אוף כנסו...

shanyz

New member
אוף כנסו...../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

ממש מרגיז אותי שלקסי תהיה רעה!!!1 כאילו כבר עכשיו אפשר לראות שיש בה קצת רוע
אבל יש בה גם הרבה טוב !! אז בשביל מה להיות רעה? אוף זה מרגיז אותי זה מרגיז פה עוד מישהו?
בואו נדון על הרשעים! נגיד- הייתם רוצים שסטפנו יתחיל להיות טוב? או שתמיד ישאר רע ותמיד ירדוף את משפחת הורטון ובריידי?

Noopy

New member
../images/Emo58.gif

היא תהיה רעה בכל פרשת החלפת התינוקות...

i love gina

New member
ספוילר

לקסי תגלה בשלב מאוחר יותר על החלפת התינוקות שביצע אביה, ובמקום לחשוף את השקר, היא תשתף פעולה.. לאחר מכן, סטפנו יברח, (השחקן עזב את התוכנית...) ולקסי תירוש את מקומו.... ואז היא עוד יותר תהיה רעה! היא אפילו תנסה פעם אחת להחזיר את הופ לג'ינה לתמיד, כדי שלא תהווה מטרד בקשר לאמהות של התינוקות...

CityGirl9

New member
דמויות.... בעבר ובעתיד-ספויילר

אז ככה זה הרבה יותר מעניין להיות רע מאשר טוב.. גם השחקנים לא רק בימ"ח חושבים כך ומעדיפים לגלם דמויות רעות... זה גם יותר קשה לגלם את הנבל מאשר את המלאך.. הטוויסט לגבי לקסי לא הראשון ולא האחרון היו ויהיו טובים שיהפכו לרעים: קריסטן, הופ (בדמות ג'ינה ),ניקול ( לא הייתה אף פעם כבשה אבל תהייה יותר ויותר רעה... ), מימי (ע"ע ניקול ), לקסי , מרלנה ( גם תרצח כמה בדרך לא??? )... יש כאלה שעושים זאת למען האהבה ויש כאלה משעמום.. בכל מקרה כמעט לכולם ( אולי לא לאליס ) יצא להיות רע בשלב זה או אחר..

CityGirl9

New member
ספויילר -תשובה../images/Emo58.gif

היא תמרר לקלואי את החיים ותיקח חלק בתעלולים נגדה כגון לשפוך עליה דלי עם דם בנשף (מה שפיליפ יקבל בסוף כי שון הזיז את קלואי ) או לצלם אותה מתקלחת ולהפיץ את התמונות ברשת בעזרת ג'ן וג'ייסון ה
... מה שיגרום לפיליפ לגמור איתה. והיא עוד תגור איתה באותו הבית (טובה שקרנסי יעשו לה עד שיהייה להומלסית בית חדש) וכל הזמן תריב איתה.. מספיק רעה לא??

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

גם אותי זה מרגיז
אני אוהבת את לקסי היא חמודה
וחבל שהיא תהיה רעה
טוב למרות הכל היא הבת של סטפי אז מתישהו היא תהיה רעה
ואני עדיפה שסטפי תמיד ישאר רשע
את סטפי אני אוהבת

i love gina

New member
איך אתן לא יכולות לאהוב את זה?

אני מת על זה!!!! לא יכול כבר לחכות לראות את לקסי המרשעת על מסכינו, רק לצערי, אני חושש שעד שזה יקרה אני יהיה איפה שהוא בצפון, מגן על הגבול או משהו...

rockchick5

New member
כן...

תאמת גם אותי זה קצת מסקרן כי היא כזאת לאדעת חתול קטן.. מעניין איך היא תהיה בתור מרשעת...

לא מתאים לה להיות רעה ספוילר

יש לה פנים טובות וחיוך מתוק כזה... הרוע זה לא הטבע שלה. איפה לקסי הרופאה המתוקה והחברה הטובה שתמיד עוזרת לכולם? תעלם לה לשנתיים בערך אבל לאחר שהיא תיכנס להריון לקסי הטובה תחזור.

למעלה