אוף לא נעים לי אבל חופש ואין סומכת היום

זורחת1

New member
אוף לא נעים לי אבל חופש ואין סומכת היום

וכבר אין לי חשק לעשות כלום זה הדבר הגרוע עם אני פותחת את המחשב . כי אחר כך אין לי חשק לעשות כלום. איזה אימא אני עוד לא הכנתי אוכל ועם מכינה אורז וזהו . הבית לא מסודר אבל הוא נקי .רק לא מסודר . איזה נורא זה כשאין מצב רוח הלוואי ויכולתי לקנות מצב רוח או כדור שיעשב הוקוס פוקוס . ומיסכנה הבת שלי בבית וחופש בת .ואני לא עומדת על המילה שלי להגיד לה אני אימא ועל תתחצפי אליי . היא אומרת לי כל מיני מילים .אימי אפילו שמעה אותה אתמואל ואמרה לה עם הית הבת שלי היתי נותנת לך שני סטירות. כי לאימא לא צוחקים שהיא ליפעמים מדברת לא בצורה ברורה .ולא צוחקים על אימא שמיתבלבלת בין שימות של אנשים . ואני שתקתי וגם ניסיתי לקחת בצורה חפיף.אבל באיזה שהיא שלב אימי צודקת .ואני צריכה כוחות בשביל לדבר איתה ולהסביר לה . לא יאומן כמה אני עדישה בזמן האחרון .מה עושים מזה אני כועסת על עצמי. אתמואל נסעתי לאחי שחולה בסרטן ומיתפשט לא .ואני שמיתעצלת לנסוע בגלל שחם לי כי זה איזור רחוקמאוד מאוד . וחם לי אין לי סבלנות בעלי רץ אחרי כמה חודשים ואני בגלל בושה מבעלי לא רציתי לנסוע איתו . ורק אתמואל נסעתי איתו וזהו העיקר שביקרתי את אחי .בעלי אמר לי עם אני לא היתי מציע לך ללכת לא היית הולכת . מה קורא לי מה זה .לא אכפת לי איך ניראת גועל נפש .נוסעת לטיול עם בעלי לכמה ימים .ואין לי חשק להכין את התיק לנסיעה אוף

ד קובי

New member
זורחת יקרה ../images/Emo24.gif

לכולנו יש ימים טובים יותר וימים פחות טובים... התחושות שלך מובנות יקירתי אבל נסי להתעודד, הכיני את התיק לטיול בהנאה ואולי הניתוק מהשגרה יעשה לך טוב... השתדלי ליהנות כמה שרק אפשר בטיול ולא לחשוב על מה שלא צריך... שולח לך
לעידוד

זורחת1

New member
בוקר טוב לך ../images/Emo24.gifנהנתי מהטיול מאוד

אבל עשיתי מאמצים אדירים אדירים לא להיתוכח איתו . העיקר שאני יהנה . היו כמה פשלות מצידי .אבל עבר ותודה לך מודה לך מאוד מאוד. לא תאמין כמה ניסיתי לשכנע את עצמי שבלב שלי ננסה להנות יהיה בסדר זה בעלך דואג לך .וניסיתי להגיד בלב .קחי את החיים בקלות .ולא להיתיאש. אוקה נהנתי בעלי שמח ואמר הינה עברו 3 ימים וכבר חזרת להיתנהגות שלך . רק אני ניכנסת למחשב בו נגיד רק עם אני רואה אותו פנוי אז אני ניכנסץת . ישר זה מפריע לו .אני לא מצליחה להבין אותו אוף .שוב אני אומרת פעם שמעתי לו לכל מילה שלו . היום אני עושה מה שטוב לי .וגם לו .אבל ליפעמים זה מעצבן ומטריד אותי שכמה הוא אוהב את עצמו. הוא כשהוא יושב במחשב זה בסדר מיצדו .לחברה של העבודה שלו להכין להם מצגת של הטיול שיראו זה בסדר. מה אני לא מגיע לי קצט להינות .באמת רק חזרתי הביתה ישר אין לי מצב רוח לסדר .אני היתחלתי איתו לסדר. ברגע שהוא היפסיק לסדר. אני גם היפסקתי אין לי חשק להמשיך.אמרתי דיי מספיק . השאלה לי אליך ? האים אני צריכה לקבל את הבקשה שלו ולא לעצבן אותו .כי הוא ברגע שאני מקלידה במחשב . הוא מיתעצבן שליפעמים אני כולכך כועסת עליו .ובלב שלי אני אומרת איפו הוא אוהב אותי .איך יתכן. הוא פשוט מכל שטות קטנה מיתעצבן וניהיה חסר סבלונות וא בעצמו מודע לזה שסעיף סבלנות שלו אזלה . אני טוענת שהוא צריך טיפול.וכשאני אומרת לו שותק ואומר לי בסדר בסדר . בעלי בא אומר לי בסדר את יודעת שאין לי סבלנות אז תפסיקי את .ואת האמת לא תאמין איזה ילדה טובה היתי בטיול. אז אמרתי לא בטח היה לי אינטרס. אז מה הוא אומר לי טוב .את עושה לי דפקה .אמרתי לא כי ידעתי עם לא היה טוב . מי שתסבול זאת אני ותיהיה לי הרגשה חרה .סליחה על הביטוי .

למעלה