אוף טופיק

itaihasid

New member
אוף טופיק

טוב, אז נשאר עוד זמן עד לתום הפגרה ואני אנצל את זה כדי לשאול שאלה (אני יכול לקשר את זה ממש בעקיפין לפוטבול אבל זה לא באמת הכרחי) ואני אפנה לגיימרים מביננו (בהגדרה גיימרים אני מתכוון למשתמשי הקונסלות למינהן) מה עדיף, פלייסטישן 3 או אקס בוקס 360? אני אשמח לסיבות רלוונטיות ומפגרות (טיעונים על מעבדים ודברים כאלה לא יעזרו כי אין לי מושג בדברים הללו), אני רק אוסיף שהמשחקים היחידים שאני באמת משחק בקונסלות האלו (פלייסטישן אצל חברים) זה מאדן, פרו אבולשן ואולי אולי אולי אני אשחק במשחק מכות אחד אם אני אמצא אחד כזה שאני אוהב ויהיה פשוט, בסגנון טייקן של פעם. עוד שימוש יהיה צפייה בסרטים. תודה רבה מראש לכל העוזרים

roei90210

New member
כמו שאמר עידו מוסרי בזוהן..

it doesnt matter, they are both IBM guts בתור אחד שהיה לו לכמה זמן 360, נראה לי שעדיף פלייסטיישן. סיבה אחת היא המשחקים שניתן להשיג. כמות המשחקים ל-360 דיי מצומצמת יחסית לפלייסטיישן. הסיבה השניה, היא התקלה המכונה Red ring of death

s e a h a w k

New member
לא יודע על הפלייסטיישן 3

אבל אני לא סובל לשחק פרו על האקס בוקס החדש! השלטים שם מעצבנים בטירוף, אי אפשר לשחק עם החצים. פרו אני משחק רק על פלייסטיישן 2 בינתיים.

JayneCobb

New member
PS3 ובגדול

אבל לא מהטיעונים שהועלו כאן, כי הם לא הכי מדוייקים... לגבי אספקת משחקים - ל XBOX יש יותר משחקים ובהרבה (למרות שהפער מצטמצם בגדול השנה ובשנה הבאה, ובהתחשב במחירים בארץ הרי שהדבר החכם הוא להזמין מחו"ל (מה שאני עושה) ואז - העניין של אספקת המשחקים לא רלוונטי, כי לכל אתר שמחשיב את עצמו, יש הכל. לגבי ה RED RING OF DEATH - בעיה שחוסלה כמעט לחלוטין בגדמים החדשים של ה XBOX, כבר כמעט ולא שווה להתייחס אליה... בטח שלא ברמות שהיה בדור הראשון של המכשיר... הסיכוי להיתקל בה עכשיו זהה לחלוטין להתקלות בתקלה המפורסמת של ה PS3 - YLOD ועכשיו ללמה כן PS3 - גרפיקה : הפוטנציאל של ה PS הרבה יותר חזק משל ה XBOX מבחינת החומרה נטו...מפתחים שונים אמרו שה XBOX כרגע בכמעט 80-90% ניצול גרפיקה בעוד ה PS3 מגרד את ה 70 מלמטה...כך שיש לו עוד הרבה מקום לגדול, וכבר עכשיו יש משחקים מדהימים... משחקים בלעדיים - ל PS3 יש הרבה יותר כאלו...למשל UNCHARTED 2 ו GOW 3 ו HEAVY RAIN, שהם 3 מהמשחקים ה "חמים" של השנה הקרובה. וגולת הכותרת - BLU RAY - אם יש לך טלוויזיה HD, או שאתה מתכנן לרכוש אחת כזאת, אתה חייב לעצמך PS3 ולו בשביל האופציה של לצפות בסרטים באיכות מדהימה כזאת... לגבי משחק דמוי TEKKEN - יש לך את ה STREET FIGHTER החדש שמקבל ביקורות די טובות, וגם את MORTAL KOMBAT VS DC UNIVERSE שלדעתי פשוט מצויין. אם יש עוד שאלות, אשמח

Yo-man

New member
רשף, איך אתה לא מזכיר את UFC???

נכון שהוא לא "מורטל קומבט" אבל הוא משחק המכות המתקדם, המורכב והריאליסטי ביותר שנוצר עד היום.

JayneCobb

New member
אבל הוא

ממש לא מזכיר את TEKKEN ודומיו שמיועדים לחלוטין לכיף ארקיידי ממכר... ה UFC כמה שהוא מצויין,הוא חיה אחרת לגמרי

itaihasid

New member
קודם כל תודה לכל העונים

דבר שני, מורטל קומבט? עדיין יש משחקים של זה? קנית אותי..

omrili77

New member
זה סובייקטיבי לחלוטין

אני לא אחליף את ה-XBOX ב-PS3 אפילו אם תשלם לי (תלוי כמה, כמובן), מעדיף את המשחקים הבלעדיים של ה-XBOX על פני אלה של ה-PS3, ויותר נוח לי עם השלטים של ה-XBOX מאשר עם אלה של ה-PS3. הכל עניין של טעם. לא שהיה אכפת לי אם היו לי את שתי הקונסולות, אני לא אנטי, אבל אם אני חייב לבחור אחת אני הולך שוב על ה-X360 בלי להסס. כמובן שאם המטרה היא לראות סרטים אז כנראה שעדיף PS3, למרות שאני בד"כ לא אוהב לערבב פונקציונליות כדי לא לאבד יותר מדי במקרה של תקלה.

ThEgReEnKiNg

New member
אני מעדיף את האקסבוקס

כל הקטע של הגראפיקה והמשחקים לדעתי מתקזזת , כרגע זה אותה גראפיקה ואותה כמות משחקים גם לבוקס וגם לפס3 יש משחקים בלעדיים טובים אבל לא משהו יוצר דופן בשום קונסולה. הבוקס יותר זול אבל לא משמעותית כל פעם , אני אישית גם הרבה יותר אוהב את השלט של האקסבוקס.

למעלה