אז היסתכלתי בדפי הארכיון... והיה שם שירשור אחד עם המשחק הזה... מי שרוצה לראות את השירשור שיסתכל בעמ´ 6 או 7 בארכיון(אני כבר לא זוכרת). ולמי שאין כוח לבדוק את השירשור ולראות איך מתנהל המשחק (מומלץ!!!)-אני אסביר בקצרה את החוקים: קודם-כל צריך לקבוע תורות. הראשון שמתחיל פותח שירשור חדש. הוא רושם שם טקסט כלשהו שקשור לאנימורפס, ורושם (בכותרת!!!!) את המילה האחרונה שהייתה בטקסט שהוא רשם. זה שאחריו פותח הודעה חדשה כתגובה להודעה שלו ורושם שם טקסט שמתחיל במילה שהייתה המילה האחרונה של הטקסט הקודם (המילה שרשומה בכותרת). זה שאחריו לא מגיב להודעה של זה שלפניו אלא רושם הודעה כתגובה להודעה הראשית. כנ"ל זה שאחריו. שניהם פועלים לפי ההוראות הקודמות. וכך זה ממשיך הלאה והלאה. עכשיו לכלל החשוב ביותר: לא סתם רושמים את המילה האחרונה בטקסט בכותרת. אסור לך להיסתכל בטקסט שרשמו לפניך!!! אתה צריך להמשיך מהמילה שרשמו בכותרת ואסור בשום פנים ואופן בכל מצב שהוא להיסתכל על הטקסט שרשמו האנשים לפניך!!!!! מיסתכלים על הטקסטם שרשמו שאר חברי המשחק רק בסוף!!! זה מפני שהקטע של המישחק הוא שהראשון רושם משפט אחד, השני רושם משפט אחר שקשור למשפט הראשון רק באות האחרונה והשלישי כנ"ל!!!!!! זה יוצר בסוף טקסט ממש מצחיק שכשנגמר המשחק אפשר לקרוא ואז רואים מה יצא מכל הטקסטים יחד. וזה יוצא מצחיק!!!!! אז אל תסתכלו על הטקסטים עד שהמשחק נגמר!!!!!!!!! טוב, אני מקווה שרשמתי מובן מספיק. אני לא ממש טובה בלהסביר
תקראו את זה טוב-טוב ואם יש משהו לא מובן בהוראות תשאלו או תלכו לראות אך הולך המשחק ומה עושים בשירשור המשחק הקודם (מס´ הדף בארכיון רשום למעלה). עכשיו, אחרי ששיננתם את החוקים בעל פה ואתם בטוחים שאתם מבינים את המשחק, אתם מוזמנים להתחיל לרשום את עצמכם למשחק ולקבוע את תורכם. אממממ.... מ.ש.ט תהייה ראשונה כי היא הציעה את המשחק, סילבר פוקס שנייה כי היא הגיבה שנייה ואני שלישית. תגיבווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lorien

New member
לא ממש

הבנתי איך משחקים....וגם, צריך להיות סדר מסויים. כמו תורות או משהו

lorien

New member
או. קיי!

כל הכבוד על ההסבר! גם אני חשבתי שמשהו fishy מתרחש פה! בכל אופן, בואו נתחיל מחר, טוף?

לא..../images/Emo188.gif

את בעיקרון מגיבה להודעה של זה שלפנייך, לפי התור שלך.. אבל כדי שהשירשור יהייה יותר מסודר צריך לשרשר את כל ההודעות להודעה הראשית. קיי?

איזה חלק לא הבנת?../images/Emo188.gif

טוב, לומשנה, אני אסביר מהתחלה ובקצרה. זה החוקים: קובעים תורות במשחק. עד עכשיו זה ככה: מורייה ראשונה, לילך (סילבר פוקס) שנייה, אני שלישית, לוריין רביעית ואת יכולה להיות חמישית. מורייה, שהיא הראשונה, פותחת שירשור חדש למשחק. היא רושמת בתוך ההודעה טקסט כלשהו שקשור לאנימורפס ובכותרת רושמת את המילה האחרונה שהייתה רשומה בטקסט שלה. לילך, שהיא השנייה, רושמת הודעה חדשה כתגובה להודעה של מורייה ורושמת בתוכה טקסט שגם קשור לאנימורפס. היא רושמת בכותרת את המילה האחרונה בטקסט שלה גם-כן. אחריה אני, השלישית. אני צריכה לרשום את ההודעה שלי כתגובה להודעה של מורייה כי ככה זה יוצא יותר מסודר. אני רושמת בתוך ההודעה טקסט שקשור לאנימורפס, וכמו לילך ומורייה אני גם רושמת בכותרת את המילה האחרונה בטקסט שלי. אחר-כך לוריין, הרביעית. היא עושה בדיוק את אותו הדבר כמוני. וככה זה ממשיך עד שמישהו מחליט שנגמר המשחק, ורושם "סוף". אל תרשמו סתם שנגמר המשחק. תחכו קצת עד שתראו שזה מתחיל להימאס. טוב? *הכי* חשוב זה לזכור את החוק הבא: אסור לאף-אחד להיסתכל בטקסט שרשום בהודעות עד סיום המשחק. הקטע הוא שבסוף יוצא מן סיפור מוזר ומצחיק כזה... קיי? עכשיו ברור? אם זה עדיין לא ברור תסתכלי בעמ´ 6 או 7 בארכיון ותראי את שירשור המשחק האחרון. אולי אם תראי דוגמא של המישחק תביני מה הולך פה. אבל אם את מתכוונת לעשות ככה תזכרי שמי שרשם הודעה לא ידע מה רשם זה שלפניו. הוא סתם המשיך את המילה שהייתה רשומה בכותרת של הקודם. קיי? אני שמחתי לעזור לך
(למרות שיכול להיות שלא ממש הצלחתי
)...

קיי, אבל צריך שמוריה תתחיל את../images/Emo188.gif

המשחק.. היא ראשונה... אני רק מקווה שהיא תיכנס לכאן עד מחר

Digi Lista

New member
היי זה על עיקרון המשחק עם הדפים...

שעושים בשיעורים משעממים...אני משחקת בזה הרבה...אז אולי אני אצטרף גם?...טוב נראה איך זה ילך באינטרנט...

יאקומו

New member
אה!

המשחק הזה... הבנתי משהו אחר... לא משנה, הבנתי איך משחקים, מתחילים?

אווף..... איפה מורייה?!? מישהו../images/Emo188.gif

יכול להגיד לה להיכנס לפורום באייס?

Silver Fox

New member
מוריה, הלו!

יו אר אה לייף?! אנשים אתם חיים בכלל?! קומו עורו הת-עו-ררו!

מ.ש.ט

New member
זה מ-ו-ר-י-ה!!!!

לא מורייה! לא מורייה! אומרים את זה אותו דבר אבל כותבים את זה מוריה! ואני לא יכולה לשבת עכשיו ליד המחשב... ושתדעו... אני שומרת שבת...

אני ערה../images/Emo3.gif../images/Emo188.gif

אני מנסה להגיב הרבה, אבל רוב הזמן אין למה... אני אנסה לחשוב על איזה טופיק, אבל אני לא ממש טובה בזה...

למעלה