אוף, לא נעים לי להידחף

אוף, לא נעים לי להידחף

מישהי כאן קראה את מה שכתבתי בפורום אחר והמליצה לי להיכנס לכאן אין לי מושג למה אני כותבת כאן בכלל......=\ אה לא יודעת.. אם אתם רוצים לקרוא את מה שכתבתי אני מצרפת קישור (אני מקווה שזה יצליח לי) לא משנה..... המנהל\ת מוזמנ\ת למחוק את מה שכתבתי =\

מדוע...

את חושבת שאת נדחפת? זה לא מועדון אקסקלוסיבי... מוזמנת לשתף ולהשתתף

shanibi

New member
למה נראה לך שאת נדחפת?../images/Emo140.gif

זהו בדיוק המקום! איתך בכאבך ובצערך, שולחת מרחוק
,
ו-
שני

כי כי..

אני לא מכירה אף אחד כאן, לא יודעת בני כמה אתם. אני מרגישה צעירה אבא שלי נפטר לפני 14 שנה, שכול ישן. כאב ישן. לא יודעת. יש לי הרגשה שהאנשים פה מתמודדים עם כאבים שהם טריים עדיין. אני לא יודעת, אוף

shanibi

New member
אל תדאגי, את תכירי

כמו שכולם באו והכירו... וכן, יש פה כאלה עם כאבים ישנים. אני ממליצה לך להישאר פה, יש פה אנשים טובים מאוד, ולפי מה שקראתי בפורום - עוזרים מאוד בעיתות משבר. אז אם את לא יודעת אם לכתוב או לא - תכנסי, תקראי מה שכותבים פה וכשתרגישי מוכנה - תכתבי. בהצלחה! שני

liat1953

New member
באדולינה ../images/Emo24.gif

אף אחד מאיתנו לא הכיר איש כשהגיע לכאן בפעם הראשונה,לכולנו אלו היו גישושים מלווים בכאבים נוראיים.התקבלנו לכאן וקיבלנו המון תמיכה,חום,אמפטיה ואהבה.גם לך מגיע ואין קשר כלל לזמן...הן כולנו יודעים שאצלנו ככל שהזמן עובר הכאב מתעצם ולא ההפך.אז אנא הרגישי הכי נוח שאפשר קבלי
ענק ותרגישי בבית. אז שיהיה שבוע שקט ורגוע

אני כאן

ואחי נהרג לפני עשרים שנה... מסתבר, שעל כאב לא חל חוק ההתיישנות, ובטח הגיל לא קובע. תרגישי בנוח פה! רפאל

אבל, אני אפילו לא זוכרת איך הקול

שלו נשמע.. זה לא כואב לי בכל יום, לפחות לא במודע. כואב לי מדי פעם כשמתקשרים ומבקשים אותו. מה אני אעשה כאן? אבוא כל פעם ואבכה שהתקשרו ועצוב לי?

כן.

תבואי כל פעם שתרגישי שמתאים לך לבוא. פעם זה יהיה בשביל לכתוב שעצוב לך, או להגיד שכואב, או לכתוב שאת לא זוכרת, או שכן.. או שסתם. או שההוא התקשר ושאל.. וגם לכתוב היי! בוקר טוב! ושיהיה יום נפלא, כי ככה מתחשק לך להגיד באותו רגע. תבואי גם לקרוא מה אחרים כותבים. לפעמים זה נופל לך בדיוק בדיוק.. לפעמים את מבינה משהו על עצמך, לפעמים משהו נוגע בך חזק. לפעמים גם לא.. תבואי.. כבר תראי לבד ואז תדעי.. וברוכה הבאה שכחתי להגיד. וערב טוב שיהיה לך אחת מהצד

למעלה