אוף טופיק

פרסה

New member
סיפור יומי האתמולי

טוב בבוקר יצאתי אני ואחד המדריכים של הפרדס לרכיבה. היתה רכיבה מהממת של יותר מ 3 שעות רכבנו מהחווה עד תל גזר מתל גזר רכבנו לכיוון חוות דים אח"כ הלכנו למאגר אילון. אכלנו שם קצת. גילינו יכולות עליה וירידה יפות אצל הסוסים האלה עוד גילינו שהסוס לא פראיר שרצינו לתת לו לשתות מהאגם הוא לא בא בגלל שהבוץ היה תובעני והוא גילה את זה עוד לפני שנכנסנו לבוץ אח"כ חזרנו לחווה בערב יצאתי אם אח שלי נתתי לו איזה סוס שתמיד היה רגוע הסוס שלו נעצר פתאום בתוך החווה נתתי לו מכה קטנה אם מקל הרים לאח שלי אח שלי היה בחצי התקף לב. אמרתי לו קפוץ מהסוס אני עליתי עלי עשה לי 2 הרמות התכופפתי להעביר לו את המרטינגל למתג במקום לראשית בית פתאןם הוא הרים לי ודפק לי את האף מזל שלא שבר לי את האף. אח"כ ירדתי שמתי מרטינגל כפול ומקוצר הוא הרים פעמים ראה שזה כואב ואז הוא התחיל אם הבאקינג אבל מזה כבר לא התרגשתי אח"כ יצאנו לרכיבה הוא עשה לי מידי פעם שטויות אבל הוא קיבל הצלפה על כל שטות אח"כ ירדנו עשיתי לו קצת לונ´ג קשרתי אותו פתאום הוא נבהל ממשהוא הלך אחורה ושבר את העמדת שטיפה החזרתיאותולתא ואז ראיתתי ששני סוסים ברחו מהתאים ונשארו במנ´ז(אצלנו זה בנוי שהתאים סגורים בתוך המנ´ז)תפסתי אחד הכנסתי אותו לתא באתי לתפוס תשני הוא עוד פעם ברח שניהם רצו לכיוני ואני הצלחתי לברוח ואז כבר השארתי את העבודה למאיר המניאק

סיפור יומי האתמול../images/Emo28.gif

גם לי אתמול היה נחמד, באתי לאורווה וראיתי את חופית וזיו על הדשא אז באתי עליהם והסתלבטנו ככה על הדשא עם ביסלי במבה שוקולד עדשים מרשמלו ועוד... במשך איזה שעה ואז הכנו את הסוסים, אני על המלך(טאורה) חופית על דיזל וזיו על זאוס. יצאנו אני וחופית לחימום קנטרים, בדרך עפר ככה מתחילים קצת טרוט ואז עושים הרבה קנטר רגוע, הפעם טאורה לא התחיל גלופ
שחזרנו עלינו על הגבעה של גן התומר ככה בקנטר והיה מה זה כיף!! כמובן הירידה בהליכה איטית. אחר כך עבדתי עם טאורה במנז´, סתם על מעברי קנטר פשוטים בשמיניות ועל מעבר מעל קורות, עבדתי על התזמון שלי ועל ספירת הצעדים, היה די בסדר. שירדתי טיפלתי בטאורה ובדיזל כי חופית עלתה על גילי(אלמוג) ואז חופית קפצה קצת עם אלמוג מסלול של 5 מכשולים קטנים(40 ס"מ) ואז אני עליתי ועשיתי איתו מסלול של 50-60 ס"מ ואז זיו עלה ועשה את אותו המסלול, היה לי די רע, נפלתי יותר מדי קדימה בקפיצה ולזיו עף האוכף קדימה כל הזמן.לחופית היה מעולה. אחר כך נגמר יומי באורווה עם העלאה בכמות החציר של דיזל(
)

speedy123

New member
ווואייי איזה מגניב יצאתי אתמול לטיו

לטיול רכיבה של 4וחצי שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!רכבנו עד לירקון(מריאנה(פוני שולט),אני,יעל,2פנסיונים וסוס אחד שלא מסורס) בקיצור היה מצצצצווייייייןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה כל כך כיף וואי אני לא יכולה להירגע!

speedy123

New member
אה כן ואיך שכחתי!

ראינו מבחוץ את החווה של בר רפאלי ויש לי דבר אחד להגיד!: W--O---W-------------- זה לא פייר ................................

יש לה את החווה הכי גדולה בארץ!!!!

ואת צודקת זה ממש ממש ממש ממש לא פייר גם אני רוצה ואני בטוחה שגם כולם רוצים!!!!! או שמה אני טועה?!

../images/Emo28.gif ../images/Emo6.gif קיבלתי ראשייה חדשה!!!!

מחמד לחי!! ראשית בית שחורה יפה בחינם!!!!!

בעיתון של ההתאחדות../images/Emo28.gif

יש טופס ואת באה ומראה את הטופס בחנות ואת מקבלת ראשיה חינם!

shaililo

New member
../images/Emo15.gifזה בטח לא משהו

זה בטח לא ראשיה משהו... אם נותנים כמויות כאלו בחינם.. תקני אותי אם אני טועה.

angel457

New member
אבל דורוני!!!!!!!! כנסייייי

נרשמתי להתאחדות לפני שבוע ביום שבת.. אז למה עוד לא יצרו איתי קשר?? או שלחו לי את החוברת?????

כי הם איטים בטרוף...../images/Emo28.gif

והראשיה היא באכות לא משהו אבל זו ראשיה חינם אז לא אכפת לי

למעלה