אוף... כל כך חם פה..

recruta

New member
אוף... כל כך חם פה..

מתי יגיע החורף?! אממ היום היה לי משהו מצחיק.. ישבתי עם כמה חברים שלי באיזו "זולה" כזאת.. הם דיברו להם, ואני שמעתי בדיסקמן שירים ישראליים.. בדיוק כשהתחלתי לשמוע את השיר "כל הנחלים הולכים לים" (אריק לביא נראה לי) אחד מהחברים שלי ביקש לשמוע, אז נתתי לו והוא ביקש ממני לתרגם.. אני הסתבכתי.. בחיי..:) יצא לי משהו מעוות.. o rios vao pra o mar (הנחלים הולכים לים) :) סתם רציתי שתדעו.. עמי

sivani

New member
חחחח אל תצפה כל כך לחורף ../images/Emo13.gif

באמת,איך החורף בברזיל?

רלמ

New member
אממ

חויתי רק חורף אחד בברזיל, אז לא ממש זכור לי אני רק זוכר שבחורף האחרון לא היה הרבה גשם, היה מדי פעם בסוף הקיץ גשמים טרופיים (דבר נדיר לאיזור) אבל זה בכל זאת דרום אמריקה, יש גשמים, וכשיורד גשם אז הוא חזק. אבל לא קורה הרבה.. יש בעיקר הרבה עננים (לא תמיד עם גשם) אבל קר מאוד בלילה. עמי

recruta

New member
ההה

אני כותב שם רק כשאני צריך איזה עזרה במשהו.. סך הכל היפ הופ זה אני..:)

sEMPIREs

New member
ידידה שלי גרה בסן פאולו!!!!!../images/Emo41.gif

ההורים שלה בשליחות והיא עברה לשם השנה לאחר שהיית בארץ שנה וחזרה שוב לסן פאולו. קוראים לה ענבר כורם, אתה מכיר אותה?

רלמ

New member
לא..:)

סאו פאולו זו לא עיר קטנה כל כך..:) בת כמה היא..? באיזה בית ספר היא לומדת?

BoR|S

New member
אמממ...

לפי נתוני ה-NG, סאו פאולו היא העיר השלישית בעולם בגודל האוכלוסין, אחרי טוקיו ומקסיקו סיטי...

eb182

New member
היום נתתי לידיד שלי

לשמוע קצת מהדיסק של מוניקה סקס וניסיתי לתרגם איזה שיר אחד שלהם לחברה שלי

זה מזכיר לי

שפעם חברה שלי התלהבה מעברי לידר וניסיתי לתרגם לה..... עזבו שגם ככה בעברית השירים שלו לא ברורים - באנגלית זה נשמע בכלל תמוה...

gaily

New member
אפרופו מוניקה סקס

a friend of mine sent me a CD with the cooooolest israeli songs!!!! monica sex, aviv gefen, machina EVERYTHING!!!! isn´t it cool?

MissUnKnown

New member
חורף...

פה עכשיו אמור להיות קייץ כן בטח...היום כול היום ירד גשם... סך הכול יש פה מקסימום שבועיים קייץ...בחורץ האחרון היה 59 יום רצוף של גשם...

למעלה