אוף... יש לי שאלה!

מיכלוש7

New member
אוף... יש לי שאלה!

למה אפשר לעשות ניתוח גרפולוגי רק מגיל 17??? זה ממש לא פייר! אני בת 15, ואני לא מבינה מה הבעיה תהיה אם תנתחו לי ת´כתב יד! ולמה בגיל 17 כן אפשר? ואיך אתם יודעים שלא עובדים עליכם בקשר לגילאים?

עטרה ב ט

New member
לכל השואלים בעניין הגיל ../images/Emo95.gif

עניין הגיל הוא עניין מאוד מטעה. יש כאלו שבגיל מסוים כבר התגבשו ומראים בגרות רבה ויש כאלו שבגיל מבוגר עדיין ילדותיים ולא מצאו את עצמם. לכן כל גיל שייבחר יהיה אקראי ולא הגיוני באותה המידה. ובכל זאת, יש גיל שהאדם בו על פי רוב עדיין לא מגובש, עדיין מחפש, עדיין תוהה יותר מאשר בגילאים אחרים. בגיל הזה כל אמירה שתיאמר לאותו אדם עשויה להיות משמעותית במיוחד, עשויה להשפיע על דרכו ולכוון אותו, ולאו דוקא לכיוון טוב יותר. לדעתי, ברמה המוסרית, בגילאים הצעירים האחריות של המאבחן רבה הרבה יותר. כי יש הרבה מה לשנות ואפשר להשפיע הרבה יותר. באבחון שנעשה על גבי פורום, עם תנאי ראות גרועים של כתבי היד ועם מאבחנים שלא מקדישים מספיק זמן לכל כתב, בטח שלא כמו עבור אבחון שנעשה תמורת תשלום ועם הדף המקורי ביד, באבחון מסוג זה, משתנה הטעות עוד גדל. לכן קבעתי גיל (שרירותי, מה לעשות) שמתחתיו נראה לי ממש לא לענין להגיד דברים לאנשים. אם הדברים היו תלויים בי לחלוטין, היתי מעדיפה לעשות את האבחונים האלו מעל גיל 25 אפילו...
אבל יש פורום ויש ענין ויש אפשרות, אז אני מקוה שאנשים בכל זאת לוקחים את הדברים בפרופורציות הראויות. בכל אופן, כל החבר´ה מתחת לגיל 17 שנמצאים פה ומעוניינים לקבל כמה מילים על עצמם, יכולים לכתוב ולקבל כמה מילים. וכל המאבחנים שמתעסקים עם כתבי היד שלהם, אנא היו זהירים ורגישים במיוחד. אם בכל זאת אני אראה אי אלו משפטים שייראו לי פחות מדי רגישים אני לוקחת לעצמי את החירות למחוק. לא תמיד אנחנו זוכרים את זה, אבל הענין הזה יכול להיות לא משמעותי לחלוטין ובאותה מידה יכול להיות משמעותי מאוד מאוד. אני בטוחה שלכל אחד מאיתנו יש סל שלם של משפטים שהוא שמע על עצמו ושהשפיעו מאוד על חייו. עטרה.

למעלה