איזה לילה היה לנו../images/Emo1.gif
ליהי ישנה אתמול עד שבע וחצי בערב (מחמש וחצי..) מה שכבר עורר את דאגתי. היא קמה טיפה מעוכה אבל בסדר. אכלה אשל שלם ואז אחרי דקה הקיאה הכל. נגעתי בה הילדה קדחה. נתתי אקמולי היא הקיאה ישר שוב. עשיתי לה אמבטיה נעימה החום ירד, היא לקחה בקבוק ונירדמה (בשעה 20:00) שזה הדהים אותי. בשעה 22:50 בערך הילדה מתעוררת בצרחות, החצי מרים אותה וצורח "היא בוערת" אני נוגעת בילדה היא קודחת. יש לה 39.5 מעלות חום!!!. ישר אקמולי היא בקושי טועמת אותו וישר מקיאה!!!! שוב מקלחת וטלפון למוקד. החצי מוצא שיש אקמולי בנרות בבית. על הקופסא כתוב לפני גיל 3 להתייעץ עם רופא. אני מדברת עם המוקד ומסבירה שהיא מקיאה את האקמולי. האחות מתעקשת לתת רק אקומלי דרך הפה ולמהול במים זה יעזור
. ואני מתעקשת אבל היא מקיאה את האקמולי זה לא יעזור אם נמהול. האחות בשלה. אמרתי יפה תודה וניתקתי. החצי כמובן ישר מהל את האקמולי במים וליהי כמובן הקיאה מיד. התקשרתי להזמין רופא הביתה. הרופא יגיע תוך שעתיים. עשיתי חשבון מהיר: השעה כמעט 23:00 בלילה, הילדה קודחת מחום, מקיאה אקמולי והרופא יגיע רק עוד שעתיים?!?! התקשרתי שוב למוקד של מכבי ובררתי אם יש עדין מוקד פתוח. למזלי המוקד בכפר סבא פתוח עד חצות. במיידי יצאנו מהבית אני, החצי וליהי כולנו בפיזמות. הגענו למוקד הינו רק אנחנו הרופא ישר קיבל אותנו בדק את ליהי (אוזניים, גרון ריאות) ואמר שאכן יוצאות לה הטוחנות וגם כנראה חטפה וירוס. נתן לה ישר אקמולי בנר. ולא להאמין תוך 2 דקות היתה לי ילדה חדשה ביידים. לא בוכה, צוחקת עם המון תאבון ולא מקיאה. ליתר בטחון הוא נתן לנו מרשם לפרמין (במידה והיא תקיא). בשעה 24:00 הינו כבר בבית. ליהי ישנה, החצי הספיק להיות בסופר פארם לקנות את הפרמין. הלכנו לישון (אני עם ליהי בחדר). בשעה 4 לפנות בוקר HAPPY קמה!!!!! היא היתה חייבת לצאת החוצה (אכלה חמין ביום שבת
). פתחתי לה את הדלת וחזרתי לישון אחרי חצי שעה אני קמה כי יש נביחות ודפיקות בדלת. HAPPY חזרה הביתה והדלת לא נפתחה מעצמה?!?! בקיצור בחמש וחצי בבוקר שבנו כולנו למיטה החמה. אוף איזה לילה!!!!!!!!!!!!