אוף, ידעתי!

מ ט ר נ ה

New member
אוף, ידעתי!../images/Emo10.gif

צדקתן, שאמרתן לי שהבדיקת אולטראסאונד מיותרת באיחור של שבוע. באמת לא ראו כלום באולטרסאונד. הרופא נתן לי הפנייה לבדיקת דם, לראות אם הבטא גדל מספיק משבוע שעבר (היה רק 24.2). אז מחר הבדיקה. אני מקווה שהכל בסדר.... אולי יש לי הריון מדומה?

מטרנה היקרה!

אני מחזיקה לך אצבעות ובטוחה שמחר תדווחי לנו בטא מקסימה !!! אחרי הכל עשית הכל מהר מדי , אבל אני מבינה אותך ...גם אני כזו עוד אין לי איחור ואני רוצה לעשות בדיקה ... בכל אופן תהיי אופטימית ! שולחת לך
ים ומחזיקה לך אצבעות
ותחזרי לדווח מחר !!!

מ ט ר נ ה

New member
אבל יש כאלה

שבשבוע השישי בר רואים דופק - אז במה זה תלוי? בתאריך ההפריה אולי?

יכול להיות שאת לא בשבוע שישי ..

עדיין , יכול להיות שהביוץ היה מאוחר יתר או ההפרייה היתה מאוחר יותר, בעיקרון אם המחזור שלך לא סדיר 28 יום יכול להיות שפשוט גיל ההריון עדיין קטן... אז יש תקוו...

ילדוש

New member
לפי החישוב שלי

את בערך בשבוע 4-5. רק בערך של בתא 1000/1500 ניתן לראות שק הריון ובד"כ ניתן לראות דופק החל משבוע 6 באולטרא-סאונד ואגינלי. לפי חישוב גס, אם ישנה עליה תקינה בבטא היא צריכה להיות סביב 200-500. אם מחר תהיה ביתא ברמה כזאת פחות או יותר, סביר להניח שאפשר יהיה לראות שק הריון תוך שלושה -ארבעה ימים. לדעתי, אם תוצאת הביתא תהיה תקינה מחר (כלומר ישנה עליה שהיא פחות או יותר הכפלה של הביתא כל יום וחצי/יומיים), תקבעי לך תור לסוף שבוע הבא או אפילו תחילת השבוע שאחר כך. (קצת חבל לעשות אולטרא-סאונד לבדיקת שק ולחזור לעוד אולטרא-סאונד לבדיקת דופק. מה עוד שזה הכל ואגינלי בשלב זה) מחזיקה אצבעות לביתא משגעת מחר!!

mikasphika

New member
לא מבינה איך לא המציאו עדיין שיטה ל

לבדיקה של הריון צ'יק צ'אק. עם כל ההתקדמות המדעית של ימינו, עדיין צריך לחכות לאיחור וגם אז לא תמיד ידוע...

את צודקת אבל אני מקווה שעד

שימציאו את זה כבר נהיה משפחות ברוכות ילדים !!! נ?ב - יש לי שאלה בקשר לסימנים לפני הריון... (אני מקווה) יש לי צרבות הרגשה של בחילה כל היום בהפסקות גלי חום וכאבי בטן לרוב בצד אחד... האם יכול להיות? עוד לפני איחור? אני צריכה לקבל ביום שבת (מקווה שלא) אני מתה לעשות בדיקה!

למעלה