אוף ליהי עם חום

happy

New member
אוף ליהי עם חום../images/Emo122.gif

היא מתנהגת ממש כרגיל (רק יותר מתבכיינת). במקרה בבוקר נגעתי במצח וחשבתי שהוא חם אז מדדי חום ויש לה 38. היא משתעלת עדין וטיפה מצוננת. אני חוששת שזה מהשינים. כי נראה לי שהיא מתחילה להוציא את הטוחנות. אבל עד עכשיו
השינים יצאו בלי חום (כבר יש 6 שינים). האם לגשת למוקד? האם לתת אקמולי?

סינטה1

New member
אוף, ../images/Emo10.gif תרגישו טוב

תראי, 38 זה לא חום נורא. תמדדי לפני השינה, אם יש עדיין חום אז אפשר לתת אקמולי, אחרת, אם היא נראית ומתנהגת כרגיל אז לא חייבים אקמולי, לפעמים טוב גם לתת לגוף להתמודד בעצמו עם החום (וכך גם לוירוסים יותר קשה לשרוד). תרגישו טוב
ובאמת זה נשמע כמו שיניים. מקווה שמחר תקומו כמו חדשים.

תולו

New member
ממה שאמרו לי

במוקד, בכל ה- 4 פעמים שהתקשרתי לשאול - מתחת ל- 38.5 לא נותנים אקמולי, לעשות אמבטיות פושרות, לשים הרבה מים על הראש, לנגב את הגוף עם מטליות לחות (לא קרות !) ולמדוד חום כל 3-4 שעות (לא כל שעה, כמו שאני עשיתי...). תרגישו טוב

happy

New member
איזה לילה היה לנו../images/Emo1.gif

ליהי ישנה אתמול עד שבע וחצי בערב (מחמש וחצי..) מה שכבר עורר את דאגתי. היא קמה טיפה מעוכה אבל בסדר. אכלה אשל שלם ואז אחרי דקה הקיאה הכל. נגעתי בה הילדה קדחה. נתתי אקמולי היא הקיאה ישר שוב. עשיתי לה אמבטיה נעימה החום ירד, היא לקחה בקבוק ונירדמה (בשעה 20:00) שזה הדהים אותי. בשעה 22:50 בערך הילדה מתעוררת בצרחות, החצי מרים אותה וצורח "היא בוערת" אני נוגעת בילדה היא קודחת. יש לה 39.5 מעלות חום!!!. ישר אקמולי היא בקושי טועמת אותו וישר מקיאה!!!! שוב מקלחת וטלפון למוקד. החצי מוצא שיש אקמולי בנרות בבית. על הקופסא כתוב לפני גיל 3 להתייעץ עם רופא. אני מדברת עם המוקד ומסבירה שהיא מקיאה את האקמולי. האחות מתעקשת לתת רק אקומלי דרך הפה ולמהול במים זה יעזור
. ואני מתעקשת אבל היא מקיאה את האקמולי זה לא יעזור אם נמהול. האחות בשלה. אמרתי יפה תודה וניתקתי. החצי כמובן ישר מהל את האקמולי במים וליהי כמובן הקיאה מיד. התקשרתי להזמין רופא הביתה. הרופא יגיע תוך שעתיים. עשיתי חשבון מהיר: השעה כמעט 23:00 בלילה, הילדה קודחת מחום, מקיאה אקמולי והרופא יגיע רק עוד שעתיים?!?! התקשרתי שוב למוקד של מכבי ובררתי אם יש עדין מוקד פתוח. למזלי המוקד בכפר סבא פתוח עד חצות. במיידי יצאנו מהבית אני, החצי וליהי כולנו בפיזמות. הגענו למוקד הינו רק אנחנו הרופא ישר קיבל אותנו בדק את ליהי (אוזניים, גרון ריאות) ואמר שאכן יוצאות לה הטוחנות וגם כנראה חטפה וירוס. נתן לה ישר אקמולי בנר. ולא להאמין תוך 2 דקות היתה לי ילדה חדשה ביידים. לא בוכה, צוחקת עם המון תאבון ולא מקיאה. ליתר בטחון הוא נתן לנו מרשם לפרמין (במידה והיא תקיא). בשעה 24:00 הינו כבר בבית. ליהי ישנה, החצי הספיק להיות בסופר פארם לקנות את הפרמין. הלכנו לישון (אני עם ליהי בחדר). בשעה 4 לפנות בוקר HAPPY קמה!!!!! היא היתה חייבת לצאת החוצה (אכלה חמין ביום שבת
). פתחתי לה את הדלת וחזרתי לישון אחרי חצי שעה אני קמה כי יש נביחות ודפיקות בדלת. HAPPY חזרה הביתה והדלת לא נפתחה מעצמה?!?! בקיצור בחמש וחצי בבוקר שבנו כולנו למיטה החמה. אוף איזה לילה!!!!!!!!!!!!

סינטה1

New member
סליחה, אבל הרגת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

HAPPY אכלה חמין? אני לא רוצה לחשוב על הריח של הפלוצים שלה...
תרגישו טוב
ופעם הבאה תנו נר ישר...

happy

New member
היא מאוד אוהבת חמין

אני יודעת שאנחנו צריכים להפסיק לתת לה לאכול את מה שאנחנו אוכלים. אבל היא כזה חזיר
שכואב לי הלב לא לתת לה. ואכן הפלוצים שלה היו מחרידים. מה שלא מפריע לנו לישון איתה ביחד באותה מיטה
.

תוקיתות

New member
אוי בובי איזה פחד זה באמת חום גבוה

אני שמחה שליהי בסדר עכשיו מקווה שהחצי לא חושב שהתות הדביק אותה בוירוס

happy

New member
מתוקה הוא יודע שהתות לא מדביק

את ליהי. תגידי השארנו אצלכם אולי שמיכת פליז ורודה

טאניוש

New member
נשמע באמת וירוס ../images/Emo122.gif

החום גבוה מדי בשביל שיניים. מסכנונה... אותי החתול העיר היום פעמיים לקראת בוקר- פעם לצאת מהחדר ופעם לחזור לחדר, והוא יודע יופי לפתוח את הדלת לבד אבל בטח יותר קל להגיד "מיאוווווו" ואז אמא קופצת מהמיטה לפני שלאון מתעורר ופותחת את הדלת
.

happy

New member
זה לא יאמן דיברתי עכשיו עם המטפלת

של ליהי. היא אמרה לי שאם היא לא היתה יודעת שאתמול בערב היה את כל הסיפור היא בחיים לא היתה מנחשת. היא אומרת שליהי טיפה יותר עיפה אבל היא אוכלת נפלא
(היא תמיד אוכלת מצויין אצל המטפלת), משחקת, צוחקת. הלוואי והכל מאחורינו.

טאניוש

New member
../images/Emo57.gif

את יודעת מה, נראה בדיוק כמו שפעת שהייתה לי. יומיים של חום ממש גבוה, כאב ראש והקאות, יום אחרי זה- עייפות, יומיים אחרי- כאילו כלום, עבר כלא היה
. מקווה מאד שהכל מאחוריכם.

נתושקי

New member
יופי של חדשות!!!

שמחה לשמוע שליהי מרגישה טוב. מקווה שזה באמת מאחוריכם ושתישנו טוב הלילה.

רונה 4

New member
יואו, איזה סרט שעברתם! הייתי מתה...

מקווה שמעתה רק יהיה שיפור. תרגישו טוב. נשיקות לבובונת.

תמי ס

New member
אוף איזה לילה

התעייפתי רק מלקרוא. שמחה שליהי מרגישה יותר טוב, מצטרפת לתקוות שזה היה וירוס קצר.

אוף באמת לילה לבן

עד שהשיניים ייצאו להם, נראה לי שעוד יעברו הרבה לילות כאלה. תמיד שיוצאות לה השיניים זה בא יחד עם וירוס של נזלת, שיעול וכאבי גרון וכמובן חום. הרופא ילדים אמר לי שאם למבוגרים היו כאבי שיניים כאלו כמו שיש לגוזלים, הם היו עוברים לגור בבית מרגוע. הספקתי לקרוא למטה שליהי כבר מרגישה טוב יותר ומקווה שהתקופה הלא קלה הזו תסתיים במהרה, מסכנה קטנה

../images/Emo178.gif גם אנחנו חולים

ביום חמישי (ששווה סיפור בפני עצמו, היה יום מטורף) המופלטה החל להשתעל. ברונכיט קלה. הגוזל עושה לעצמו אינהלציה (פשוט מדהים
מפעיל לבד את המכשיר, בוחר איזה כיסוי אף הוא רוצה, של ילדים או של גדולים ושם לעצמו לבד) ואפילו הולך בשישי לגן כי הרופא אמר שאם אין חום אז אפשר. בשבת החום התחיל לטפס, דיגדג את הארבעים והכי מפחיד: הוא הקשיח קצת שרירים והחל לרעוד (מידי פעם לכחצי דקה). הלילה עבר סביר (כמובן, אחרי שיכוך חום) ובבוקר, אחרי אמבטיה הוא לא החל לרעוד וקצת להכחיל מעל לשפה ובאצבעות (בכלל לא נראה במצוקה נשמתית, יותר משהו שקשור לאיסון של החום בגוף). 39.8 חום במדידה שהופסקה טרם עת (הוא בכה והוציא את המדחום). אדוויל. טלפון לרופא שביקש שנגיע כדי להספיק בדיקת דם. עד שהגענו המופלטה כבר הרגיש קצת יותר טוב. הרופא בדק והכריז על דלקת ראות (מסתבר שהצמרמורות הללו וכן ההכחלה ומעין אנחות קטנות שהוא עשה מתאים פיקס לסיפור חיידקי). קיבלנו אנטיביוטיקה ושבנו הבייתה. בלילה עוד חגגנו עם 39.9 חום, אבל עכשיו, טפו
נראה שיש שיפור ניכר. לי יש צורה של
(למה אין אייקון של קרציצי
) בריאות לכל החולים.

תוקיתות

New member
וואי בנות מה זה החום הזה

אני הייתי נכנסת לפאניקה מטורפת 39.9 מבחינתי זה אישפוז. מה שלום הגוזל עכשיו? דלקת ריאות זה משהו שלוקח הרבה זמן להחלים ממנו, לא?

למעלה