אוף כול כך מתסכל

טחיא

New member
אוף כול כך מתסכל

החדשות הטובות שנגה מאוד אוהבת עוף וממש מכניסה את זה לפה בכמות סבירה עוד לא ארוחה אבל בהחלט התקדמות

החלק המתסכל שהיא הורידה משמעותית את הכמויות של האוכל אוכלת בקושי 300 סיסי ליום ולא אוכלת מוצקים בכמות שאפשר להגיד שזה מחליף ארוחה

בשניידר יוצאים לחופש עד סוף אוגוסט ואם זה לא מספיק אז הסתבר שהדיאטנית הפסיקה לעבוד בשניידר ושהקופה שלנו לא ממשיכה את האישור של הנאוקייט למרות שזה האוכל הילידי ששיפר את המצב שלה

מחר על הבוקר אני צריכה לדבר עם ד"ר שטייר ונראה מה עושים

אוף למה משהו לא יכול ללכת חלק

MotheRonit

New member
:/

בהצלחה, מקווה שתמשיך להשתפר. ושימצא לכם פתרונות/יועצים לדרך...

rinamlo

New member
מחזיקה לך אצבעות

שיאשרו לך את האוכל , ממש מעצבן כל הפרוצידורה הזאת , זה רק מקשה עלינו, למה לא מבינים את זה?

טחיא

New member
היינו היום בשניידר

נתחיל מזה שלפי רופאת הילדים שלה לא מאשרים כי היא " גדולה" מידי לנאוקט זה מה שהוסבר לה

היא ירדה 15 גרם שזה לא נוראי אבל לא טוב

אבל ד"ר שטייר לא התרגש מזה

מכיוון שהדיאטנית הקודמת הייתה זמינה לשאלות הוא הכניס אחות של הFTT לחדר שתכיר את נגה ואותי יותר כדי שתהיה זמינה לשאלות אם יהיו

מעבר לזה הוא ציין בתיק שיש להמנע מאישםוז רק אם אין ברירה כלומר רק אם תהיה ירידה מאוד גדולה הוא מאוד לא רוצה שיחליטו החלטות כאילו שהוא לא נמצא

הוא עלה לגסטרו ואמרו לה שנאוקייט נותנים בדר"כ עד גיל שנה ונאוקייט אדווס מעל שנה ואין מניעה לעבור לאדוונס

בכול מקרה הבאתי עוד מכתב לקופה ואני מקווה שלפחות אחד מהם יאשרו

ההשערה שלי שיאשרו את האדוונס אבל לפחות שיאשרו משהו

עוד שבועיים אנחנו צריכים להגיע לשקילה למרות שהם בחופש בשאיפה שלא יהיו הפתעות לא טובות

tamlav1

New member
באמת מתסכלת הדרך, אבל לפחות יש התקדמות.

ראיתי את הסרטון שלה בפייסבוק וממש התרגשתי לראות איך היא אוכלת. (לא הספקתי להגיב שם ....). היא מתוקה ומקסימה ונראית כל כך מתעניינת ונהנית מהאוכל שזה פשוט מדהים. חוץ מזה שהיא יפיפייה (555).

למה שלא יאשרו נאוקייט אדוונס?
תתעקשי על זה. אם זאת ההמלצה תעמדי על זה. אני לא רואה סיבה שלא יאשרו.
אנחנו במכבי היינו צריכים להביא אישור מרופא ותזונאית וקיבלנו אישור.

אורטל OSE

New member
נשמע החלטה הגיונית...

והקופה פשוט חוצפנית שהיא לא מאשרת. תלכי להפוך שם שולחנות.

שיהיה בהצלחה בשבועיים הקרובים.

תחזיקי מעמד!

למעלה