בעעעעעעעעעעעעע../images/Emo188.gif
לא עושים את זה ככה!!!!! צריך קודם לחכות קצת שכולם יראו את השירשור ויגידו אם הם רוצים להישתתף או לא, ואז צריך לקבוע תורות... אני מכירה את המשחק הזה מחוץ לאינטרנט... חוץ מזה שיום אחד הייתי ממש ממש משועממת אז היסתכלתי בדפי הארכיון... והיה שם שירשור אחד עם המשחק הזה... מי שרוצה לראות את השירשור שיסתכל בעמ´ 6 או 7 בארכיון(אני כבר לא זוכרת). ולמי שאין כוח לבדוק את השירשור ולראות איך מתנהל המשחק (מומלץ!!!)-אני אסביר בקצרה את החוקים: קודם-כל צריך לקבוע תורות. הראשון שמתחיל פותח שירשור חדש. הוא רושם שם טקסט כלשהו שקשור לאנימורפס, ורושם (בכותרת!!!!) את המילה האחרונה שהייתה בטקסט שהוא רשם. זה שאחריו פותח הודעה חדשה כתגובה להודעה שלו ורושם שם טקסט שמתחיל במילה שהייתה המילה האחרונה של הטקסט הקודם (המילה שרשומה בכותרת). זה שאחריו
לא מגיב להודעה של זה שלפניו אלא רושם הודעה כתגובה
להודעה הראשית. כנ"ל זה שאחריו. שניהם פועלים לפי ההוראות הקודמות. וכך זה ממשיך הלאה והלאה.
עכשיו לכלל החשוב ביותר: לא סתם רושמים את המילה האחרונה בטקסט בכותרת.
אסור לך להיסתכל בטקסט שרשמו לפניך!!! אתה צריך להמשיך מהמילה שרשמו בכותרת
ואסור בשום פנים ואופן בכל מצב שהוא להיסתכל על הטקסט שרשמו האנשים לפניך!!!!!
מיסתכלים על הטקסטם שרשמו שאר חברי המשחק רק בסוף!!! זה מפני שהקטע של המישחק הוא שהראשון רושם משפט אחד, השני רושם משפט אחר שקשור למשפט הראשון רק באות האחרונה והשלישי כנ"ל!!!!!! זה יוצר בסוף טקסט ממש מצחיק שכשנגמר המשחק אפשר לקרוא ואז רואים מה יצא מכל הטקסטים יחד. וזה יוצא מצחיק!!!!!
אז אל תסתכלו על הטקסטים עד שהמשחק נגמר!!!!!!!!! טוב, אני מקווה שרשמתי מובן מספיק. אני לא ממש טובה בלהסביר
תקראו את זה טוב-טוב ואם יש משהו לא מובן בהוראות תשאלו או תלכו לראות אך הולך המשחק ומה עושים בשירשור המשחק הקודם (מס´ הדף בארכיון רשום למעלה). עכשיו, אחרי ששיננתם את החוקים בעל פה ואתם בטוחים שאתם מבינים את המשחק, אתם מוזמנים להתחיל לרשום את עצמכם למשחק ולקבוע את תורכם. אממממ.... מ.ש.ט תהייה ראשונה כי היא הציעה את המשחק, סילבר פוקס שנייה כי היא הגיבה שנייה ואני שלישית. תגיבווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!